Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Re: Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
Gale(nadimak)...vlasnik gostonice.Winter is coming wrote:sta je "Gala"?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ero koja je tvoja omiljena gostionica?
2014-04-14
Fragola, Jadran, Kiwi,Ispod ure...arambašići...mljac...Winter is coming wrote:ero koja je tvoja omiljena gostionica?
2016-07-22
jel tu morska hrana i te fore na meniju ili nesto konkretno?
2014-04-14
Različito...Jadran sugerira morsku hranu + janjetina, Ispod ure također + plus arambašići, Fragola talijansku kuhinju, Kiwi sve pomalo od navedenog.Winter is coming wrote:jel tu morska hrana i te fore na meniju ili nesto konkretno?
2016-07-22
od sve morske hrane najvise volim kad janje upadne u more
2014-04-14
Morsku hranu ne zna svatko spremit...Par puta sam bio na svadbi u Dubrovniku, velemajstor za ribe je bio iz Splita. Od tada rijetko jedem ribe po prčvarnicama. "Ispod ure" (Sinj) uz arambašiće može proć...i "Kiwi" (Ružići-Herceg.) također.
2016-07-22
vis u anglosaksoniji nema takvih mjesta gdje mozes naruciti ribu direktno iz ribnjaka u kom voda cirkulise na prirodan nacin i ishrana im je fifty fifty malo prirodna malo umjetna hrana sto je o.k,takva riba je za prste oblizati,samo treba malo sacekati da se ispece
2014-04-14
Ima konoba na Jadranu di ti najprije pokažu živu ribu, odabereš što ćeš i to je to.
Zadnji put sam takvu priliku imao u jednoj konobi, u Cavtatu.
Dogovoriš se s vlasnikom, dovedeš društvo, i od 6 naveče do u 6 uijutro- ZATVORENO!
Zadnji put sam takvu priliku imao u jednoj konobi, u Cavtatu.
Dogovoriš se s vlasnikom, dovedeš društvo, i od 6 naveče do u 6 uijutro- ZATVORENO!
2016-07-22
da je debela, je.Eroo wrote:Kraljica si je u međuvremenu priuštila i rafting na Neretvi...
barbara je za nju kajić...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:da je debela, je.Eroo wrote:Kraljica si je u međuvremenu priuštila i rafting na Neretvi...
barbara je za nju kajić...
Kad će se debela fotografirat ispred kontejnera za smeće s onima koji kopaju po tim kontejnerima u nadi da će nać nešto za se prehranit?
Guest- Guest
Predsjednica je posjetila i hercegovački biser-Ramsko jezero. Sve mi ovo djeluje kao "leteći ured" predsjednice ...
2016-07-22
sram ju bilo.....to jezero su stvorili komunisti plavljenjem doline....klanja se djelu komunista.....i nije tako lijepo jer je komunističko djelo....izdajice hrvatskog naroda....Eroo wrote:Predsjednica je posjetila i hercegovački biser-Ramsko jezero. Sve mi ovo djeluje kao "leteći ured" predsjednice ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Rijetki su Hercegovci koji pripdaju nekoj partiji. Takvi su uglavnom mentalna sirotinja, što bi reko Gnječ...
2016-07-22
Eroo wrote:Rijetki su Hercegovci koji pripdaju nekoj partiji. Takvi su uglavnom mentalna sirotinja, što bi reko Gnječ...
Ma obrnuto.
Ovi u strankama su mentalna sirotinja. Sve to sto se trpa u skupine trazi mentalnu podrsku jer su sami slabici i nemocnici u pameti
Nego spomenuo si Ruzice . Jednom sam pred rata zamalo tsmo otisla . Kod maricevih , zovu ga i Jarac. znas ga ? Ostalo mi neostvareno..
Znam. Prijatelji od moje djece. (za nadimak "Jarac",to nisam znao)Sora wrote:Eroo wrote:Rijetki su Hercegovci koji pripdaju nekoj partiji. Takvi su uglavnom mentalna sirotinja, što bi reko Gnječ...
Ma obrnuto.
Ovi u strankama su mentalna sirotinja. Sve to sto se trpa u skupine trazi mentalnu podrsku jer su sami slabici i nemocnici u pameti
Nego spomenuo si Ruzice . Jednom sam pred rata zamalo tsmo otisla . Kod maricevih , zovu ga i Jarac. znas ga ? Ostalo mi neostvareno..
Last edited by Eroo on 15/8/2016, 15:19; edited 1 time in total
2016-07-22
Od čega je obrnuto?Sora wrote:Eroo wrote:Rijetki su Hercegovci koji pripdaju nekoj partiji. Takvi su uglavnom mentalna sirotinja, što bi reko Gnječ...
Ma obrnuto.
2016-07-22
https://www.google.si/search?q=kiwi+ru%C5%BEi%C4%87i+foto&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi5u8aUw8POAhUEUBQKHcTIDncQsAQIHg&biw=1345&bih=838#imgrc=yuRj5E7DXr24fM%3ASora wrote: Kod maricevih
Ovo mi je novo kod Marićevih...Bože dragi, koliko vrimena već nisam bio. Odo' spremat stvari...
2016-07-22
Regoč wrote:Koli sad ima samo liepo lice, ...
nema ovdje baš neke ljepote.
a viđe ju ovđe...
(nisam mogao naći sliku bez ovog bunjca, ali je očigledno kako se ovakve njezine slike rijetko mogu naći. stara baba zašpahtlana puderom i kremicama...)
sitting_bull-
2015-09-28
Koji ste vi amateri, a državu bi vodili. Ni 3 ovce nacrtane ne bi znali sačuvat.
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 15.8. Blagdan Velike Gospe
» Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
» Kolinda otišla u New York pa se pohvalila da je razgovarala s predsjednikom Turkmenistana
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
» Kolinda otišla u New York pa se pohvalila da je razgovarala s predsjednikom Turkmenistana
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 5 of 7