Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
a mogao bi zapaliti i preko aljaske (stare rusije) preko sibira,urala do sochija
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj dom
Izvor slike: faH
uz tisuće vjernika
Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj dom
Dolazim na Trsat na Velu Gospu otkako znam za sebe, a kao predsjednica moram i u druge dijelove Hrvatske, ali ipak često moram dolaziti i ovdje, kazala je Predsjednica
Datum objave: 15.08.2016 | 21:53 Autor: iz/hSredišnje misno slavlje na blagdan Velike Gospe u Svetištu Majke Božje na Trsatu predvodio je u ponedjeljak navečer riječki nadbiskup Ivan Devčič, koji je poručio vjernicima da od Marije uče kako se Božja volja vjerom prihvaća i izvršava, a misnom slavlju je, uz tisuće vjernika, nazočila i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović.
"Draga braćo i sestre večeras smo se okupili u ovom svetištu da od Marije učimo kako se Božja volja vjerom prihvaća i izvršava, da joj se, zbog njezine vjernosti i predanosti, zajedno s Elizabetom divimo te ju ujedno molimo za pomoć kako bismo i mi u svakom trenutku svoga života mogli Bogu odgovoriti - neka mi bude po tvojoj riječi," rekao je nadbiskup Devčić.
Vezane vijesti
- Branitelji na hodočašću u Aljmašu molili za pronalazak nestalih
- Brojni hodočasnici obilježavaju blagdan Velike Gospe u Boki kotorskoj
- Andrej Plenković u Mariji Bistrici o kampanji i Tolušićevim pločama
Govoreći o Marijinu uznesenju na nebo, kazao je da kršćanstvo inzistira na tome da čovjek poslije smrti nastavlja živjeti ne samo kao duša, nego i kao tijelo te da je to Isus potvrdio svojim uskrsnućem od mrtvih, objavivši se svojim učenicima u tijelu koje je prije smrti posjedovao, ali sada u preobraženom obliku.
Marija poziva da poput nje budemo Bogu trajno zahvalni za bezbrojna dobročinstva kojima nas ne predstaje obdarivati i da je najveće dobročinstvo, za koje mu i ona zahvaljuje, upravo dar vječnog spasenja po Isusu kristu, Sinu Božjem, rekao je nadbiskup Devčić.
Čestitajući blagdan Velike Gospe, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović izjavila je novinarima je da joj je drago što je danas na Trsatu.
"Iznimno mi je drago biti ovdje, ipak je ovo moj dom. Dolazim na Trsat na Velu Gospu otkako znam za sebe, a kao predsjednica moram i u druge dijelove Hrvatske, ali ipak često moram dolaziti i ovdje" kazala je.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
A ide koka tamo di je još vole. Pa neće valjda ići u Dalmaciju
Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj domdawson wrote:A ide koka tamo di je još vole. Pa neće valjda ići u Dalmaciju
"Iznimno mi je drago biti ovdje, ipak je ovo moj dom. Dolazim na Trsat na Velu Gospu otkako znam za sebe, a kao predsjednica moram i u druge dijelove Hrvatske, ali ipak često moram dolaziti i ovdje" kazala je.
2016-07-22
Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj domdva brata wrote:bosanska posla
2016-07-22
... Kad već Gospe nema... Sad možda i ona ovdje dođe... Rekla je Kolinda.Eroo wrote:
ali ipak često moram dolaziti i ovdje" kazala je.
je l' to plavuša u blagoslovljenom stanju, ili se to meni samo čini???Eroo wrote:
sitting_bull-
2015-09-28
Nije... Ispod kikle skriva Davorina Mlakara koji je pred njom prisegnuo svojom HDZ-ovskom čašću.
Eroo wrote:Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj domdawson wrote:A ide koka tamo di je još vole. Pa neće valjda ići u Dalmaciju
Trsat (Rijeka) nije u Dalmaciji.
catabbath-
2015-08-22
Nije ti ni Šumadija....dawson wrote:Eroo wrote:Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj domdawson wrote:A ide koka tamo di je još vole. Pa neće valjda ići u Dalmaciju
2016-07-22
Eroo wrote:Nije ti ni Šumadija....dawson wrote:Eroo wrote:Predsjednica na misi u Svetištu Majke Božje na Trsatu: Ovo je moj domdawson wrote:A ide koka tamo di je još vole. Pa neće valjda ići u Dalmaciju
Definitivno nije. Nisam ni očekivao da ti je poznat zemljopis RH
catabbath-
2015-08-22
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 15.8. Blagdan Velike Gospe
» Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
» Kolinda otišla u New York pa se pohvalila da je razgovarala s predsjednikom Turkmenistana
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
» Kolinda otišla u New York pa se pohvalila da je razgovarala s predsjednikom Turkmenistana
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 7 of 7