LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
Tommy Ramone wrote:Hoće se Messi smilovati Pepici poštediti ga nove sramote?
Enrique ili gvardiola ?
Obojicu je isti igrac proslavio kao trenera, jedina razlika je sto ga jos uvijek jedan ima u svojoj momcadi
Trenerski mediokriteti...pogotovo enrique ..roma se spasila kad su ga najurili
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Meni je Pep veća prevara...
Jednostavno ga ne mogu smislit...
Daj mu Evertona i ispa bi iz lige...
Do kraja života mora palit sviće Messiju u čast...
;)
Jednostavno ga ne mogu smislit...
Daj mu Evertona i ispa bi iz lige...
Do kraja života mora palit sviće Messiju u čast...
;)
Guest- Guest
guardiola je genijalac, messi i on jednostavno idu ruku pod ruku kao najveći svih vremena, u tome treba uživati, a ne postavljat pitanja šta bi bio messi bez guardiole/guardiola bez messija jer ne bi ovako bilo sigurno, a trenutno je njihova suradnja najveće što se u povijesti dogodilo, ne može bolje.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ja sam u početku na forumu mislio da se ovaj bolesnik iz zagorja samo sprda i trola, ali lik stvarno ima mentalni poremećaj. Svejedno i dalje si odbijam priznat da neko može bit ovoliko glup
Messi je s Iglesiasom dokaza da mu Pep ne triba da bude najveci i da osvaja sve moguće trofeje i nagrade...End1899 wrote:guardiola je genijalac, messi i on jednostavno idu ruku pod ruku kao najveći svih vremena, u tome treba uživati, a ne postavljat pitanja šta bi bio messi bez guardiole/guardiola bez messija jer ne bi ovako bilo sigurno, a trenutno je njihova suradnja najveće što se u povijesti dogodilo, ne može bolje.
Pep je dokaza da Messija ne može ništa...
Titule s Bayernom mu niti ne gledan, naravno...
Barcelona, Bayern i City...
Najbolji klub na svitu, uvjerljivo najbolji njemački i jedan od najvećih klubova na svitu i najbogatiji klub na svitu: stvarno zahtjevni klubovi za ostvarit uspjeh, zar ne?
:D
Lik spiska 200 milja € na postojeću vrhunsku ekipu i jos uvik nije zadovoljan te vreba 3-4 svjetske klase za dovest u klub - revolucija!
Bog ga maza, Kruno Jurčić bi uz takve resurse ostvarija nekakav uspjeh...
Mrzin Mourinha, mrzin ga...
Al lik je jebeni Porto i šugavi Inter odvea na sam vrh...
Uz užasnu taktiku, negledljivu do bola...
Al je uspija s limitiranim ekipama!
Nesto sta Pep nije moga sa bavarskim, uređenim strojem...
Niti ce sa Cityjem...
Moua je pročitalo, lik je pročitana knjiga i on može zaboravit trofeje, ako nesto gadno ne promini...
Svoju narav i taštinu prije svega...
I Pep je na tom putu...
;)
Guest- Guest
Kaže mi bacamo drkice na Real kad Manchesteru ne idefridrih_niche wrote:Barcelona
Najbolji klub na svitu
Ti stvarno nisi na ti sa inteligencijom, zar ne?scorpion wrote:Kaže mi bacamo drkice na Real kad Manchesteru ne idefridrih_niche wrote:Barcelona
Najbolji klub na svitu
Guest- Guest
enrique je messiju doveo najvećega napadača svijeta i najboljega budućega igrača svijeta i eto nažalost počeo koristiti lorealovu filozofiju samo bespotrebno kupovanje i gomilanje, a znamo kako je pep radio sa igračima koje je doveo iz treće lige on je pokorio europski nogomet da bi onda španjolska pokorila svjetski, a sasvim druga stvar je prezentacija na terenu, a guardiola je tu nedodirljiv, enrique negledljiv, a i danas će vjerojatno igrati na kontre.fridrih_niche wrote:Messi je s Iglesiasom dokaza da mu Pep ne triba da bude najveci i da osvaja sve moguće trofeje i nagrade...End1899 wrote:guardiola je genijalac, messi i on jednostavno idu ruku pod ruku kao najveći svih vremena, u tome treba uživati, a ne postavljat pitanja šta bi bio messi bez guardiole/guardiola bez messija jer ne bi ovako bilo sigurno, a trenutno je njihova suradnja najveće što se u povijesti dogodilo, ne može bolje.
