SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
udba wrote:Šta je ona žensko?vuksadinare wrote:...a mrak taritaš?udba wrote:Ova je još dobra, poslije tri, četiri pive čovjek počne primjećivati njenu nešto malo potisnutu ženskost,dva brata wrote:
gadna je.. vjerojatno ima previše testosteroan za žensku, pa djeluje nešto između muškarca i cure.. ima muške crte lica, zato je i namlatila konkurenciju
Navratilova, e ta je bila faca, imala je servis ko Ivanišević, to su reketi smrdili po spaljenoj plastici kad ona okine volej, jedino je morala paziti da joj jaje ne ispadne. Ali i ona je još dobra, jednom sam se slikao s Janicom Kostelić pa nisam na slici odmah skužio koji sam ja od nas dvoje, uzimam to kao kompliment jer osim Marine Dropulić malo je tako markantnih muškarčina..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
..a tek ona koja ej mjenjala bandica na celu zagreba jedno vrijeme...pavicka?
2015-09-08
evo jedne fotke mrak-taritaš...ahahahaha ubit cu se...je'l vepar je'l muško
http://hu-benedikt.hr/?p=12586
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo jedne fotke mrak-taritaš...ahahahaha ubit cu se...je'l vepar je'l muško
s njom si na večeri, a uz nju priliči romantična muzika tipa Psiho ili ona iz Ralja, netom prije nego napadne ona ribetina.
i onda kažu da je posao žigola lak, sad ti pogledaj to u uči i reci, "draga, ti si tako lijepa, tvoje oči......marš u pičku materinu ti i tvoje pare, daj iđem natrag na bauštelu, nije to za mene"
udba- Posts : 4945
2015-11-10
premda, nakon druge ljute mala i nije tako loša.
Osim toga, na predizbornim plakatima znaju čuda pravit, Pusička izgleda ko Scarlett Johansson, a Milanovićev ten ko u one šta je Nedjeljnom po podne kod Zalepugina reklamirala Krku kozmetiku, imala je one naočale od kvadratnog metra tko se sjeća.
Osim toga, na predizbornim plakatima znaju čuda pravit, Pusička izgleda ko Scarlett Johansson, a Milanovićev ten ko u one šta je Nedjeljnom po podne kod Zalepugina reklamirala Krku kozmetiku, imala je one naočale od kvadratnog metra tko se sjeća.
kaj nemres sebi doci udba?..nakon ove fotke...
2015-09-08
Za silu vrag muhe ždere. Osim toga nisam ni ja više u cvijetu mladosti tako da nakon malo razmišljanja mala ima prolaz. Moram pogledat ima li fejs da pripremim ulet.vuksadinare wrote:kaj nemres sebi doci udba?..nakon ove fotke...
2015-11-10
udba bari, bit ce mrtvih xD
Sjećam se zelepungina ali ne i te dame, meni je ostala u sjećanju ona baba na tv beogradu sa bradavicama na licu i glasom od kojih se ledi krv u žilama, nama nisu trebale babaroge da plaše djecu nego ih samo natjerati da gledaju babu na tv beogradu kod onog ko je imo tv. Poslje se ni muva ne bi čula više kad bi djeca ošla spavati, svi bili pod dojmom...samo bi ponekad krik ponekog djeteta zaparala noć i svi smo znali da mu/joj je ta avet ušla u snove kao fredi kruger( dobro fredi se poslje pojavio ali nema veze)udba wrote:premda, nakon druge ljute mala i nije tako loša.
Guest- Guest
Jebem ti život, ja sam bio 6-7, al te babe sa rts se i ja sjećam... What is seen cannot be unseen.
Guest- Guest
Ko je ta?
Strah i trepet u nekoliko generacijaStarhemberg wrote:Jebem ti život, ja sam bio 6-7, al te babe sa rts se i ja sjećam... What is seen cannot be unseen.
Guest- Guest
bivsa 'ministarka'Stanojko wrote:Ko je ta?
2015-09-08
vuksadinare wrote:bivsa 'ministarka'Stanojko wrote:Ko je ta?
Vrlo precizan odgovor
Mozda ipak GOSPODA MINISTARKA OD NUSICA
jesi ti ljepsa od mrak taritaš?Sora wrote:vuksadinare wrote:bivsa 'ministarka'Stanojko wrote:Ko je ta?
