Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
Of.Fender wrote:Nigdje to Nazarenac nije 'naredio'. On je govorio o drugom braku rastavljenog muškarca (Matej 19, 1-12). Tak' da ono, kenjaš britve.kic wrote:nisu pape nista radili po svome, inace su heretici kao sto je ovo anti-papa
neke stvari su metafizicki od iskona nepromjenjive, a u crkvi su takve stvari kao celibat i musko svecenstvo jer je sam Isus tako naredio i to se ne smije dirati...
reko je da će brzo doći smak svijeta pa se zato ne treba ženit
i najavio je sebe da će doći ponovno na zemlju u liku Tita (Flavija, sina cara Vespazijana kojeg su Židovi zvali mesijom), i ostvariti proročanstva koja su prorokovana u Ivanovu otkivenju, a koja je Tito Flavije ispunio
Guest- Guest
Re: Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
Pa Freud je Srbin pojeklom.Of.Fender wrote:Kakvi te sad pak Srbi spopali? Govoriš o incestu, a Freud je incestuoznu čežnju za majkom postulirao kao početak psihološkog razvoja svakog muškarca.bogomdani wrote:opet ukrivo..kakve veze imaju Srbi sa dekriminalizacijom incesta u RH..?Of.Fender wrote:Pa ti ono kao tobože nešto spikaš po dojč. Žiža Veselić = Sigmund Freud. Kao i Miroslav Živković na engleskom Freddy Mercury.bogomdani wrote:naš??.. to ime nikako ne moze biti nekoga van Balkana..Of.Fender wrote:
Bez incesta ne bi bilo evolucije. A kao što je naučavao onaj vaš Žiža Veselić, san je svakog muškarca da pojebe svoju mamu ;P
Guest- Guest
Eto,sve rijeseno...unaprijed ;D
2014-04-12
Teška glupost. Naša tradicija (antička, kršćanska, slavenska, germanska) je monogamija i tako treba ostati. Uostalom, ni u većini muslimanskih zemaljah nema poligamije.
Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
reg..nemas pojma kako je slatko i motivirajuce skakati sa jedne cure na drugu...dize ti Griff samo tako..Regoč wrote:Teška glupost. Naša tradicija (antička, kršćanska, slavenska, germanska) je monogamija i tako treba ostati. Uostalom, ni u većini muslimanskih zemaljah nema poligamije.
Guest- Guest
aha, a ako se dvije lezbe uzmu to znaci da dva muskarca ostaju bez zena, eeee topejastreb wrote:U ovom slučaju da budemo načisto nisam ni ja za poligamiju,jer bi se muslimanska populacija samo još više povećavala,ali kad smo kod pitanja homoseksualnih brakova,onda sam za poligamiju.danni1 wrote:Smije samo se mora prije rastat s ovom prvom.jastreb wrote:Isus sigurno nije naredio celibat kod svećenika,jer je i prvi poglavar Crkve ,sveti Petar bio oženjen čovjek.kic wrote:
neke stvari su metafizicki od iskona nepromjenjive, a u crkvi su takve stvari kao celibat i musko svecenstvo jer je sam Isus tako naredio i to se ne smije dirati..
Svećenici su se u katoličkoj crkvi vjenčavali skoro 1000 godina,a pravoslavci do današnjeg dana,iz čega proizlazi da celibat nije nikakva obaveza,već naknadno doneseno pravilo. Čak se i grkokatolički svećenici koji su u zajedništvu sa RKC mogu ženiti.
Osim toga,tko ovdje govori o crkvi? Govorimo o državnim zakonima koje predlažu muslimani. Ako se može priznati jedan vid "braka" koji ne donosi nikakva ploda(između dva vragolana) zašto se čovjek koji recimo ima neplodnu ženu,ne bi smio oženiti još jednom,kako bi si produžio lozu???
ne može država dozvoliti poligamiju a ne poliandriju, to je diskriminacija.
Ako se dva pedera vjenčaju,to znači da automatizmom dvije pičke ostaju bez muža.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa dvije cure su manje u opticaju na pijaci..