Pep je dokaza da Messija ne može ništa...
Titule s Bayernom mu niti ne gledan, naravno...
Barcelona, Bayern i City...
Najbolji klub na svitu, uvjerljivo najbolji njemački i jedan od najvećih klubova na svitu i najbogatiji klub na svitu: stvarno zahtjevni klubovi za ostvarit uspjeh, zar ne?
Lik spiska 200 milja € na postojeću vrhunsku ekipu i jos uvik nije zadovoljan te vreba 3-4 svjetske klase za dovest u klub - revolucija!
Bog ga maza, Kruno Jurčić bi uz takve resurse ostvarija nekakav uspjeh...
Mrzin Mourinha, mrzin ga...
Al lik je jebeni Porto i šugavi Inter odvea na sam vrh...
Uz užasnu taktiku, negledljivu do bola...
Al je uspija s limitiranim ekipama!
Nesto sta Pep nije moga sa bavarskim, uređenim strojem...
Niti ce sa Cityjem...
Moua je pročitalo, lik je pročitana knjiga i on može zaboravit trofeje, ako nesto gadno ne promini...
Svoju narav i taštinu prije svega...
I Pep je na tom putu...
;)
danas svi imaju novaca na bacanje, ako nemaju zadužuju se, ne vidim razliku između cityja i bilo kojeg drugog premierligaškoga kluba, pa bilić da hoće ima 100 milijuna koje može ukucat u pojačanja, a i svi troše gotovo jednako. Guardiola je i po meni u Cityju dobio dosta lošu momčad, tj. lošiju u odnosu na konkurente (Chelsea, Liverpool, Arsenal. Tottenham i naravno čmarnajted, a oni imaju daleko najbolju ekipu lige, ali neznalicu od trenera koju sve uništava i ostavit će ih u kaosu kao i svaki drugi klub i slijedi njihova propast).
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne slažem se s tobom u vezi Pepa nikako...
Al sve je to za ljude...
;)
Al sve je to za ljude...
;)
Guest- Guest
Je svakako..henry,mascherano,alves,pique, pa i zlatan su dosli iz trece lige ^^
Meni osobno bolje igraju pod iglesiasom nego pepom koji je davio igru,sad igraju okomitije i atraktivnije zbog suareza i neymara
Meni osobno bolje igraju pod iglesiasom nego pepom koji je davio igru,sad igraju okomitije i atraktivnije zbog suareza i neymara
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Fali ti i David Villa...Ziil Los Dii ! wrote:Je svakako..henry,mascherano,alves,pique, pa i zlatan su dosli iz trece lige ^^
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Barci oprostilo žuti Digneu i sad penal na Sterlingu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Fali ti i David Villa...Ziil Los Dii ! wrote:Je svakako..henry,mascherano,alves,pique, pa i zlatan su dosli iz trece lige ^^
;)
da..zaboravih najboljeg
I Pep i Enrique mogu zahvaliti za sve uspjehe Messiju. A kad ti još pored jednog Messija gazde kupe i Suareza i Neymara onda stvarno moraš biti glup da ništa ne osvojiš.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:I Pep i Enrique mogu zahvaliti za sve uspjehe Messiju.
Guest- Guest
2:1fridrih_niche wrote:Ludogorec mete Arsenala 2:0 u 20.-oj...
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50