Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 34 of 41
Page 34 of 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
http://sports.williamhill.it/bet_ita/it/betting/e/9787019/Stati+Uniti+-+Serbia.html
Fino al : 21 Ago -20:45
Stati Uniti - Serbia - Scommesse
Fino al : 21 Ago -20:45
(0)Scommesse (14)
1.06 Stati Uniti | 10.00 Serbia |
1.95 Stati Uniti (-15.5) | 1.80 Serbia (+15.5) |
1.18 Stati Uniti 6+ Punti | 5.00 Stati Uniti o Serbia 1 - 5 Punti |
12.00 Serbia 6+ Punti |
5.50 Stati Uniti o Serbia 1 - 5 Punti | 4.80 Stati Uniti o Serbia 6 - 10 Punti |
5.00 Stati Uniti o Serbia 11 - 15 Punti | 5.50 Stati Uniti o Serbia 16 - 20 Punti |
6.50 Stati Uniti o Serbia 21 - 25 Punti | 8.50 Stati Uniti o Serbia 26 - 30 Punti |
7.50 Stati Uniti o Serbia 31+ Punti |
8.00 Stati Uniti 1 - 5 Punti | 12.00 Serbia 1 - 5 Punti |
6.00 Stati Uniti 6 - 10 Punti | 19.00 Serbia 6 - 10 Punti |
5.50 Stati Uniti 11 - 15 Punti | 34.00 Serbia 11 - 15 Punti |
5.50 Stati Uniti 16 - 20 Punti | 51.00 Serbia 16 - 20 Punti |
6.50 Stati Uniti 21 - 25 Punti | 66.00 Serbia 21 - 25 Punti |
4.00 Stati Uniti 26+ Punti | 71.00 Serbia 26+ Punti |
1.22 Stati Uniti | 17.00 Pareggio | 4.00 Serbia |
1.44 Stati Uniti | 15.00 Pareggio | 2.70 Serbia |
1.28 Stati Uniti | 15.00 Pareggio | 3.60 Serbia |
1.22 Stati Uniti | 17.00 Pareggio | 4.00 Serbia |
1.95 Dispari | 1.80 Pari |
1.85 Dispari | 1.85 Pari |
Serbinho-3- Posts : 27597
2014-08-25
Jel igra neko kladionicu za vecerasnju utakmicu?
2014-08-25
Ne još si grizem jaja za Australiju a bilo je 3.80Serbinho-3 wrote:Jel igra neko kladionicu za vecerasnju utakmicu?
Brain32-
2014-04-15
Ja se ne kladim, ali nije to losa oklada.
Amerikanci ne djeluju nimalo mocno, daleko je to od nekakvog Dream Teama. Istina, tamo je Durant, tamo je Anthony, ali nemaju nista slicno ekipi iz Londona ili Beijinga, kada su imali LeBrona i Kobea, koji su mogli uzeti loptu u ruke i rijesiti utakmicu, pa i finale.
Srbija je razbila Australiju, maksimalno se razmahala na samom finisu turnira, ako momci sami sebe podsvjesno uvjere da imaju sanse, i to ozbiljne sanse da pobijede, onda ce SAD izgubiti, jer je Srbija ekipa, a SAD nije. U grupi je Srbija sakrila puno toga sto je pokazala protiv Hrvatske, na momente i Australije, pa je svejedno imala mec loptu i fulala.
I nemaju ni izbliza tako dobre igrace kao sto oni misle.
Amerikanci ne djeluju nimalo mocno, daleko je to od nekakvog Dream Teama. Istina, tamo je Durant, tamo je Anthony, ali nemaju nista slicno ekipi iz Londona ili Beijinga, kada su imali LeBrona i Kobea, koji su mogli uzeti loptu u ruke i rijesiti utakmicu, pa i finale.
Srbija je razbila Australiju, maksimalno se razmahala na samom finisu turnira, ako momci sami sebe podsvjesno uvjere da imaju sanse, i to ozbiljne sanse da pobijede, onda ce SAD izgubiti, jer je Srbija ekipa, a SAD nije. U grupi je Srbija sakrila puno toga sto je pokazala protiv Hrvatske, na momente i Australije, pa je svejedno imala mec loptu i fulala.
I nemaju ni izbliza tako dobre igrace kao sto oni misle.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Ne još si grizem jaja za Australiju a bilo je 3.80Serbinho-3 wrote:Jel igra neko kladionicu za vecerasnju utakmicu?
Mislio sam da Australci imaju sanse, dok nije pocela utakmica. Govor tijela igraca obje ekipe je sve rekao...
Uglavnom, Srbi znaju igrati i sa mladjim i atletski mocnijim ekipama, ali vidjeti cemo da li imaju one cisto djecje vjere, jer to je sad nesto iznad hrabrosti.