Vrlo precizan odgovor
Mozda ipak GOSPODA MINISTARKA OD NUSICA
2015-09-08
Kakav kiki ministri-ce. Dvojica vođa:
Guest- Guest
SKANDAL: Kosovska olimpijska šampionka odbila doping test, pa osvojila zlato u Riju!
Majlinda Keljmendi nema baš čistu sportsku biografiju, a samo dva meseca pred Igre odbila je doping test
Majlinda Keljmendi je heroina Kosova jer je takozvanoj državi donela prvu medalju na Olimpijskim igrama u Riju. Ona se okitila zlatom u džudou u katerogiji do 52 kil
Ipak, kada se malo prekopa po njenoj istoriji, može se videti da nije sve tako čisto u njenoj sportskoj biografiji
Naime, pre samo dva meseca ona je odbila doping test u Francuskoj, prenose engleski mediji informaciju koju su dobili od Svetske džudo federacije.- Kontrola je rađena u junu u Francuskoj. Sportistkinja i njen trener nisu želeli da se podvrgne testu. Ako kazne bude, ona će važiti samo na teritoriji Francuske – stoji u informaciji koju su Englezi dobili od Svetske džudo federacij
Ovu informaciju indirektno je potvrdio čak i Agron Kuka, prvi čovek kosovskog džudo olimpijskog tima, ali se pravda da osoba koja je tražila doping test nije imala dokaze da dolazi iz svetske antidoping agencije.
– Na trening kampu u Francuskoj prišla nam je jedna osoba i zatražila da uradimo doping test. Međutim, ona nije imala nikakve dokaze da je iz Svetske doping agencije i mi smo je odbili. Kasnije su Francuzi od toga napravili frku, bez ikakvog razloga, jer je Majlinda potpuno čista – istakao je Kuka.
Podsetimo, organizatori u Riju su suspendovali veliki broj ruskih sportista zbog doping skandala u Rusiji, pa je mnogo nedužnih i čistih sportista, poput Jelene Isinbajeve dobio zabranu nastupa u Riju.
Kada na tu odluku pogledajte situaciju sa Majlindom Keljmendi, dobijamo pravi primer licemerja organizatora u Riju.
(Telegraf.rs)
uzalud se radujete u nadi da smo mi ocajni.
blo nas bre qurac i siptare i za njihove medalje,
kao i za sve one koji veruju da smo ocajni.
Guest- Guest
pizzon.....ja bi na vasem mestu bojkotovao OI..em kosovo zlato osvojilo...elem su vam rezultati ocajni...
2015-09-08
Pusti ih, podjebavaju bez veze, znaju da ste zaokupljeni riješavanjem poglavlja 23, ko da sad gleda neko one majmune što trče i bacaju kojekakve pizdarije u dalj.pizzon wrote:blo nas bre qurac i siptare i za njihove medalje,kao i za sve one koji veruju da smo ocajni
2015-11-10
..da..fakat en znam sto se uzrujavaju..kad im ej vec zlatna medalja pred nosom-23 poglavljeudba wrote:Pusti ih, podjebavaju bez veze, znaju da ste zaokupljeni riješavanjem poglavlja 23, ko da sad gleda neko one majmune što trče i bacaju kojekakve pizdarije u dalj.pizzon wrote:blo nas bre qurac i siptare i za njihove medalje,kao i za sve one koji veruju da smo ocajni
2015-09-08
vuksadinare wrote:pizzon.....ja bi na vasem mestu bojkotovao OI..em kosovo zlato osvojilo...elem su vam rezultati ocajni...
pa to, ti i tvoji ortaci bi da smo ocajni, da cinimo poteze kojima sami sebe eliminisemo,
na svim poljima, ali q, vucko. uzalud se nadate. za sve ove godine ,postali smo stene !
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
» Sud oduzima Štefaneku zlatnu medalju iz Rija?
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Indija dobila prvu američku potpredsjednicu u povijesti
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Sud oduzima Štefaneku zlatnu medalju iz Rija?
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Indija dobila prvu američku potpredsjednicu u povijesti
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
Page 3 of 4