Guest- Guest
mene bi dao,je li?! Jos bi me gurnuo ;DRegoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi mi Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
2014-04-12
Znam ja da on nikada ne bi imao tvoju dušu, čistu i samosvjesnu.maggie13 wrote:mene bi dao,je li?! Jos bi me gurnuo ;DRegoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi mi Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Zato sto Marija ne bi htjela biti tvoja druga zena a ljiljana bi ti otkinula glavu. Znaci sve i da možes zakonski kultura i običaji ovdje nisu takvi da bi njih četri glumile tvoje kokosi i bile pokorne. Znaci zaboravi.jastreb wrote:Ako se jedan Toplica može oženiti sa nekakvim Đorđijem,zašto ja ne bih mogao imati Ljiljanu i Mariju???
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hmm,sad si se izvukao...lukavo B@Regoč wrote:Znam ja da on nikada ne bi imao tvoju dušu, čistu i samosvjesnu.maggie13 wrote:mene bi dao,je li?! Jos bi me gurnuo ;DRegoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi mi Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
2014-04-12
Jasno je da bi zena nedostajalo,valjalo bi uvesti dodatne iz afrike i azije.
dijagram-
2015-08-09
zenska Prava su kostala sjevernu hemisferu,ratova,jada i bijede...i effo,opet slijedi rat,samo puno gadniji nego onaj gdje znas gdje je neprijatelj..i opet,sve radi Zene i zena..
Guest- Guest
Tada Isus reče svojim učenicima: "Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga .....Brak je Krist blagoslovio prvim javnim čudom u Kani ali nije blagoslovio nigdje poligamiju ili nešto drugo po pitanju veze žene i muškarca a što se tiče svećeničkog reda gore je valjda sve jasno u prvoj rečenicijastreb wrote:Isus sigurno nije naredio celibat kod svećenika,jer je i prvi poglavar Crkve ,sveti Petar bio oženjen čovjek.kic wrote:
neke stvari su metafizicki od iskona nepromjenjive, a u crkvi su takve stvari kao celibat i musko svecenstvo jer je sam Isus tako naredio i to se ne smije dirati..
Svećenici su se u katoličkoj crkvi vjenčavali skoro 1000 godina,a pravoslavci do današnjeg dana,iz čega proizlazi da celibat nije nikakva obaveza,već naknadno doneseno pravilo. Čak se i grkokatolički svećenici koji su u zajedništvu sa RKC mogu ženiti.
Osim toga,tko ovdje govori o crkvi? Govorimo o državnim zakonima koje predlažu muslimani. Ako se može priznati jedan vid "braka" koji ne donosi nikakva ploda(između dva vragolana) zašto se čovjek koji recimo ima neplodnu ženu,ne bi smio oženiti još jednom,kako bi si produžio lozu???
Guest- Guest
gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Guest- Guest
Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
e, da...tako je
Noor neka nitko ne dira
Guest- Guest
tre911 wrote:gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Guest- Guest
gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašćatre911 wrote:gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Guest- Guest
bogomdani wrote:gledaj ti Regoča,on dok se ti viteski busas u grudi,preskace preko ruba noorkinih tangica u vrtove sladostrašćatre911 wrote:gledaj ali ne diraj il ćeš dobit nogom u jajajastreb wrote:Pa da i nju zaprosim.Regoč wrote:Nek, samo nek Noor bude slobodna.kic wrote:da je jastreb u pitanju, pa nek ženi i Kaju, Nevu, Frakciju, Megi
Regoč je gospodin...uči.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi muslimanski zastupnici u Njemačkoj za legalizaciju gay brakova
» Prihvaćen zahtjev za legalizaciju istopolnih brakova u FBiH
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Švedski liberali traže legalizaciju nekrofilije i incesta
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Prihvaćen zahtjev za legalizaciju istopolnih brakova u FBiH
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Švedski liberali traže legalizaciju nekrofilije i incesta
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
Page 3 of 5