Gospodarski program HDZ-a: Porez na dobit smanjiti s 20 na 18%, uvode se CROkartice
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gospodarski program HDZ-a: Porez na dobit smanjiti s 20 na 18%, uvode se CROkartice
da, da.kaja_333 wrote:Gospodarski program HDZ a je ukrasti sto vise a SDP a požderati 100 000 kuna u mjesec dana i besplatno ljetovati na Brijunima tako da ne pada mi na pamet glasati.
svi su isti, samo kaj poslije hdz-a ostaje pustoš, a poslije sdp-a se opet ima kaj krasti.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: Gospodarski program HDZ-a: Porez na dobit smanjiti s 20 na 18%, uvode se CROkartice
Koliko sam pratio Dončićeve istupe, onako je kako sam rekao, zato mi je taj model bio zazoran. No, ako se preuzima i otplata duga, a nema cake s minimalnim prometom, radi se o dobroj opciji. Da država ne dobije ni lipe od koncesije, već je bogatija za lovu koju ne mora dati za otplatu kredita.
Ajd, Kajo, dođi na izbor, poslije ćemo na naru.
Samo je problem u tome da i hadezenjare i ezdepenjare takve stvari obečavaju svaki put pred izbore ali koliko se sjećam PDV je nakon toga UVIJEK porasao.
Evo, ja obećavam PDV od 5 %, glasujte za mene.
to je i bila poanta kod predlaganja koncesije, posebice jer 2017. stiže gotovo 3 milijarde eura duga na naplatu, a glavnina je baš od autocesta.Regoč wrote:Koliko sam pratio Dončićeve istupe, onako je kako sam rekao, zato mi je taj model bio zazoran. No, ako se preuzima i otplata duga, a nema cake s minimalnim prometom, radi se o dobroj opciji. Da država ne dobije ni lipe od koncesije, već je bogatija za lovu koju ne mora dati za otplatu kredita.
bila je to pravovremena akcija, ali su stanić i domoljubi stopirali nastavak...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne kažem da sam u pravu, ali ja sam Dončića shvatio da jednokratno dobijemo nešto love, a ostaju nam krediti. Ovo s preuzimanjem obveza bi bilo izvrsno.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Gospodarski i moralni program za oporavak Hrvatske, ZS, Zajebantska stranka
» SDP objavio svoj gospodarski program: Evo što Milanović obećava ako ga opet izaberete
» Danci uvode porez na crveno meso
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Gospodarski i moralni program za oporavak Hrvatske, ZS, Zajebantska stranka
» SDP objavio svoj gospodarski program: Evo što Milanović obećava ako ga opet izaberete
» Danci uvode porez na crveno meso
Page 2 of 2