Četnici sa Kariba
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Četnici sa Kariba
Ja ću stavim zastavu s kukasti križ i kažem da mnogo volem onu indijsku seriju "Mala nevjesta"
udba- Posts : 4945
2015-11-10
A vjerojatno se nisu bunili domorodci neko neki bolesni ptspovci doseljenici s balkana koji zbog psihičkih problema svuda vide četnike.
Evo ponavlja se ono što sam ja pisao oko pozdrava ZDS.
Ero se svim silama nastoji dokazati da to nije ustaški pozdrav,a s druge strane njegovi prijavljuju ljude koji ističu Jolly Rogera.
Ero se svim silama nastoji dokazati da to nije ustaški pozdrav,a s druge strane njegovi prijavljuju ljude koji ističu Jolly Rogera.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dawson wrote:A vjerojatno se nisu bunili domorodci neko neki bolesni ptspovci doseljenici s balkana koji zbog psihičkih problema svuda vide četnike.
inače ih uopće nema
Domoroci su ondje gori nego ikakvi Balkanci.dawson wrote:A vjerojatno se nisu bunili domorodci neko neki bolesni ptspovci doseljenici s balkana koji zbog psihičkih problema svuda vide četnike.
Vjeruj mi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A dobro, onda je samo glup. Mada nije rekao da je Hrvat nego hrvatski državljanin . Srbi ne bi mogli slučajno to napraviti jer su puno pažljiviji u takvim stvarima posto ih okrive na žalost i kad nisu krivi. Oni bi uključili mozak. A ako je onda je namjerno.dzango wrote:Ja sam švicarski državljanin, ali sam isto tako hrvatski državljanin katoličke vjere - kazao je šokirani 54-godišnjak koji je nakon posjeta policije zastavu skinuo.kaja_333 wrote:zanimljivo " Švicarcu" nigdje ne pise ime. Švicarac nije osim sto ima njihovo državljanstvo. Ako je Srbin provocira bez daljnjega ako je Hrvat ne bi mu vikali cetnik tako da čudno malo .
Laže đubre srpsko. Odmah su ga prepoznali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da je stavio i hrvatsku zastavu,ne bi mu nista rekli...multikulti,ovo-ono...ovako samo karipska ne prolazi...:)
2014-04-12
Frajer nešto sere a podatke ne daju. Mislim da je Srbin iz švicarske pa se radi glup i provocira. Da je Srbin iz hrvatske ne bi se tako kretenski ponašao, da je Hrvat ne bio govorio da je hrvatski državljanin i ne bi mu vikali cetnik.maggie13 wrote:Da je stavio i hrvatsku zastavu,ne bi mu nista rekli...multikulti,ovo-ono...ovako samo karipska ne prolazi...:)
2015-08-15
catabbath-
2015-08-22
Četnička
Last edited by dawson on Tue 9 Aug - 16:55; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Znači izgleda da četnička mora imati još neke fraze na ćirilici.
Jel znas kako izgleda znak od Sea sheparda?dawson wrote:Znači izgleda da četnička mora imati još neke fraze na ćirilici.
2015-08-15
provokuje,samo neki su bukvalni ; @kaja_333 wrote:Frajer nešto sere a podatke ne daju. Mislim da je Srbin iz švicarske pa se radi glup i provocira. Da je Srbin iz hrvatske ne bi se tako kretenski ponašao, da je Hrvat ne bio govorio da je hrvatski državljanin i ne bi mu vikali cetnik.maggie13 wrote:Da je stavio i hrvatsku zastavu,ne bi mu nista rekli...multikulti,ovo-ono...ovako samo karipska ne prolazi...:)
2014-04-12
kaja_333 wrote:Jel znas kako izgleda znak od Sea sheparda?dawson wrote:Znači izgleda da četnička mora imati još neke fraze na ćirilici.
catabbath-
2015-08-22
Eto, to sam ja imala i nitko nije jurio za mnom i vikao da sam cetnik. Samo ja ne bi to stavila na prozor za oluju . A neki Srbin iz hrvatske bi jos manje da ga ne optuže i ne naganjaju. Tako da ovaj provocira i preserava se i 15. 8 misli pobjeći u Švicarsku.dawson wrote:kaja_333 wrote:Jel znas kako izgleda znak od Sea sheparda?dawson wrote:Znači izgleda da četnička mora imati još neke fraze na ćirilici.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Eto, to sam ja imala i nitko nije jurio za mnom i vikao da sam cetnik. Samo ja ne bi to stavila na prozor za oluju
Pa i da jesi, relativno normalan čovik bi trebao uočiti razliku. Šta sad na taj datum više ljudi nesmiju npr. brojati na prste da ne bi greškom broj 3 neki pijanac koji pati od paranoje krivo protumačio i sl...
catabbath-
2015-08-22
Et' do čega je došlo, smiješ bit gusar ali ne daj Bože četnik...mah
2014-04-15
To nije Europa u koju sma htio ići, multiliberlna i napredna...taj Vir treba porušiti i izbetonirat more do Zadra
2014-04-15
dawson wrote:Znači izgleda da četnička mora imati još neke fraze na ćirilici.
Tako je
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivan Pernar - gusar s Kariba
» pirati s kariba u epizodi 1 000 servera
» Di su četnici?
» new age vs eko četnici tučnjava
» Pop SPC-a:'Prijete mi četnici'
» pirati s kariba u epizodi 1 000 servera
» Di su četnici?
» new age vs eko četnici tučnjava