ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Page 2 of 41 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next

Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 2 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:14

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:Ala ga sereš. Tekma se normalno najvljuje i sem naslova još niko nije stigao ni tekst da napiše. Evo naslova:

[size=36]Balkanski klasiko – Srbija i Hrvatska za polufinale![/size]
serem li ga?..prosurfaj i druge portale..na jednom cak pise..koji derbi?..pa mi smo kosarkaska velesila za hrvatsku...
Na kojem? Ne računam komentare klinaca koji nemaju pojma o basketu i pljuju ekipu kada gubi i loži se kada dobijaju.
odi na index sport...ne da mi se sad stavljati link
To je vaš portal. A čitam da Aca kaže da su Srbi hteli da izbegnu Hrvatsku. Bože idiota.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 2 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by vuksadinare Tue 16 Aug - 10:14

dzango wrote:
vuksadinare wrote:
Serbinho-3 wrote:Djordjevic treba da vam blokira tu dvojicu sa dva jaka igraca, koji igraju odbranu.
Kada su ta dva blokirana, bice i ostali demoralisani.
pa isto vrijedi i suprotno..osim onog teodosica i jos ponekog ostali su vam manje vise 'vodonoše'....a sto se tice vase tekme protiv amera koju sam uzgred gledao..ameri su igrali pod debelom rucnom i kombinirali..odmarali...jer su vec zacementirali prvo mjesto u grupi..a i dobrano su vas podcjenili..tako da...nije bas ta utakmica mjerilo za srpsku snagu..vec neke druge tekme....uglavnom ocekujem tvrdu utakmicu sa dosta preokreta
Sem Tea tu su Bogdanović, Jokić i Raduljica kada je u elementu. Šteta što tu nije Bjelica jer daje raznovrsnost u napadu i jebe kevu sa svih pozicija.
...pa kod nas..bogdanovic,saric,dobre role je odigrao i nas centar plus ocekujem da i hezonja konacno da nesto vise..i standardno dobar simon..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Riplex Tue 16 Aug - 10:15

Rak rana obe ekipe su playevi... Zato mislim da će se tu lomit...

2015-07-27

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:17

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Serbinho-3 wrote:Djordjevic treba da vam blokira tu dvojicu sa dva jaka igraca, koji igraju odbranu.
Ova utakmica se dobija u glavi. Ko bude imao veća muda, dobiće.
pa rekoh tvrda utakmica..i tko bude manje grijesio...a greske su bile dosta sastavni dio utakmica i srbije i hrvatske
Greške su normalne i sve je to deo igre. Ključno će biti da na primer Mačvan prelomi i zaigra kako može, Da Jokić nastavi igru koju je igrao protiv Amera a ne ono što je igrao sa Australijom i Francuskom. Tim će im biti lakše što se znaju sa igraćima Hrvatske iz ABA lige.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Aug - 10:17

...ali prije svega smanjiti broj gresaka u igri na sto manju mjeru...mene recimo kod nas dosta brine...da nam se desavaju crne rupe u igre..ne jedna vec nekoliko....ali i srbija ih isto ima..tako da i ako netko povede 10+ nije nista gotovo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:18

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
pa isto vrijedi i suprotno..osim onog teodosica i jos ponekog ostali su vam manje vise 'vodonoše'....a sto se tice vase tekme protiv amera koju sam uzgred gledao..ameri su igrali pod debelom rucnom i kombinirali..odmarali...jer su vec zacementirali prvo mjesto u grupi..a i dobrano su vas podcjenili..tako da...nije bas ta utakmica mjerilo za srpsku snagu..vec neke druge tekme....uglavnom ocekujem tvrdu utakmicu sa dosta preokreta
Sem Tea tu su Bogdanović, Jokić i Raduljica kada je u elementu. Šteta što tu nije Bjelica jer daje raznovrsnost u napadu i jebe kevu sa svih pozicija.
...pa kod nas..bogdanovic,saric,dobre role je odigrao i nas centar plus ocekujem da i hezonja konacno da nesto vise..i standardno dobar simon..
I Bilan je dobar. Nisam gledao ni jednu utakmicu Hrvatske i kako su igrali. Ali ovaj ume da povuče.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Tue 16 Aug - 10:18

Treba da stavi dva igraca koji igraju jaku odbranu na Bogdanovicu i Saricu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Aug - 10:20

..po meni prednost srbije je sto ima duzi roster tj duzu klupu....mi smo citav turnir manje vise vrtili 6,7 igraca...bar vecim dijelom utakica..a srbija je vrtila kompletnu momcad...ali opet..to moze ovisiti ako utakmica uđe pred kraj u egal ili budu produzeci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:23

Serbinho-3 wrote:Treba da stavi dva igraca koji igraju jaku odbranu na Bogdanovicu i Saricu.
Džaba kada je Đole poveo raspadnutog Simonovića umesto Gagija Milosavljevića. Gagi bi mogao da odigra na Bogdanoviću.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:25

vuksadinare wrote:..po meni prednost srbije je sto ima duzi roster tj duzu klupu....mi smo citav turnir manje vise vrtili 6,7 igraca...bar vecim dijelom utakica..a srbija je vrtila kompletnu momcad...ali opet..to moze ovisiti ako utakmica uđe pred kraj u egal ili budu produzeci
Nema ni Srbija klupu. Fale Bjelica, Milosavljević, Bobi, Lučić.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Aug - 10:25

