Slavonci pozvani po ratni raspored
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Slavonci pozvani po ratni raspored
jastreb wrote:Koliki je odaziv?
Irska 42%
Njemačka 35%
nešto malo Austrija,
ostatak Dalmacija i Istra preko sezone
udba- Posts : 4945
2015-11-10
A ono Ne dirajte mi ravnicu?udba wrote:jastreb wrote:Koliki je odaziv?
Irska 42%
Njemačka 35%
nešto malo Austrija,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prica se da i svicarci imaju vojni raspored. Neki i oruzje doma. Tstststst Ustashija nasa svagdasnja. Da i nisu ratovali toliko da se vise niti ne sjecaju.
2014-04-14
....jer ja ću se vratitijastreb wrote:A ono Ne dirajte mi ravnicu?udba wrote:jastreb wrote:Koliki je odaziv?
Irska 42%
Njemačka 35%
nešto malo Austrija,
Pa da bi se vratio moraš prvo otići, ta pjesma nema smisla ako je pjevaš u Slavoniji, trebaš prvo otići nekud i tugovat. "Ne dirajte dok me nema, jer kad se vrnem ima da vas nema"
SVE koje sam dosad(u zadnbjih 5 dana) pitao,bil ponovno isli ratovati za Erinu kraljicu,skoro da su me poslali u rodni kraj..
Guest- Guest
abraham wrote:Prica se da i svicarci imaju vojni raspored. Neki i oruzje doma. Tstststst Ustashija nasa svagdasnja. Da i nisu ratovali toliko da se vise niti ne sjecaju.
da švicarci nemaju HDZ, SDP i uhljebe i ZG i sličnu ekipu koji su im razjebali državu i domovinu, i tako ubili moral stanovništva da brani državu..
Guest- Guest
Pa dobro, ne bi ni ja za Erinu kraljicu, al bih recimo za Stazića. Svejedno bi mi bilo ko pogine od nas dvojice. Samo da nismo u istom svemiru.bogomdani wrote:SVE koje sam dosad(u zadnbjih 5 dana) pitao,bil ponovno isli ratovati za Erinu kraljicu,skoro da su me poslali u rodni kraj..
2015-11-10
dva brata wrote:abraham wrote:Prica se da i svicarci imaju vojni raspored. Neki i oruzje doma. Tstststst Ustashija nasa svagdasnja. Da i nisu ratovali toliko da se vise niti ne sjecaju.
da švicarci nemaju HDZ, SDP i uhljebe i ZG i sličnu ekipu koji su im razjebali državu i domovinu, i tako ubili moral stanovništva da brani državu..
Pa i ja bih isto htio vojni raspored u Švicarskoj. Imo sam doduše raspored na skladištu i baušteli oko Schafhausena jedno vrijeme i moram priznati da nije bilo loše. Fina plaća i na vrijeme.
2015-11-10
nema vise to za sto vbih isao u rat..udba wrote:Pa dobro, ne bi ni ja za Erinu kraljicu, al bih recimo za Stazića. Svejedno bi mi bilo ko pogine od nas dvojice. Samo da nismo u istom svemiru.bogomdani wrote:SVE koje sam dosad(u zadnbjih 5 dana) pitao,bil ponovno isli ratovati za Erinu kraljicu,skoro da su me poslali u rodni kraj..
Guest- Guest
KAda bi trebalo, naslo bi se ludjaka da idu i riskiraju. Poslije ih jos lijepo ispljujete i to je to. Tststststststtssss Dobro je vama jako dobro, jos uvijek.
2014-04-14
AUSTRIJSKA POLICIJA DOLAZI NA GRANICU SRBIJE I MAKEDONIJE: Zajednička borba protiv ilegalnih prelazaka granice
Zatražili smo i pomoć u vidu termovizijskih kamera i senzora kojima bismo mogli bolje da zaštitimo naš granični pojas - naglasio je ministar Stefanović
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji danas boravi u Beču sa srpskom delegacijom koju predvodi premijer Aleksandar Vučić, sastao se sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Austrije, na čelu sa šefom Savezne kriminalističke službe Francom Langom.
Nakon sastanka, na kome je najviše bilo reči o migrantskoj krizi i sprečavanju ilegalnih prelazaka granice, ministar Stefanović je rekao da su se premijer Aleksandar Vučić i kancelar Kristijan Kern dogovorili da jedan deo austrijskih policajaca bude raspoređen na srpsko-makedonskoj granici.
– Želimo da sprečimo ilegalne prelaske granice i da pošaljemo jasan signal da takve stvari nećemo dozvoliti. Zato ćemo i po dubini naše teritorije nastaviti da se borimo protiv krijumčara. Zatražili smo i pomoć u vidu termovizijskih kamera i senzora kojima bismo mogli bolje da zaštitimo naš granični pojas – naglasio je ministar Stefanović.
zasto na makedonsku ?
evo hrvati vrse moblizaciju, neka malo prate situaciju.
nemoj posle da bude da smo primenili neprimerenu silu !?
Guest- Guest
zasto su zaustavljali siptare?,ja bi im sirom otvorio rampu i jos platio put do granice
2014-04-14
U Večernjaku od prije 2-3 dana piše kako su Dalmatinci tobože žilavi i uspoređeni su sa drvom koje se izvadi iz zemlje i gdje god se zasadi ono uspijeva,a da su Slavonci mekani i kako im je teško napustiti Slavoniju van koje se teško snalaze.
Ja mislim da tradicionalni Slavonac,nekakav Šokac,koji jaše konje vrane,pije rakiju i sluša tamburice i gleda snaše šorom,već odavno ne postoji i da su se Slavnoci kudikamo više adaptirali na nove sredine,nego Dalmoši.
Slavoncu samo daj dobru pičku i on će biti zadovoljan i u Sibiru,dočim Dalmatinac čim dođe u malo hladnije krajeve već počne o svojim kaićima,maslinama,gradelama.zamarati okolinu.
Ja mislim da tradicionalni Slavonac,nekakav Šokac,koji jaše konje vrane,pije rakiju i sluša tamburice i gleda snaše šorom,već odavno ne postoji i da su se Slavnoci kudikamo više adaptirali na nove sredine,nego Dalmoši.
Slavoncu samo daj dobru pičku i on će biti zadovoljan i u Sibiru,dočim Dalmatinac čim dođe u malo hladnije krajeve već počne o svojim kaićima,maslinama,gradelama.zamarati okolinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hehe, upravo tako, prvo ih pošalješ na front, onda ih iz daljine ranjene podjebavaš "dobro vama ide" :)abraham wrote:KAda bi trebalo, naslo bi se ludjaka da idu i riskiraju. Poslije ih jos lijepo ispljujete i to je to. Tststststststtssss Dobro je vama jako dobro, jos uvijek.
2015-11-10
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» OBJAVLJEN RASPORED
» Adem Vuchiqi se buni zašto su na summit pozvani premijeri Hrvatske i Slovenije a ne Orban
» Zagrepčani pozvani u 'Jugoslavensku školu komunizma'
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» OBJAVLJEN RASPORED
» Adem Vuchiqi se buni zašto su na summit pozvani premijeri Hrvatske i Slovenije a ne Orban
» Zagrepčani pozvani u 'Jugoslavensku školu komunizma'
Page 5 of 5