Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
bogomdani wrote:gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašćatre911 wrote:gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Regoč je gospodin...uči.
Guest- Guest
Re: Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
a dobro..meni izgleda kao dobar strateg...Noor wrote:bogomdani wrote:gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašćatre911 wrote:gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:
Nek, samo nek Noor bude slobodna.
Regoč je gospodin...uči.
Guest- Guest
bogomdani wrote:a dobro..meni izgleda kao dobar strateg...Noor wrote:bogomdani wrote:gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašćatre911 wrote:gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:
Pa da i nju zaprosim.
Regoč je gospodin...uči.
pa i to uči. baljezgaš takve gadarije ko nitko ovdje.
Guest- Guest
to ti je erocka poezija..Noor wrote:bogomdani wrote:a dobro..meni izgleda kao dobar strateg...Noor wrote:bogomdani wrote:gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašćatre911 wrote:
gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jaja
Regoč je gospodin...uči.
Guest- Guest
Pa u Danskoj je nekom sirijcu odobreno da dovede svoje 2 žene jer iako nije po zakonu, sud je presudio da bi suprotno bilo kršenje njegovih ljudskih prava. Tako da ne sumnjam da će im i to dopustiti kao i sve ostalo.
Top je pokušaj silovanja svetac, sa takvim stavom nećeš daleko ni kod jednebogomdani wrote:to ti je erocka poezija..Noor wrote:bogomdani wrote:a dobro..meni izgleda kao dobar strateg...Noor wrote:bogomdani wrote:
gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašća
Regoč je gospodin...uči.
Guest- Guest
Pa rekoh ja da ce se pod ovo poceti pakirati svakakva bolestina..Dobro dvije-tri zene nisu bolestina,ali na startnoj liniji cekaju sad Pedofajli,nakon geya..dawson wrote:Pa u Danskoj je nekom sirijcu odobreno da dovede svoje 2 žene jer iako nije po zakonu, sud je presudio da bi suprotno bilo kršenje njegovih ljudskih prava. Tako da ne sumnjam da će im i to dopustiti kao i sve ostalo.
Guest- Guest
Pa Tree,ja se ovdje samo zezam,dobronamjerno..sto zene toliko se grce,kad u intimi svoje privatnosti raspojasaju i pretore u pohotne angele užitka..a ebi ga...tre911 wrote:Top je pokušaj silovanja svetac, sa takvim stavom nećeš daleko ni kod jednebogomdani wrote:to ti je erocka poezija..Noor wrote:bogomdani wrote:a dobro..meni izgleda kao dobar strateg...Noor wrote:
Regoč je gospodin...uči.
Guest- Guest
bogomdani wrote:dawson wrote:Dobro dvije-tri zene nisu bolestina,ali
Zaboravio sam napisati da sa jednom ženom ima 8 dice a sa drugom 12. A on sam kaže da nije sposoban za rad. To su novi Danci.
Pa..treba i fizicki biti sposoban servisirati dvije zene stalno..jos da radi??...dawson wrote:bogomdani wrote:dawson wrote:Dobro dvije-tri zene nisu bolestina,ali
Zaboravio sam napisati da sa jednom ženom ima 8 dice a sa drugom 12. A on sam kaže da nije sposoban za rad. To su novi Danci.
Nema,kad zakonite kazu,pali masinu,nema vrdanja..
Guest- Guest
To je nečija intima a intima nije za javnost tako da je deplasirano o tome pisati što ko voli raditi u intimi. Svi mi znamo da se svi praše ali niko o tome ne piše jer je to sfera nečeg osobnog, intimnog, nečega što je usko vezano za samo jednu ili dvije osobe i nigdje dalje. Zato zajebancija tvoga tipa nije zajebancija nego nešto neukusno i neprimjerenobogomdani wrote:Pa Tree,ja se ovdje samo zezam,dobronamjerno..sto zene toliko se grce,kad u intimi svoje privatnosti raspojasaju i pretore u pohotne angele užitka..a ebi ga...tre911 wrote:Top je pokušaj silovanja svetac, sa takvim stavom nećeš daleko ni kod jednebogomdani wrote:to ti je erocka poezija..Noor wrote:bogomdani wrote:
a dobro..meni izgleda kao dobar strateg...