Guest- Guest
To sa Australcima je bila čista navlakuša, brijem da je brdo ekipe spušilo na kladi. Što se Amera tiče s njima nikad ne znaš, imaju par strašnih killera i ako to počne trpat stvar je gotova za bilo koga na planetu.kolerik wrote:Brain32 wrote:Ne još si grizem jaja za Australiju a bilo je 3.80Serbinho-3 wrote:Jel igra neko kladionicu za vecerasnju utakmicu?
Mislio sam da Australci imaju sanse, dok nije pocela utakmica. Govor tijela igraca obje ekipe je sve rekao...
Uglavnom, Srbi znaju igrati i sa mladjim i atletski mocnijim ekipama, ali vidjeti cemo da li imaju one cisto djecje vjere, jer to je sad nesto iznad hrabrosti.
Kaj se klade tiče ovak, možda bi stavio nešto fakat sitno na Srbiju, na Amere se ne isplati jer je koeficijent prenizak ali kad bi već ludovao možda bi čak stavio X u regularnom vremenu jer je koeficijent brutalan. Inače ja kad se kladarim to je za takvu siću da me sram napisat
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:To sa Australcima je bila čista navlakuša, brijem da je brdo ekipe spušilo na kladi. Što se Amera tiče s njima nikad ne znaš, imaju par strašnih killera i ako to počne trpat stvar je gotova za bilo koga na planetu.kolerik wrote:Brain32 wrote:Ne još si grizem jaja za Australiju a bilo je 3.80Serbinho-3 wrote:Jel igra neko kladionicu za vecerasnju utakmicu?
Kaj se klade tiče ovak, možda bi stavio nešto fakat sitno na Srbiju, na Amere se ne isplati jer je koeficijent prenizak ali kad bi već ludovao možda bi čak stavio X u regularnom vremenu jer je koeficijent brutalan. Inače ja kad se kladarim to je za takvu siću da me sram napisat
Brain, mogu oni trpati u svojim ekipama, kad cijela momcad radi za njih, staje u blokove, zatvara reket, i dodaje sve lopte.
Onda oni ispale 25-35 lopti, pridodaju se jos jedan ili dvojica sa dobrim rolama i zatvori se utakmica.
Ovdje toga nema, ovi bi jos mozda i stali iza LeBrona, ali ako Durant ne gadja dobro, nista, pobjedjuje se na snagu i atleticizam, individualne ulaze.
Zapravo sretno su se i izvukli da nisu izgubili od Srba, a Australci su ih namucili u grupi.
Guest- Guest
Kvota je niska na pobedu Srbije, samo 10 eura za 1 ulozeni.
Trebalo bi biti 30 eura za 1 ulozeni, jer Dream Team je apsolutni favorit.
Ulazem 20 eura, ako izgubim, nisam puno a ako dobijem, necu dobiti puno.
Pukao sam 65 eura na Vojvodina:Sampdoria, lik usput zaboravio da mi provuce 2:2, jer bi u tom slucaju izvukao pare.
Pukao sam 65 eura na Vojvodina:Sampdoria, lik usput zaboravio da mi provuce 2:2, jer bi u tom slucaju izvukao pare.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Kvota je niska na pobedu Srbije, samo 10 eura za 1 ulozeni.
Jedna utakmica, dva protivnika, tri moguca ishoda.
Vec su jednom igrali, i SAD se provukao.
Dobar je koeficijent, da je do mene, ne bih dao vise od 7,5.
Guest- Guest
Kakva prevara je Reyes...penzioniši se sramoto
2014-04-15
imate 14,5 hendikep na "Dream Team"kolerik wrote:Serbinho-3 wrote:Kvota je niska na pobedu Srbije, samo 10 eura za 1 ulozeni.
Jedna utakmica, dva protivnika, tri moguca ishoda.
Vec su jednom igrali, i SAD se provukao.
Dobar je koeficijent, da je do mene, ne bih dao vise od 7,5.
2014-04-15
Sta je hendikep, slabo ja igram kladionicu...
2014-08-25
ono što Ameri vole, spreadSerbinho-3 wrote:Sta je hendikep, slabo ja igram kladionicu...
2014-04-15
To jedino stavis 2 eura na razlicite opcije, tipa daju 34 eura ako Srbija pobedi izmedju 11-15 poena, pa se isplati ako dobijes a ako izgubis, nisi mnogo.
2014-08-25
Ma serbinho ne pali novac po kladionicama nisi ga na cesti nasao...gledaj utakmicu i uzivaj. Radije si kupi neki sok ili kekse za dva eura.
Guest- Guest
kakvo sramotno sudjenje na kraju, pa treba da posalju ove pedere od sudija u zatvor, picka im materina lopovska...
Guest- Guest
Page 34 of 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 34 of 41