Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 32 of 41
Page 32 of 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
A ko bi dobio?frakcija wrote:jel prošla ta utakmica? ko je dobija?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
DAN za koji žive godinama. Dan za ostvarenje sna. Dan kada mogu da objedine sve moguće titule. Vaterpolisti gore od želje da konačno postanu olimpijski pobednici. Svetski i evropski prvaci večeras (22.50) u velikom finalu nameriće se na olimpijskog šampiona i velikog rivala, Hrvatsku.
Guest- Guest
VIDEO DA SE PONOVI INDIJANAPOLIS
Amerikanci u strahu,
Srbi se ne plaše, pogledajte primer Bodiroge
Ako postoji neki tim na planeti koji može da pobedi američki drim tim onda je to Srbija.
http://www.kurir.rs/sport/rio-2016/video-da-se-ponovi-indijanapolis-amerikanci-u-strahu-srbi-se-ne-plase-pogledajte-primer-bodiroge-clanak-2406647
Guest- Guest
Amerika je apsolutni favorit u ovom duelu.
Srecan sam i za Australiju, jer sam mislio da cemo izgubiti i na kraju ni bronza.
Hrvatsku smo jedva dobili a mislimo da dobijemo Dream Team, sto onda znaci i Hrvatska da je na nivou Dream Team-a.
Srecan sam i za Australiju, jer sam mislio da cemo izgubiti i na kraju ni bronza.
Hrvatsku smo jedva dobili a mislimo da dobijemo Dream Team, sto onda znaci i Hrvatska da je na nivou Dream Team-a.
Serbinho-3- Posts : 27596
2014-08-25
recimo, da li bi mix tim srbije i hrvatske bio bolji od amera,
ali stvarno bolji, a ne na gurku i cimanje, srecu, vec kvalitetom.
koja bi to petorka bila prva postava, i t.d.
s tim da aca ne bude trener ):)
Guest- Guest
Ne bi...opet te fiksacije na pizdarije...
darth_vader-
2014-04-17
Seks, droga, Bodiroga.pizzon wrote:
VIDEO DA SE PONOVI INDIJANAPOLIS
Amerikanci u strahu,
Srbi se ne plaše, pogledajte primer Bodiroge
Ako postoji neki tim na planeti koji može da pobedi američki drim tim onda je to Srbija.
http://www.kurir.rs/sport/rio-2016/video-da-se-ponovi-indijanapolis-amerikanci-u-strahu-srbi-se-ne-plase-pogledajte-primer-bodiroge-clanak-2406647
Nije ovo Dream Team ove godine.Serbinho-3 wrote:Amerika je apsolutni favorit u ovom duelu.
Brain32-
2014-04-15
pizzon wrote:recimo, da li bi mix tim srbije i hrvatske bio bolji od amera,
Tesko, mislim da nije to cak stvar toliko individualne kvalitete pojedinaca kod Hr recimo. Imamo odlicne igrace ali iz turnira u turnir ono ispliva jednostavno da nisu klapa. Osim toga ovakvi failovi sa par poena razlike kad igras dobro ili onomad ono s tricom u zadnjim trenutcima. To ostavlja dojam jeben na igracima. Mi odavno nismo imali ekipu da je bila onako poslozena prijateljski di svak zna od onog drugoga sta ima za ocekivati. Problem je vjerojatno dublji. Sad jeli do trenera ili do samih igraca koji se gledaju vise kao kolege nego kao prijatelji....tko ce ga znati. Mislim da generalno nebi se puno dobilo nekakvim mixanjem trenutnih reprezentacija. Jako puno slicnih igraca s jedne i druge strane. Pokoja ekstra klasa. Ali generalno isti kurac. Vi ste kudikamo ozbiljniji u radu s kosarkasima. I imate bolje strucnjake. U nas se to svodi na individualno znanje pojedinca i jos bitnije familije koja go moze ili ne moze pratiti. Van tog kruga ako se za nekoga bas vidi da je ekstra od trenutka kad mu mlijecni zubi poispadaju s tom osobom se jos i radi. Sve drugo je kod nas vise onako...ako se dogodi dogodi.
Guest- Guest
@Brain,
Igra im Durant, Irving i ne znam ko jos.