Guest- Guest
eto na.. haj dobro,ostavljam noorku na miru.,.ne spominjem je vise...tre911 wrote:To je nečija intima a intima nije za javnost tako da je deplasirano o tome pisati što ko voli raditi u intimi. Svi mi znamo da se svi praše ali niko o tome ne piše jer je to sfera nečeg osobnog, intimnog, nečega što je usko vezano za samo jednu ili dvije osobe i nigdje dalje. Zato zajebancija tvoga tipa nije zajebancija nego nešto neukusno i neprimjerenobogomdani wrote:Pa Tree,ja se ovdje samo zezam,dobronamjerno..sto zene toliko se grce,kad u intimi svoje privatnosti raspojasaju i pretore u pohotne angele užitka..a ebi ga...tre911 wrote:Top je pokušaj silovanja svetac, sa takvim stavom nećeš daleko ni kod jednebogomdani wrote:to ti je erocka poezija..Noor wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:To je nečija intima a intima nije za javnost tako da je deplasirano o tome pisati što ko voli raditi u intimi. Svi mi znamo da se svi praše ali niko o tome ne piše jer je to sfera nečeg osobnog, intimnog, nečega što je usko vezano za samo jednu ili dvije osobe i nigdje dalje. Zato zajebancija tvoga tipa nije zajebancija nego nešto neukusno i neprimjerenobogomdani wrote:Pa Tree,ja se ovdje samo zezam,dobronamjerno..sto zene toliko se grce,kad u intimi svoje privatnosti raspojasaju i pretore u pohotne angele užitka..a ebi ga...tre911 wrote:Top je pokušaj silovanja svetac, sa takvim stavom nećeš daleko ni kod jednebogomdani wrote:to ti je erocka poezija..Noor wrote:
od riječi do riječi X
Guest- Guest
islamske zene su podosta cvrsce i nisu bas mekušave..
Guest- Guest
Pun bazen picijah..
Guest- Guest
Znači li da će npr. gay muslimani moći imati više muževa?
jastreb wrote:S ovim se i ja slažem.
Biblija nigdje ne zabranjuje poligamiju. Čak štoviše svi veliki likovi i patrijarski (Abraham,Izak,Jakov,David,Salamon,Gedeon...)imali su više žena.
da dobro divanis a i te sve zene bi se lijepo slagale i vladala bi harmonija i ljubav u takvoj porodici
Winter is coming-
2014-04-14
geje islamisti imaju nesluzbenu musku quju,habibija..tako mu se i obracaju u razgovoru..nisu grubi prema njemu,ne provociraju ga ne podhebavaju ga,ne vrijedjaju..uzmu ga kad im se nadigne..obicno je to neki mladac,naoko lagano feminiziran..koji ce im qrc muzevi pored sveprisutnih habibija..dawson wrote:Znači li da će npr. gay muslimani moći imati više muževa?
Guest- Guest
Dok vi ovdje tjerate zajebanciju,ja sam mislio.
I smislio.
Kad na zapadu već ,to je sasvim jasno postoje gay brakovi i kad se LGTB osdobama daju sva prava,ja sam smislio način kako bi se vrlo lako moglo sklopiti i brak sa dvije žene.
Dakle ovako: Ti pronađeš dvije djevojke koje su volje s tobom sklopiti brak i odete kod nadležnih organa i drugovima ondje objasnite kako tražite legalizaciju biseksualnog braka.
Objasnite da ste u čvrstoj biseksualnoj vezi i da Ljiljana voli i tebe i Mariju,te da kao biseksualka ima pravo na biseksualni brak. A ako mislite da homoseksualci imaju veća prava od biseksualaca,sve vas bumo tužili.
I to je to. (reg.zašt.znak Longija)
I smislio.
Kad na zapadu već ,to je sasvim jasno postoje gay brakovi i kad se LGTB osdobama daju sva prava,ja sam smislio način kako bi se vrlo lako moglo sklopiti i brak sa dvije žene.
Dakle ovako: Ti pronađeš dvije djevojke koje su volje s tobom sklopiti brak i odete kod nadležnih organa i drugovima ondje objasnite kako tražite legalizaciju biseksualnog braka.
Objasnite da ste u čvrstoj biseksualnoj vezi i da Ljiljana voli i tebe i Mariju,te da kao biseksualka ima pravo na biseksualni brak. A ako mislite da homoseksualci imaju veća prava od biseksualaca,sve vas bumo tužili.
I to je to. (reg.zašt.znak Longija)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isus nije zapovijedio celibat,nego ga preporučio. I to ne samo svećenicima. No,kako Pavao veli,bolje je oženiti se,nego izgarati.tre911 wrote:
Tada Isus reče svojim učenicima: "Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga .....Brak je Krist blagoslovio prvim javnim čudom u Kani ali nije blagoslovio nigdje poligamiju ili nešto drugo po pitanju veze žene i muškarca a što se tiče svećeničkog reda gore je valjda sve jasno u prvoj rečenici
S druge strane,Isus je i onom bogatom mladiću rekao neka sve proda i krene za Isusom. Po tome svećenici bi se trebali odreći i svojega bogatstva koje nije malo.
Zatim imamo činjenicu da je svećenički celibat kao obavezan uveden tek u 11 stoljeću. Grkokatolički svećenici se normalno i dalje žene,a kako su u sveopćem zajedništvu sa RKC i ova to tolerira,i više je nego jasno da oženjeni svećenici nisu u nikakovu grijehu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa brak je odobren od boga..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi muslimanski zastupnici u Njemačkoj za legalizaciju gay brakova
» Prihvaćen zahtjev za legalizaciju istopolnih brakova u FBiH
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Švedski liberali traže legalizaciju nekrofilije i incesta
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Prihvaćen zahtjev za legalizaciju istopolnih brakova u FBiH
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Švedski liberali traže legalizaciju nekrofilije i incesta
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
Page 4 of 5