UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
modra wrote:mici
ne znam šta reć... da majka svjesno ide štetit svojoj bebi... evo stvarno ne znam. ko da su malo lude
Ne govorim o briznim majkama , vec o razlogu tvoje retardacije
Guest- Guest
M3tzTli wrote:modra wrote:mici
ne znam šta reć... da majka svjesno ide štetit svojoj bebi... evo stvarno ne znam. ko da su malo lude
ne govorim ni ja tebi, osvrnula sam se na zagine riječi.. šta si umišljen, samo ti ti ti titititititi ti. ti.
Dobro jutro....
Danas je moj shopping dan...pijem kavu,ne bih mogla ni ja bez kave ujutro....
Danas je moj shopping dan...pijem kavu,ne bih mogla ni ja bez kave ujutro....
Guest- Guest
Hajde molitve tko vjeruje,snaja ide rodit a beba joj je na zadak,u Vk nažalost poradjaju i tako...
Guest- Guest
Od mog dragog majka je pisal u trudnoći sa njim. Po pola kutije na dan kao danas... Rekao nam je to njegov Dida koji ne laže B-)
Guest- Guest
Od brata žena?Zagy wrote:Hajde molitve tko vjeruje,snaja ide rodit a beba joj je na zadak,u Vk nažalost poradjaju i tako...
Ne znam sto muče zene sa time. Bem im sunce!
Guest- Guest
Drzim fige da sve prođe uredu i brzo!Zagy wrote:Hajde molitve tko vjeruje,snaja ide rodit a beba joj je na zadak,u Vk nažalost poradjaju i tako...
Moja beba se okrenula :)
Zagi ona opet negdje kao ja?
Arwen-
2014-04-22
Blago tebi...opet kao ti da...trebali su platit carski ali eto...
Guest- Guest
Platiti?
Od kud to?
Meni da je ostalo na zadak ja bi do kraja zahtijevala carski,prevrnila bi nebo i zemlju za to. Uzas mi je i pomisliti na prirodan porod kad je beba na zadak.
Nadam se da ce ipak sve brzo i uredu proci,s obzirom da nema izbora.
Pa bas razmisljam kako je prvo dijete rodila negdje kao i ja,pa sada opet ;)
Od kud to?
Meni da je ostalo na zadak ja bi do kraja zahtijevala carski,prevrnila bi nebo i zemlju za to. Uzas mi je i pomisliti na prirodan porod kad je beba na zadak.
Nadam se da ce ipak sve brzo i uredu proci,s obzirom da nema izbora.
Pa bas razmisljam kako je prvo dijete rodila negdje kao i ja,pa sada opet ;)
Arwen-
2014-04-22
modra-
2014-04-17
modra wrote:M3tzTli wrote:modra wrote:mici
ne govorim ni ja tebi, osvrnula sam se na zagine riječi.. šta si umišljen, samo ti ti ti titititititi ti. ti.
Tccc definitivno ireverzibilno stanje ...
Guest- Guest
Zagy wrote:Hajde molitve tko vjeruje,snaja ide rodit a beba joj je na zadak,u Vk nažalost poradjaju i tako...
Ti doktori...bas su svi zli i nemaju pojma o nicemu
6 godina faksa pa jos 5 godina ginekologije i opstetricije a znaju manje od od ljudi sa puckom i vecernjom skolom
Treba ih sve autsorsati i dovesti na njihovo mjesto visokomoralne i empaticne ulicare ... ljude iz naroda koji razumiju psihicku bol
Ma ni to ne bi nekima bilo dobro.... najbolje u stavu zgrcke na nekom polju sto i dolikuje svijesti ovog naroda
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Sorry meci ali ja upravo tako ne mislim...mislim da je poradjaju na zadak jako bolno i nigdje to vise ne rade na zapadu,samo na balkanu...isto samo na balkanu jedan "doktor" može reci ženi u bolovima "kad si se znala jebati,sada rodi!"
Guest- Guest
Joj molim te ...
Postoje smjernice po kojima se cijeli svijet vodi .dakle svugdje su jednake apsolutne indikacije za CR kao sto su poznate i relativne
Takodjer je opce poznato zasto se uvijek ide na prirodni porodjaj dok se moze a kada se odustaje s njime i radi CR
Opce je poznato koji su rizici i CR i zasto jos uvijek je PRIRODNO bolje
Svi ucimo jednako i polazemo spec ispite koji imaju odredjenu razinu u svjetskim krugovima , zato i mogu raditi po europi za razliku od vecine drugih struka
A sto se tice navedenog slucaja cisto sumnjam da je istina
Vijest je izasla u zutim novinama ,ponosna mAjka maloljetnica sklona odgovornom ponasanju , visokomoralna i uvijek samo istinu govori da ne mora se sramotiti jer se u nedjelju ne moze pricestiti
Postoje smjernice po kojima se cijeli svijet vodi .dakle svugdje su jednake apsolutne indikacije za CR kao sto su poznate i relativne
Takodjer je opce poznato zasto se uvijek ide na prirodni porodjaj dok se moze a kada se odustaje s njime i radi CR
Opce je poznato koji su rizici i CR i zasto jos uvijek je PRIRODNO bolje
Svi ucimo jednako i polazemo spec ispite koji imaju odredjenu razinu u svjetskim krugovima , zato i mogu raditi po europi za razliku od vecine drugih struka
A sto se tice navedenog slucaja cisto sumnjam da je istina
Vijest je izasla u zutim novinama ,ponosna mAjka maloljetnica sklona odgovornom ponasanju , visokomoralna i uvijek samo istinu govori da ne mora se sramotiti jer se u nedjelju ne moze pricestiti
Guest- Guest
I činjenica jeste da se porod na zadak na zapadu ne radi...punkt,aus!
Ja govorim o slučajevima oko sebe koje su rodile u Vk bolnici....to sto ti spominješ nisam čula...i inace naravno novinama ne vjerujem...
Ja govorim o slučajevima oko sebe koje su rodile u Vk bolnici....to sto ti spominješ nisam čula...i inace naravno novinama ne vjerujem...
Guest- Guest
Uostalom ti si muško,sta se ja uopce raspravljam s tobom...!
Guest- Guest
A sto je zapad ?
Samo termin koji mali iskompleksirani ljudi koriste .
U znanosti i medicini taj termin ne postoji .
A u nedostatku boljeg argumenta impliciras na spol .
Dao sam ti stvari crno na bijelo , ili sporo kopcas ili samo volis srati po onome sto ne razumijes i ne volis / ukljucujuci svoje korijene
Ukratko potrudio sam se pojasniti ti ..either way da sam reka da si obicna glupaca efekt bi bio isti
Samo sto sam u bona fide potratio vrijeme i zivce slusajuci kako smo nesposobni
Samo termin koji mali iskompleksirani ljudi koriste .
U znanosti i medicini taj termin ne postoji .
A u nedostatku boljeg argumenta impliciras na spol .
Dao sam ti stvari crno na bijelo , ili sporo kopcas ili samo volis srati po onome sto ne razumijes i ne volis / ukljucujuci svoje korijene
Ukratko potrudio sam se pojasniti ti ..either way da sam reka da si obicna glupaca efekt bi bio isti
Samo sto sam u bona fide potratio vrijeme i zivce slusajuci kako smo nesposobni
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)