Zaradjuju godisnje nekoliko stotina miliona, barem 200.
Tolike pare naspram Srpske sirotinje, koja igra po Evropskim klubovima, tipa Jovic za Crvenu Zvezdu, mora da bude razlika.
Nego, sve ja vas razumem, dajete neku sansu Srbiji, iako Srbija kod mene ima 1% dok Amerika 99%.
Jel zna neko kvote na pobedu Srbije, vidim na ESPN nesto pre pocetka da su za Srbiju davali 30 na 1 dolar za osvajanje, Hrvatsku 60, Spaniju 12, dok za USA ulozis 100 da izvuces 105.
Mozda staviti neki euro, nikad se ne zna.
Tolike pare naspram Srpske sirotinje, koja igra po Evropskim klubovima, tipa Jovic za Crvenu Zvezdu, mora da bude razlika.
Nego, sve ja vas razumem, dajete neku sansu Srbiji, iako Srbija kod mene ima 1% dok Amerika 99%.
Jel zna neko kvote na pobedu Srbije, vidim na ESPN nesto pre pocetka da su za Srbiju davali 30 na 1 dolar za osvajanje, Hrvatsku 60, Spaniju 12, dok za USA ulozis 100 da izvuces 105.
Serbinho-3- Posts : 27596
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:
Cisto iskreno. Vjerojatno nema osobe koja prati ovo sve a da ne prezire amere svim srcem sto se kosarke tice. Odavno nije bilo ekipe sa sramotnijim kolektivnim ispadima,potcjenjivanju protivnika,ismijavanje itd. Pola ih je ionako na olimpijadi preko kurca. Jebeni plejboji i preplacene zvijezde i ja se iskreno nadam da cete ih dobiti. Netko bi morao. Kosarka je predugo njihov sport a svako tko uspije u istome tamo se pretvori izgleda u instant idiota.
Guest- Guest
amerikanci uopće nisu preploćeni, svaki cenat zarodu. igraju puno bolju košarku i europska košarka je smišna i zaslužuje potcjenjivanje i sprdnju.
stvarno ne zun zoč jedun kd dolazi na olimpijadu, meni se čini da je to neka kazna za ispustenih 3-1 s gsw.
stvarno ne zun zoč jedun kd dolazi na olimpijadu, meni se čini da je to neka kazna za ispustenih 3-1 s gsw.
2014-04-16
IZVOR: B92 | NĐ SUBOTA 20.08.2016. | 18:02
Uživo: Srbija čuva prednost u finišu meča!
Reprezentativke Srbije igraju sa Francuskom meč za trećem mesto na Olimpijskim igrama u Riju. Srbija – Francuska 60:52 (4/4)
Uživo: Srbija čuva prednost u finišu meča!
Reprezentativke Srbije igraju sa Francuskom meč za trećem mesto na Olimpijskim igrama u Riju. Srbija – Francuska 60:52 (4/4)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:recimo, da li bi mix tim srbije i hrvatske bio bolji od amera,
Tesko, mislim da nije to cak stvar toliko individualne kvalitete pojedinaca kod Hr recimo. Imamo odlicne igrace ali iz turnira u turnir ono ispliva jednostavno da nisu klapa. Osim toga ovakvi failovi sa par poena razlike kad igras dobro ili onomad ono s tricom u zadnjim trenutcima. To ostavlja dojam jeben na igracima. Mi odavno nismo imali ekipu da je bila onako poslozena prijateljski di svak zna od onog drugoga sta ima za ocekivati. Problem je vjerojatno dublji. Sad jeli do trenera ili do samih igraca koji se gledaju vise kao kolege nego kao prijatelji....tko ce ga znati. Mislim da generalno nebi se puno dobilo nekakvim mixanjem trenutnih reprezentacija. Jako puno slicnih igraca s jedne i druge strane. Pokoja ekstra klasa. Ali generalno isti kurac. Vi ste kudikamo ozbiljniji u radu s kosarkasima. I imate bolje strucnjake. U nas se to svodi na individualno znanje pojedinca i jos bitnije familije koja go moze ili ne moze pratiti. Van tog kruga ako se za nekoga bas vidi da je ekstra od trenutka kad mu mlijecni zubi poispadaju s tom osobom se jos i radi. Sve drugo je kod nas vise onako...ako se dogodi dogodi.
s obzirom da smo malobrojni narodi,
dobro je i ovoliko.
u ekipnim ili poj. sportovima.
