Slavonci pozvani po ratni raspored
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Slavonci pozvani po ratni raspored
ja ih znam dosta koji su bili oštri na jeziku pa vadili potvrde iz firmi da su ključni ljudi, bolničke poštede i papire da idu na fax. Danas bi toga bilo više. Nema više one mržnje ko prije. Meni se ne bi dalo ići, ja bi možda samo upuco Crvenkastog da ispunim normu i da me ne jebete da nisam ništa uradio i zato jer je blizu.vuksadinare wrote:
pusti to....znam lika koji je do prve price...o osnivanju pricuve..grmio..lopovi..ovo ono....a nakon sto ej pricuva postala stvarnost..'joj di se trebam prijaviti...joj..tako treba..'
Može na neku ćuku u kuću u pozadini, kao da držim polžaj uz TV, daj ist, pit, al nemoj me jebat da odam po šumama i spim po rovovami.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
To je to.udba wrote:Gle, bojeva gotovost je u kurcu. Ima vas par romantičara, ali devedesete su drugo, onda se smatralo da treba maknut Srbe i komunizam i bićemo Švicarska, imali smo se čemu nadati dok nismo pokrali sebe, dijasporu i pola sreza. Danas mladi drugačije razmišljaju, vidi "Dva Brata" šta je napiso "ko vas jebe, Mongoli su uzimali 5%, Mađari su uzimali 5%, Turci su uzmali 10%, Srbi 20%, vi sami sebi 90%, jebite se!"vuksadinare wrote:....a cuj najbolej mi ej ono kao sto sad prica asila..'mi necemo ovo ono ako se dogodi..'..na kraju ako ne svi debela vecina ode...proradi patriotizam..i ono..necu da em kasnije ruzno gledaju i tracaju
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Tko vas hebe.
Sami branite ovu kapitalisticko emanicpiranu vlastitu prciju. Ja mogu jedino vlastitu kucu a ako mi mislite prodavat price pa onda je kasno : E PA NEKA JE AL I VAMA JE ISTO.
KAD JE BAL NEK JE MASKEMBAL,
Sami branite ovu kapitalisticko emanicpiranu vlastitu prciju. Ja mogu jedino vlastitu kucu a ako mi mislite prodavat price pa onda je kasno : E PA NEKA JE AL I VAMA JE ISTO.
KAD JE BAL NEK JE MASKEMBAL,
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
ja zam sigurno vec dva koji bi se 100% odazvali u pricuvu..a koji cesto imaju prigovore..kako HV i MORh po pitanju ustroja,ukidanja ovog onog imaju prigovore..a to su jastreb i provocator..pa da ih vidimo sad..ocekujem da se prijave kao dragovoljci u pricuvu
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Prva su išla prošle godine Dubrovčanima.asilovski wrote:šalju sranja prvo nama
Iskreno, ne znam 10 ljudi koji bi sutra uzeli pušku i išli u rat. Uključujući i one koji su već bili ´91.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/slavonci-pozvani-po-ratni-raspored-zupanjac-u-soku-supruga-predlaze-da-se-pakiramo-za-njemacku/4608206/
melkior- Posts : 17441
2015-08-09
Pa žena mu je pametna, razmišlja o sigurnosti svog podmlatka i da joj djeca imaju ćaćuvuksadinare wrote:....ma nije problem u njemackoj..problem je ovome sto mu ej zena-zapovijedila..ne'k se zna..e
2015-08-09
udba wrote:Ja sam spreman, igram Call of Duty, Team Fortres, GTA5, liga of legends, to su sve teške igre i zahtjevaju dobru psihofizičku spremu. Oš story mod, oš on-line. 12 sati sam u stanju ratovat bez jesti piti, wc-a i televizora. Mene ni ne zovu kad znaju gdje sam kad zatreba. Kaiserstrasse 48, Frankfurt.
2015-08-09
Za pričuvu mi je žao što je nema, osobito vojnih vježbih. Kolege koji su sad pred mirovinom pričaju predivne priče, jeli, pili, poneki i jebavali.
