Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 2 of 29
Page 2 of 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
One misle samo na ljubav, a ne na jebačinu i druge okrutnosti nevaljane ljudske prirodebogomdani wrote:..valjda ce prezivjeti to ranjavanje duša i nanosenje ozbiljnih duševnih boli..oke,ima tu likova koji ih budu tetosili i tjesilimelkior wrote:Mogle bi se uvrijediti u tim nježnim godinama, a što ćemo ondaudba wrote:Ako smijem zamoliti za malo dostojanstva i suptilnijih opisa nekih intimnih radnji, ovdje ima i djevojaka od 45-52 godine i hajmo dokazati da nismo hrpa krkanskih sirovina bez takta.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Gle, sve ima svoje granice, znači kaže se "prionuo sam obradi stidnih usana i pristupio provedbi oralnog seksa", a ne "jea ti pas mater, izvrno ja njenu pizdur'nu ko staru čarapu i ispoliro jezičinom ko vrag svoju mater, svjetlila joj se pizda ko kerova jaja"
mislim, na šta to sliči? Nemojte se ljutiti, ja to ne bi dao da sam admin. Neke granice dobrog ukusa moraju postajati, zato momci, apeliram..
mislim, na šta to sliči? Nemojte se ljutiti, ja to ne bi dao da sam admin. Neke granice dobrog ukusa moraju postajati, zato momci, apeliram..
tako je..da lik ima stvo vise love,po mogucnosti sto veću belegiju,da je lider,i da joj titra svaku pa i najmanju zelju...da se prema njoj odnosi kao prema Princezi maminoj,i da joj.......melkior wrote:One misle samo na ljubav, a ne na jebačinu i druge okrutnosti nevaljane ljudske prirodebogomdani wrote:..valjda ce prezivjeti to ranjavanje duša i nanosenje ozbiljnih duševnih boli..oke,ima tu likova koji ih budu tetosili i tjesilimelkior wrote:Mogle bi se uvrijediti u tim nježnim godinama, a što ćemo ondaudba wrote:Ako smijem zamoliti za malo dostojanstva i suptilnijih opisa nekih intimnih radnji, ovdje ima i djevojaka od 45-52 godine i hajmo dokazati da nismo hrpa krkanskih sirovina bez takta.
Guest- Guest
Evo jedna poetska:udba wrote:Ako smijem zamoliti za malo dostojanstva i suptilnijih opisa nekih intimnih radnji, ovdje ima i djevojaka od 45-52 godine i hajmo dokazati da nismo hrpa krkanskih sirovina bez takta.
Bajna trebo obješenih guzica i sisa,
ti si meni ko´i plodna zemlja puna kišnih glista
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma trebalo bi ove forumske cure poslati Longiju na preVaspitavanje...
Guest- Guest
Mudar tekst, vidi se koliko se današnji čovjek odmetnuo od Boga. Pamtljiva je misao "Eva je od Adama, a ne Adam od Eve".
al jebote Reg,pogledaj ove danasnje Pičkolisce,pa i na forumu..to toliko podilazi zenama,da je prava patetika..Regoč wrote:Mudar tekst, vidi se koliko se današnji čovjek odmetnuo od Boga. Pamtljiva je misao "Eva je od Adama, a ne Adam od Eve".
Guest- Guest
Po meni bi onaj muž od Kolinde.... kako se ono zove čoek? Viktor Lenac? On bi trebo bit glavni. Ako on kaže Kolindi, "Idemo napast Putina" onda bi trebala postupit po naputku.
A ne, on ždere i pije, još malo pa će natuć 200 kila i samo gleda di ima šta za prigrist. Onda mu možeš podmetnut i onu zabranjenu jabuku (ne zna se točno koje je bilo voće), moš podmetnut bilo šta, ako je jestivo taj će zagrist.