Guest- Guest
MA, BRAVO, KRALJICE! SRPKINJE UZELE BRONZU! Košakašice razbile Francusku i donele osmu medalju našoj zemlji
Bronza za srpske košarkašice! Izabranice Marine Maljković u u meču za treće mesto pobedile selekciju Francuske 70:63 i obezbedile pobedničko postolje i osmu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju
Tanjug 20. 08. 2016. 18:11
Najefikasnija u pobedičkom timu bila je Jelena Milovanović sa 18 poena, Ana Dabović je imala 11, a po 10 Danijel Pejdž i Sonja Petrović, dok je kod Francuske najbolja bila Endene Mijem sa 18.
Srpske košarkašice odlično su otvorile duel, stekle dvocifrenu prednost, ali su se Francuskinje već do poluvremena vratile i povela, ali se na odmor otišlo u egalu (27:27).
Odlučujići trenuci meča desili su se od 25. do 28. minuta kada je Srbija napravila fantastičnu seriju 16:0 (53:40) na krilima trojki Petrović, Čađo i Radočaj.
Košarkašice Srbije su do kraja bez problema sačuvale prednost za veliko slavlje na terenu, ali i tribinama, gde su imale podršku i selektora muške selekcije Aleksandra Ðorđevića.
bravo, bronza, cestitke !
pa veceras zlatna ??
Bronza za srpske košarkašice! Izabranice Marine Maljković u u meču za treće mesto pobedile selekciju Francuske 70:63 i obezbedile pobedničko postolje i osmu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju
Tanjug 20. 08. 2016. 18:11
Najefikasnija u pobedičkom timu bila je Jelena Milovanović sa 18 poena, Ana Dabović je imala 11, a po 10 Danijel Pejdž i Sonja Petrović, dok je kod Francuske najbolja bila Endene Mijem sa 18.
Srpske košarkašice odlično su otvorile duel, stekle dvocifrenu prednost, ali su se Francuskinje već do poluvremena vratile i povela, ali se na odmor otišlo u egalu (27:27).
Odlučujići trenuci meča desili su se od 25. do 28. minuta kada je Srbija napravila fantastičnu seriju 16:0 (53:40) na krilima trojki Petrović, Čađo i Radočaj.
Košarkašice Srbije su do kraja bez problema sačuvale prednost za veliko slavlje na terenu, ali i tribinama, gde su imale podršku i selektora muške selekcije Aleksandra Ðorđevića.
bravo, bronza, cestitke !
pa veceras zlatna ??
Guest- Guest
Gledao sam snimku i zadovoljan sam igrom naših.
Vrijeme ovih košarkaša tek dolazi. To je ekipa koja će blistati na idućim prvenstvima svijeta i Eurima.
Za razliku od nogometaša,glede kojih će još puno vode proteći Savom i Dravom,dok se ne oslobodimo balasta poput Mandžukića ili pak Čačića.
Ovo je po meni ogroman uspjeh košarkaša.
Vrijeme ovih košarkaša tek dolazi. To je ekipa koja će blistati na idućim prvenstvima svijeta i Eurima.
Za razliku od nogometaša,glede kojih će još puno vode proteći Savom i Dravom,dok se ne oslobodimo balasta poput Mandžukića ili pak Čačića.
Ovo je po meni ogroman uspjeh košarkaša.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma je zajebano je imaš prvu petorku Irving, Thompson, Durant, Anthony, Cousins to je fakat vrh ali mi nekako nemaju kemiju ili su igrali koliko im treba, teško je reć ali čini mi se da se ameri polako opet opuštaju na internacionalnim natjecanjima, hrpetina otkaza je bila ove godine...Serbinho-3 wrote:@Brain,
Brain32-
2014-04-15
DANIJEL PEJDŽ OBJASNILA AMERIMA: Srbi su neverovatni, dali bi ti i košulju s leđa da im je tražiš!