Pričaj ti što hoćeš, no da je istočna Hrvatska riješena vojno '95., ne bi danas mladi Hrvati morali seliti u Irsku i Njemačku.udba wrote:Gle, bojeva gotovost je u kurcu. Ima vas par romantičara, ali devedesete su drugo, onda se smatralo da treba maknut Srbe i komunizam i bićemo Švicarska, imali smo se čemu nadati dok nismo pokrali sebe, dijasporu i pola sreza. Danas mladi drugačije razmišljaju, vidi "Dva Brata" šta je napiso "ko vas jebe, Mongoli su uzimali 5%, Mađari su uzimali 5%, Turci su uzmali 10%, Srbi 20%, vi sami sebi 90%, jebite se!"vuksadinare wrote:....a cuj najbolej mi ej ono kao sto sad prica asila..'mi necemo ovo ono ako se dogodi..'..na kraju ako ne svi debela vecina ode...proradi patriotizam..i ono..necu da em kasnije ruzno gledaju i tracaju
Guest- Guest
Starha, hoćeš reći da bi sve bilo bolje da nema Srbah?
Regoč-
2015-08-21
ja se javljan za Bikića do i Sot da uživan
stenjalica-
2015-10-18
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zbog, jel onog gore napisanog? Pa upravo si veliki dio foruma nazvao ustašama onda. Istina, možda nehotično no, ipak nije lijepo, Regočko, od tebe...Regoč wrote:Koji si ti ustaša!
Guest- Guest
Bili bi u Srbiji.Starhemberg wrote:Pričaj ti što hoćeš, no da je istočna Hrvatska riješena vojno '95., ne bi danas mladi Hrvati morali seliti u Irsku i Njemačku.udba wrote:Gle, bojeva gotovost je u kurcu. Ima vas par romantičara, ali devedesete su drugo, onda se smatralo da treba maknut Srbe i komunizam i bićemo Švicarska, imali smo se čemu nadati dok nismo pokrali sebe, dijasporu i pola sreza. Danas mladi drugačije razmišljaju, vidi "Dva Brata" šta je napiso "ko vas jebe, Mongoli su uzimali 5%, Mađari su uzimali 5%, Turci su uzmali 10%, Srbi 20%, vi sami sebi 90%, jebite se!"vuksadinare wrote:....a cuj najbolej mi ej ono kao sto sad prica asila..'mi necemo ovo ono ako se dogodi..'..na kraju ako ne svi debela vecina ode...proradi patriotizam..i ono..necu da em kasnije ruzno gledaju i tracaju
Jok, zbog onog dolje. Ako se zajebavaš, okej, ali ne mogu povući svezu između ostanka Srbah u Podunavlju i privrjedne katastrofe, ako si ozbiljan (mada mislim da nisi).Starhemberg wrote:Zbog, jel onog gore napisanog? Pa upravo si veliki dio foruma nazvao ustašama onda. Istina, možda nehotično no, ipak nije lijepo, Regočko, od tebe...Regoč wrote:Koji si ti ustaša!
Koliko žene daju.jastreb wrote:Koliki je odaziv?
A trebaće ginut za druge.....stoka sitnog zuba hrvatska dobra za zaustavit metak...........polako se priprema ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jastreb wrote:Koliki je odaziv?
Irska 42%
Njemačka 35%
nešto malo Austrija,
ostatak Dalmacija i Istra preko sezone
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» OBJAVLJEN RASPORED
» Adem Vuchiqi se buni zašto su na summit pozvani premijeri Hrvatske i Slovenije a ne Orban
» Zagrepčani pozvani u 'Jugoslavensku školu komunizma'
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» OBJAVLJEN RASPORED
» Adem Vuchiqi se buni zašto su na summit pozvani premijeri Hrvatske i Slovenije a ne Orban
» Zagrepčani pozvani u 'Jugoslavensku školu komunizma'
Page 4 of 5