Turska kupelj (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
mala greska za velikog ratnika I ljubavnika smrtnice. Bori seRegoč wrote:Ne citiraj me krivo, tipokvnica ti bila ko Mabusova!prckov wrote:Regoč wrote: niste jos primjetili da sam utra frakciju u kucu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
maggie13 wrote:i ja..ne dam ni da me pozivi ometu..Noor wrote:maggie13 wrote:ovo je već rukavica u lice..
ja sam se fino namjestila
Čekam auto u servisu...a i dvoboj :)
Guest- Guest
Ispit državne mature iz hrvatskog. A-ha, da te sad vidim!prckov wrote:biraj oruzje huljoRegoč wrote:Probao sam sa demokratski, da Frakcija odluči, Prco neće. Probao sam gospodski, s izazovom, Prco neće. Prco bi pucao izdaleka na nenaoružana čovjeka ili zabio čakiju u leđa. E, neće, idem gradom spreman na sve!
[quote="Regoč"]
Haha..imam i takvu, skoro identičnu, samo malo vise u lijevo :)
Noor wrote:Zapravo, kad bi se još malo u lievo okrenula, imala bi bolji pogled.maggie13 wrote:ovo je već rukavica u lice.. [/quote
]
Haha..imam i takvu, skoro identičnu, samo malo vise u lijevo :)
Guest- Guest
Pet put (po epizodi) mjeri, jednom (po seriji) sieci.maggie13 wrote:ako ih moraš tako provjeravat, onda ni nemaš štoRegoč wrote:A kako bih inače bio siguran u svoje osjećaje?maggie13 wrote:a, ti moraš sa svakom provjeriti koliko je zaista čvrsta tvoja ljubav prema glavnoj junakinji?Regoč wrote:Ja ću biti romantični glavni junak sanjivih plavih očijuh koji voli samo jednu pa mi sve druge podmeću da nas razdvoje.maggie13 wrote:
Mogli bismo mi ovdje pisat scenarije na chatu..bez pretjerivanja..
Noor wrote:maggie13 wrote:i ja..ne dam ni da me pozivi ometu..Noor wrote:maggie13 wrote:ovo je već rukavica u lice..
Čekam auto u servisu...a i dvoboj :)
2014-04-12
aha..zašto onda obrnuto...mislim, ti bi pet puta sjekao, a jednom mjeru (sebi) uzeo..Regoč wrote:Pet put (po epizodi) mjeri, jednom (po seriji) sieci.maggie13 wrote:ako ih moraš tako provjeravat, onda ni nemaš štoRegoč wrote:A kako bih inače bio siguran u svoje osjećaje?maggie13 wrote:a, ti moraš sa svakom provjeriti koliko je zaista čvrsta tvoja ljubav prema glavnoj junakinji?Regoč wrote:
Ja ću biti romantični glavni junak sanjivih plavih očijuh koji voli samo jednu pa mi sve druge podmeću da nas razdvoje.
2014-04-12
Ahm..tja..sta? Evo......urod krompirah ove sezonah bil dobra Pbjedio samRegoč wrote:Ispit državne mature iz hrvatskog. A-ha, da te sad vidim!prckov wrote:biraj oruzje huljoRegoč wrote:Probao sam sa demokratski, da Frakcija odluči, Prco neće. Probao sam gospodski, s izazovom, Prco neće. Prco bi pucao izdaleka na nenaoružana čovjeka ili zabio čakiju u leđa. E, neće, idem gradom spreman na sve!
2014-04-19
Bila ti je to kobna greška, gubitniče!prckov wrote:mala greska za velikog ratnika I ljubavnika smrtnice. Bori seRegoč wrote:Ne citiraj me krivo, tipokvnica ti bila ko Mabusova!prckov wrote:Regoč wrote: niste jos primjetili da sam utra frakciju u kucu
Brani se huljo!Regoč wrote:Bila ti je to kobna greška, gubitniče!prckov wrote:mala greska za velikog ratnika I ljubavnika smrtnice. Bori seRegoč wrote:Ne citiraj me krivo, tipokvnica ti bila ko Mabusova!prckov wrote:Regoč wrote: niste jos primjetili da sam utra frakciju u kucu
2014-04-19
Mjeru ću uzeti Prcu. Cvrči, cvrči, cvrčak i pomaže ga tkati. Obrani se od toga, prozaistu!maggie13 wrote:aha..zašto onda obrnuto...mislim, ti bi pet puta sjekao, a jednom mjeru (sebi) uzeo..Regoč wrote:Pet put (po epizodi) mjeri, jednom (po seriji) sieci.maggie13 wrote:ako ih moraš tako provjeravat, onda ni nemaš štoRegoč wrote:A kako bih inače bio siguran u svoje osjećaje?maggie13 wrote:
a, ti moraš sa svakom provjeriti koliko je zaista čvrsta tvoja ljubav prema glavnoj junakinji?
To se Prco mitari dok mu mjeru uzimam.Noor wrote:Perje letiii..ahaha
Evo ti, zlikovče!prckov wrote:Brani se huljo!Regoč wrote:Bila ti je to kobna greška, gubitniče!prckov wrote:mala greska za velikog ratnika I ljubavnika smrtnice. Bori seRegoč wrote:Ne citiraj me krivo, tipokvnica ti bila ko Mabusova!prckov wrote:
nista to, nisam ni osjetio..primi ovo.....sjedi mare na kamen studencuRegoč wrote:Mjeru ću uzeti Prcu. Cvrči, cvrči, cvrčak i pomaže ga tkati. Obrani se od toga, prozaistu!maggie13 wrote:aha..zašto onda obrnuto...mislim, ti bi pet puta sjekao, a jednom mjeru (sebi) uzeo..Regoč wrote:Pet put (po epizodi) mjeri, jednom (po seriji) sieci.maggie13 wrote:ako ih moraš tako provjeravat, onda ni nemaš štoRegoč wrote:
A kako bih inače bio siguran u svoje osjećaje?
2014-04-19
promasio si huljo...hahahahahahahahahaha, evo ti sad smaaaaaashRegoč wrote:Evo ti, zlikovče!prckov wrote:Brani se huljo!Regoč wrote:Bila ti je to kobna greška, gubitniče!prckov wrote:mala greska za velikog ratnika I ljubavnika smrtnice. Bori seRegoč wrote:
Ne citiraj me krivo, tipokvnica ti bila ko Mabusova!
2014-04-19
sad će on o kapi...Regoč wrote:Mjeru ću uzeti Prcu. Cvrči, cvrči, cvrčak i pomaže ga tkati. Obrani se od toga, prozaistu!maggie13 wrote:aha..zašto onda obrnuto...mislim, ti bi pet puta sjekao, a jednom mjeru (sebi) uzeo..Regoč wrote:Pet put (po epizodi) mjeri, jednom (po seriji) sieci.maggie13 wrote:ako ih moraš tako provjeravat, onda ni nemaš štoRegoč wrote:
A kako bih inače bio siguran u svoje osjećaje?
Ljubavni trokut..
2014-04-12
cekaj huljo, stani...moram se ic napit vode
2014-04-19
za koga ti navijas djevo bajnaNoor wrote:Koji je koji..od ove dvojice?
2014-04-19
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 31 of 50