Američka Srpkinja ili srpska Amerikanka, Danijel Pejdž, pričala je tokom Olimpijskih igara sa novinarima iz domovine i samo u superlativima pričala o Srbiji, Srbima, našoj reprezentaciji
informer.rs 20. 08. 2016. 10:16
Ona je istakla da se u našoj zemlji oseća zaista kao u drugoj domovini.
- Moje iskustvo sa ljudima iz Srbije je samo pozitivno. Najviše me je impresioniralo što su ekstremno prijateljski nastrojeni i veoma velikodušni. Svi! Skinuli bi košulju s leđa i dali bi ti je ako im je tražiš. Uvek te nude nečim, piće, hranom... Izuzetno su prijatni prema meni. Mislim da u početku nisu baš svi mislili da je super što sam tu, ali sada je sve fenomenalno - ispričala je Danijel Pejdž.
Amerikanka sa srpskim pasošem kaže da su joj Srbija i Marina Maljković pružile priliku da ostvari životni san.
- Kada me je Marina kontaktirala prvi put, da uzmem pasoš Srbije, predstavila mi je najbolji mogući scenario. Bile su male šanse, ali smo prvo osvojile Evropsko prvenstvo, a onda došle i do polufinala Olimpijskih igara. Kada sam bila mala, gledala sam Igre u Atlanti. Postao mi je san da učestvujem na takvom događaju, ali sam u jednom trenutku shvatila da se to neće desiti. Onda mi je Srbija ponudila životnu priliku - zaključila je Danijel Pejdž.
Američka Srpkinja ili srpska Amerikanka, Danijel Pejdž, pričala je tokom Olimpijskih igara sa novinarima iz domovine i samo u superlativima pričala o Srbiji, Srbima, našoj reprezentaciji
informer.rs 20. 08. 2016. 10:16
Ona je istakla da se u našoj zemlji oseća zaista kao u drugoj domovini.
- Moje iskustvo sa ljudima iz Srbije je samo pozitivno. Najviše me je impresioniralo što su ekstremno prijateljski nastrojeni i veoma velikodušni. Svi! Skinuli bi košulju s leđa i dali bi ti je ako im je tražiš. Uvek te nude nečim, piće, hranom... Izuzetno su prijatni prema meni. Mislim da u početku nisu baš svi mislili da je super što sam tu, ali sada je sve fenomenalno - ispričala je Danijel Pejdž.
Amerikanka sa srpskim pasošem kaže da su joj Srbija i Marina Maljković pružile priliku da ostvari životni san.
- Kada me je Marina kontaktirala prvi put, da uzmem pasoš Srbije, predstavila mi je najbolji mogući scenario. Bile su male šanse, ali smo prvo osvojile Evropsko prvenstvo, a onda došle i do polufinala Olimpijskih igara. Kada sam bila mala, gledala sam Igre u Atlanti. Postao mi je san da učestvujem na takvom događaju, ali sam u jednom trenutku shvatila da se to neće desiti. Onda mi je Srbija ponudila životnu priliku - zaključila je Danijel Pejdž.
Guest- Guest
Ne mora mi nitko potvrditi....sve je i sam rekao na temi slikovnicatre911 wrote:Ne, iz mog kuta pizdon je beskrajno glup čovjek pa notorni lažljivac pa tek onda zao. To će ti potvrditi čak i svi srbi sa ovog foruma.Noor wrote:pizzon wrote:ko ? tre !
pa on ima zlatnu medalju medju zlim ljudima )
gledano iz tvog kuta, a ni iz njegovog nije drugačije, ako ga pitaš za tebe.
Guest- Guest
Link,ako može?Noor wrote:Ne mora mi nitko potvrditi....sve je i sam rekao na temi slikovnicatre911 wrote:Ne, iz mog kuta pizdon je beskrajno glup čovjek pa notorni lažljivac pa tek onda zao. To će ti potvrditi čak i svi srbi sa ovog foruma.Noor wrote:pizzon wrote:ko ? tre !
pa on ima zlatnu medalju medju zlim ljudima )
gledano iz tvog kuta, a ni iz njegovog nije drugačije, ako ga pitaš za tebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 32 of 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 32 of 41