A ne, on ždere i pije, još malo pa će natuć 200 kila i samo gleda di ima šta za prigrist. Onda mu možeš podmetnut i onu zabranjenu jabuku (ne zna se točno koje je bilo voće), moš podmetnut bilo šta, ako je jestivo taj će zagrist.
http://www.glas-koncila.hr/index.php?option=com_php&Itemid=41&news_ID=28798
Već prve stranice Svetoga pisma kazuju da je prvi grijeh nastao zbog neposlušnosti. Neposlušnost je zajednički grijeh i Adame i Eve, ali on pogađa ponajviše ženu jer je đavao prvotno po ženinoj neposlušnosti čovjeka učinio robom grijeha. Kako to ističu veliki teolozi prvih stoljeća (Origen, Augustin), Eva je sagriješila zbog neposlušnosti, a ne Adam. Adam je, a kako to često biva i danas, sagriješio zbog sažaljenja sa svojom ženom. Adamu je bilo žao njegove žene Eve, nije ju htio ostaviti samu u njezinu grijehu, nego joj je htio biti blizak, makar i u tom grješnom sažaljenju. Dakle, po ženskoj neposlušnosti grijeh je ušao u svijet.
Žene - k nozi!
Inače, možda sam u krivu, ali čini mi se da je ovaj pisao muškarac ;P
Već prve stranice Svetoga pisma kazuju da je prvi grijeh nastao zbog neposlušnosti. Neposlušnost je zajednički grijeh i Adame i Eve, ali on pogađa ponajviše ženu jer je đavao prvotno po ženinoj neposlušnosti čovjeka učinio robom grijeha. Kako to ističu veliki teolozi prvih stoljeća (Origen, Augustin), Eva je sagriješila zbog neposlušnosti, a ne Adam. Adam je, a kako to često biva i danas, sagriješio zbog sažaljenja sa svojom ženom. Adamu je bilo žao njegove žene Eve, nije ju htio ostaviti samu u njezinu grijehu, nego joj je htio biti blizak, makar i u tom grješnom sažaljenju. Dakle, po ženskoj neposlušnosti grijeh je ušao u svijet.
Žene - k nozi!
Inače, možda sam u krivu, ali čini mi se da je ovaj pisao muškarac ;P
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Odma' ispod je tema, Sir.
Dokle god se obzor stere,
netko negdje curu dere.
netko negdje curu dere.
Da i ja koju poetsku, jel.
Eto,ja bih sa mracnih staza Emančipaćije vratio na prave pute,nasu Neve...doista bi bilo iskusenje,ali belegija bi za mene odradila 90% posla..
Guest- Guest
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Prvi korak za muskarce je da prave djecu na svakom koraku,da ukinu bezumne zakone koji prisiljavaju da muskarac mora uzdrzavati Parazitirajucu Ženku,i natjerati je da radi..Briga o djetetu je oke,kako i nas Weber..placa uredno,cak iako nije njegovo..
Guest- Guest
Voli svetac nisko udarati više nego vode pit... :) Posebno kad dotične osobe nema u blizini da odgovori.
Guest- Guest
Vitezu,gdje je niski udarac,reci da ces Prkosnu zenu dovesti redu?Starhemberg wrote:Voli svetac nisko udarati više nego vode pit... :) Posebno kad dotične osobe nema u blizini da odgovori.
Guest- Guest
Oprostit će ti Veber, pošto nije tu, što mu djecu spominješ...bogomdani wrote:Vitezu,gdje je niski udarac,reci da ces Prkosnu zenu dovesti redu?Starhemberg wrote:Voli svetac nisko udarati više nego vode pit... :) Posebno kad dotične osobe nema u blizini da odgovori.
Guest- Guest
A..Weber..spominjem u dobrom kontekstu,brige i skrbi..nis lose nisam reko..a nisam ja izmislio 30% mogucnost da zena noša tudje djete..Starhemberg wrote:Oprostit će ti Veber, pošto nije tu, što mu djecu spominješ...bogomdani wrote:Vitezu,gdje je niski udarac,reci da ces Prkosnu zenu dovesti redu?Starhemberg wrote:Voli svetac nisko udarati više nego vode pit... :) Posebno kad dotične osobe nema u blizini da odgovori.
No zabrinut sam za Webera..nakon onoga sa Crvenkastim,niđe ga nema..
Guest- Guest
30% kažeš? To kao neko ozbiljno istraživanje? Ili crv sumnje labilnih i sumnjičavih? :)
Last edited by Starhemberg on 12/8/2016, 19:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Je, Svetac u pravu si...sve ih istuc kurcem po čelu... drukčije ništa od njih...A jebateled...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 2 of 29