Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 3 of 41
Page 3 of 41 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Da, samo može li cilu odigrat na tom nivou. Raduljica je živina, s njim bi moglo biti x problemaBrain32 wrote:Obje? Ne bih rekao pa Teodosić je teški kalibar, atletski je katastrofa za tu visinu ali je španer i pol. On ti napravi sranje a da ne znaš kaj se dogodilo, bitno je da mu se faulima razbija tempo od početka utakmice. Jokić je odličan ali je klinac, njemu Šarić može itekako parirati. Raduljica će po meni biti veći problem, nezamijećeno uslijed eksplozije Jokića ali Raduljica je Amerima stavio 18 u jedva 15 minuta igre, bio im je glavni igrač protiv Francuske a Australiji je utrpao 25 komada a opet je igrao malo više od pola tekme isto i sa Venezuelom.Riplex wrote:Rak rana obe ekipe su playevi... Zato mislim da će se tu lomit...
Slično je sa Teodosićem. To su njihova glavna dva igrača i to su odlični igrači, pitanje je da li će uz njih eksplodirati još tko a ako hoće to će biti ili njihov Bogdanović ili "mali" Jokić
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
imam dojam da su nasi fizicki slabiji u odnosu na podosta kosarkaskih reprezentacija na olimpijskim igrama...nekako mi drugi misicavije izgledaju fizicki jace...pa i srbija...dojma sam da kod nas u kolektivnim sportovima previse ne daju prednost na fizickom izgledu...vec jos uvijek robujemo onoj znanje prije fizikalije..sto danas bas puno ne prolazi u momcadskim sportovima osim ako kompletno ekipa nije na visokoj tehnickoj razini da bi al pari parirala fizicki mocnim ekipama...
vuksadinare- Posts : 100115
2015-09-08
Ne znam kaj je s tim likom jbte za sva drva koja igraju u NBA, Raduljica je doktor košarke.
Brain32-
2014-04-15
Atletski zaostajemo podosta već godinama, nije stvar da nisu fizički jaki ali nije ovo boks.vuksadinare wrote:imam dojam da su nasi fizicki slabiji u odnosu na podosta kosarkaskih reprezentacija na olimpijskim igrama...nekako mi drugi misicavije izgledaju fizicki jace...pa i srbija...dojma sam da kod nas u kolektivnim sportovima previse ne daju prednost na fizickom izgledu...vec jos uvijek robujemo onoj znanje prije fizikalije..sto danas bas puno ne prolazi u momcadskim sportovima osim ako kompletno ekipa nije na visokoj tehnickoj razini da bi al pari parirala fizicki mocnim ekipama...
Brain32-
2014-04-15
znam...ali jbg na dosta nam se ruzultata i utakmica dosta osvetio taj fizicki nedostatak..narocito u rukometu i kosarci...pogotovo se taj zaostatak vidio u dvobojima sa francuzima narocito za medalje...Brain32 wrote:Atletski zaostajemo podosta već godinama, nije stvar da nisu fizički jaki ali nije ovo boks.vuksadinare wrote:imam dojam da su nasi fizicki slabiji u odnosu na podosta kosarkaskih reprezentacija na olimpijskim igrama...nekako mi drugi misicavije izgledaju fizicki jace...pa i srbija...dojma sam da kod nas u kolektivnim sportovima previse ne daju prednost na fizickom izgledu...vec jos uvijek robujemo onoj znanje prije fizikalije..sto danas bas puno ne prolazi u momcadskim sportovima osim ako kompletno ekipa nije na visokoj tehnickoj razini da bi al pari parirala fizicki mocnim ekipama...
2015-09-08
...dobro nasi jos dobrim dijelom pate od jedne vrsti romantizma...a i kasni se u trendovima...sto je's je's...
2015-09-08
pa naravno...niste nam valjda ubili nadu dosadasnjim 'igrama' i rezultatima...pizzon wrote:cekaj !? vi se kao nadate ?
2015-09-08
nismo, u tome je fintavuksadinare wrote:pa naravno...niste nam valjda ubili nadu dosadasnjim 'igrama' i rezultatima...pizzon wrote:cekaj !? vi se kao nadate ?
Guest- Guest
ser ser serpizzon wrote:cekaj !? vi se kao nadate ?
kenj kenj kenj
ser ser serpizzon wrote:nismo, u tome je fintavuksadinare wrote:pa naravno...niste nam valjda ubili nadu dosadasnjim 'igrama' i rezultatima...pizzon wrote:cekaj !? vi se kao nadate ?
kenj kenj kenj
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:pizzon wrote:dobro, ali ne sudi genšer !
darth_vader-
2014-04-17
ako vi pobijedite ti o mom trošku navrneš i ja platim rundu, ako mi dobijemo onda o svom trošku i još platiš piće.... karta ti je 300 kuna plus 4 kune mineralna... ;)pizzon wrote:cekaj !? vi se kao nadate ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Karta 300 kuna za?
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=16&nav_id=1166267
2014-08-25
ako ne umeju da igraju fudbal, možda umeju da igraju košarku.
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=16&nav_id=1166361
2014-08-25
Novosel: Teodosić je luzer!
Čuveni hrvatski košarkaški stručnjak Mirko Novosel izjavio pre tri dana da je Miloš Teodosić luzer i da nikad ne bi voleo da ga ima u svom timu
dnevnik.si 16. 08. 2016. 13:20
yebiga, klasika !
sve koje smo cenili i uvazavali kao haj osobe iz hrvatske.
same su sebe srozale.
to, recimo, Zeravica, nikad ne bi izjavio, ni slicno.
Last edited by pizzon on Tue 16 Aug - 14:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
..pizzon ne budi osjetljiv....podbadanja ej bilo i bice....to prati sve znacajne susrete...bilo bi nezanimljivo da toga nema...tako se motiviraju i jedna i druga momcad..kako bi to izgledalo..da jedni drugima sipaju samo hvalospjeve...igraci se umlitave,umisle....
2015-09-08
Page 3 of 41 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 3 of 41