Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...kaja_333 wrote:Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?Stanojko wrote:Cool, a? Moze? ;)kaja_333 wrote:Vidi kako si domišljat :)Stanojko wrote:A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?kaja_333 wrote:
:)
Memfis i Nju Orleans posetimo obavezno...i Sarlot
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Jako mi se sviđa.. A možemo i bez vjenčanja ... Ali nemamo onda socijalu ha?Stanojko wrote:Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...kaja_333 wrote:Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?Stanojko wrote:Cool, a? Moze? ;)kaja_333 wrote:Vidi kako si domišljat :)Stanojko wrote:
A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne znam, oni su jako "napredni"....Verujem da i nevencani parovi imaju ista prava kao i vencani.kaja_333 wrote:Jako mi se sviđa.. A možemo i bez vjenčanja ... Ali nemamo onda socijalu ha?Stanojko wrote:Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...kaja_333 wrote:Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?Stanojko wrote:Cool, a? Moze? ;)kaja_333 wrote:
Vidi kako si domišljat :)
Nabavimo neki polovni RV, i onda ko nomadi...kanjon Kolorada, Rocky Mountains, Pacifik...lepa je Amerika.
Je, nisam bila ali spremam se ovu jesenStanojko wrote:Pa ne znam, oni su jako "napredni"....Verujem da i nevencani parovi imaju ista prava kao i vencani.kaja_333 wrote:Jako mi se sviđa.. A možemo i bez vjenčanja ... Ali nemamo onda socijalu ha?Stanojko wrote:Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...kaja_333 wrote:Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?Stanojko wrote:
Cool, a? Moze? ;)
Nabavimo neki polovni RV, i onda ko nomadi...kanjon Kolorada, Rocky Mountains, Pacifik...lepa je Amerika.
2015-08-15
Fino, fino... Koji grad?kaja_333 wrote:Je, nisam bila ali spremam se ovu jesenStanojko wrote:Pa ne znam, oni su jako "napredni"....Verujem da i nevencani parovi imaju ista prava kao i vencani.kaja_333 wrote:Jako mi se sviđa.. A možemo i bez vjenčanja ... Ali nemamo onda socijalu ha?Stanojko wrote:Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...kaja_333 wrote:
Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?
Ny, tamo imam prijateljicu ..Stanojko wrote:Fino, fino... Koji grad?kaja_333 wrote:Je, nisam bila ali spremam se ovu jesenStanojko wrote:Pa ne znam, oni su jako "napredni"....Verujem da i nevencani parovi imaju ista prava kao i vencani.kaja_333 wrote:Jako mi se sviđa.. A možemo i bez vjenčanja ... Ali nemamo onda socijalu ha?Stanojko wrote:
Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...
2015-08-15
bogomdani wrote:ero,ero,.. ... kakva su tamo vremena,ne bih pozeli niti itji tamo...sad u zimu,pitjim za Majku Russiju...Novosibirsk,pa malo sjeverno...Eroo wrote:Koji "mi"? Meni osobno čak ni viza za USA nije potrebna.bogomdani wrote:ero,pa vi ste se onda vec dokazali...Eroo wrote:Kao dokaz Amerima će najprije organizovat "prajd" u Srbiji...marcellus wrote:
aha za pižona
a uskoro bi mogli stanojko i džango preko bare kao bračni par
Nije NY Amerika, čovječe...Postoje i kod njih "malena mjesta srca moga", ogromna je to država.
Nećeš vjerovati, ali tamo ne ključaju kuće, kao kod nas. Sasvim drugi svijet od onoga kako si ti predstavljaš US.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Pa to sam ja uvek nudio kao razlog za politicki azil, mada ih bilo sramota.
Uclanis se u neku Gay is OK, napravis slike, malo setnja na paradi i kako te jure navijaci, uslika se sve, kasnije malo sutiranje, montaza, predas i nema da ne upali.
Gay lobi je jak.
Uclanis se u neku Gay is OK, napravis slike, malo setnja na paradi i kako te jure navijaci, uslika se sve, kasnije malo sutiranje, montaza, predas i nema da ne upali.
Gay lobi je jak.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A jeli to vrijedi samo za Srbe ? Ili Ameri prihvaćaju gayeve sa svih strana svijeta ?Serbinho-3 wrote:Pa to sam ja uvek nudio kao razlog za politicki azil, mada ih bilo sramota.
Gay lobi je jak.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Strašno na što spade nebeski narod, da se pederišu makar i deklarativno
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Strašno na što spade nebeski narod, da se pederišu makar i deklarativno
još kosovo osvaja medalje a hrvati bolje rukuju puškama, genocid na pomolu
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Strašno na što spade nebeski narod, da se pederišu makar i deklarativno
još kosovo osvaja medalje a hrvati bolje rukuju puškama, genocid na pomolu
Zato i bježu svi u Amere i pedere
2014-04-15
Zato tebe nije bilo sramotaSerbinho-3 wrote:Pa to sam ja uvek nudio kao razlog za politicki azil, mada ih bilo sramota.
Gay lobi je jak.
2014-04-15
Pa Ameri vrše najgori genocid nad nedužnom srpskom nejači do sada.Turci su otimali srpsku čeljad i pravili janičare,Austrougrai,Bugari,ustaše,ali najpodmukliji su Ameri.
Od Srba prave gayeve,pa tko će se onda razmnožavat,bijela kuga biti će gora od ustaškog genocida.
Od Srba prave gayeve,pa tko će se onda razmnožavat,bijela kuga biti će gora od ustaškog genocida.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa to je i logično... Ipak njima lakše ulazi u dupe nego u glavu.
Eroo wrote:bogomdani wrote:ero,ero,.. ... kakva su tamo vremena,ne bih pozeli niti itji tamo...sad u zimu,pitjim za Majku Russiju...Novosibirsk,pa malo sjeverno...Eroo wrote:Koji "mi"? Meni osobno čak ni viza za USA nije potrebna.bogomdani wrote:ero,pa vi ste se onda vec dokazali...Eroo wrote:
Kao dokaz Amerima će najprije organizovat "prajd" u Srbiji...
Nije NY Amerika, čovječe...Postoje i kod njih "malena mjesta srca moga", ogromna je to država.
Nećeš vjerovati, ali tamo ne ključaju kuće, kao kod nas. Sasvim drugi svijet od onoga kako si ti predstavljaš US.
takva mala mjesta i jesu najzanimljivija,mali ranchevi i npr mjesta gdje su naseljeni Amishi,tu ti je kao da si dosao na sasvim neki drugi svijet
Winter is coming-
2014-04-14
Posebna preporuka će da bude jebavanje Hrvata po forumu. Sa emocijama.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
dzango wrote:Posebna preporuka će da bude jebavanje Hrvata po forumu. Sa emocijama.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
kažem ja, pederska posla
Similar topics
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
» Dodik: Svi Srbi u Americi da glasaju za republikance
» Srbi uhapsili špijuna koji je Americi odao plan organizacije puča u Crnoj Gori
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
» Dodik: Svi Srbi u Americi da glasaju za republikance
» Srbi uhapsili špijuna koji je Americi odao plan organizacije puča u Crnoj Gori
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
Page 2 of 2