...srbija ce nametnuti grublju igru...s dosta osobnih gresaka..jer strucni stozer srbije zna da imamo kracu klupu...pa ce utakmica biti na rubu...i forsirat ce se osobne greske.upadnu li bogdanovic i saric(on ponajprije) u brze osobne greske eto problema.....tu ej i ukic koji ih brzo bere...ali ukic ovaj turnir igra dosta dobru obranu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Aug - 10:28

dzango wrote:
vuksadinare wrote:..po meni prednost srbije je sto ima duzi roster tj duzu klupu....mi smo citav turnir manje vise vrtili 6,7 igraca...bar vecim dijelom utakica..a srbija je vrtila kompletnu momcad...ali opet..to moze ovisiti ako utakmica uđe pred kraj u egal ili budu produzeci
Nema ni Srbija klupu. Fale Bjelica, Milosavljević, Bobi, Lučić.
tocno....no bas zato...ima vise mogucnosti mjenjati....kod nas su 3,4 igraca bas vodonose i ne mogu nadomjestiti kvalitetu bogdanovica,sarica....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:35

vuksadinare wrote:...srbija ce nametnuti grublju igru...s dosta osobnih gresaka..jer strucni stozer srbije zna da imamo kracu klupu...pa ce utakmica biti na rubu...i forsirat ce se osobne greske.upadnu li bogdanovic i saric(on ponajprije) u brze osobne greske eto problema.....tu ej i ukic koji ih brzo bere...ali ukic ovaj turnir igra dosta dobru obranu
Moraš da igraš jaku odbranu ako hoćeš da pobediš. Odbrana je stvar volje i htenja a ne kvaliteta i na tome se dobija utakmica.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vili40 Tue 16 Aug - 10:50

sa kim će igrati onaj tko prođe četvrtfinale?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 10:52

vili40 wrote:sa kim će igrati onaj tko prođe četvrtfinale?
Australija mislim.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Brain32 Tue 16 Aug - 10:58

vuksadinare wrote:...nekako sam dojma da je hezonja mlak..nesto poput matea kovacica nedorecen....ima nesto...ali kao da nema odlucnosti da riskira...odnosno...uvaznim trenucima bude all round igrac..za razliku od bogdanovica ili sarica...
Hezonja je dobio valjda pet poštenih lopti cijeli turnir. Mali je killer i točka.
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Brain32 Tue 16 Aug - 11:14

Riplex wrote:Rak rana obe ekipe su playevi... Zato mislim da će se tu lomit...
Obje? Ne bih rekao pa Teodosić je teški kalibar, atletski je katastrofa za tu visinu ali je španer i pol. On ti napravi sranje a da ne znaš kaj se dogodilo, bitno je da mu se faulima razbija tempo od početka utakmice. Jokić je odličan ali je klinac, njemu Šarić može itekako parirati. Raduljica će po meni biti veći problem, nezamijećeno uslijed eksplozije Jokića ali Raduljica je Amerima stavio 18 u jedva 15 minuta igre, bio im je glavni igrač protiv Francuske a Australiji je utrpao 25 komada a opet je igrao malo više od pola tekme isto i sa Venezuelom.
Slično je sa Teodosićem. To su njihova glavna dva igrača i to su odlični igrači, pitanje je da li će uz njih eksplodirati još tko a ako hoće to će biti ili njihov Bogdanović ili "mali" Jokić
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by dzango Tue 16 Aug - 11:22

Brain32 wrote:
Obje? Ne bih rekao pa Teodosić je teški kalibar, atletski je katastrofa za tu visinu ali je španer i pol. On ti napravi sranje a da ne znaš kaj se dogodilo, bitno je da mu se faulima razbija tempo od početka utakmice. Jokić je odličan ali je klinac, njemu Šarić može itekako parirati. Raduljica će po meni biti veći problem, nezamijećeno uslijed eksplozije Jokića ali Raduljica je Amerima stavio 18 u jedva 15 minuta igre, bio im je glavni igrač protiv Francuske a Australiji je utrpao 25 komada a opet je igrao malo više od pola tekme isto i sa Venezuelom.
Slično je sa Teodosićem. To su njihova glavna dva igrača i to su odlični igrači, pitanje je da li će uz njih eksplodirati još tko a ako hoće to će biti ili njihov Bogdanović ili "mali" Jokić
Ili Nedović. Moglo bi se očekivati i da Mačvan konačno proigra pošto je prelomio protiv Kineza. Ipak, za Srbiju je faktor X Raduljica.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 16 Aug - 11:26

mutava baštarda wrote:srbi su falili tricu za produžetke sa amerikom. puno gore im mi ležimo i raduje me što su već upisali pobjedu protiv nas...

To nam i je najveća šansa... ništa se tako ne obija o glavu kao unaprijed upisane pobjede...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Aug - 11:34

drugo....mi nismo favoriti protiv srbije a ona je...tim pritisak veci pogotovo kad igraju sa nama..izgube li eto samaranja njihovih medija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Riplex Tue 16 Aug - 11:56

Brain32 wrote:
Da, samo može li cilu odigrat na tom nivou. Raduljica je živina, s njim bi moglo biti x problema

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 41 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics