Clint Eastwood o "generaciji pičkica" i trumpu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Clint Eastwood o "generaciji pičkica" i trumpu
vis ti danasnjih rokera sunce li im,..pickastomelkior wrote:Ovu temu prikeljit na onu o krizi muškosti, savršeno se uklapadijagram wrote:ajmemelkior wrote:Bolje biti pičkica nego rasistdeda gulenist wrote:Ja jesam možda p****ca, ali ti si okorjeli rasist
Legendarni glumac mnogima je 'stao na žulj' kada je američku javnost nazvao 'politički korektnim kukavicama' te poručio svima da zanemare Trumpove uvredljive komentare
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/flea-clintu-ja-jesam-mozda-p-ca-ali-ti-si-okorjeli-rasist-486093 - 24sata.hr
Glumac i redatelj Clint Eastwood (86) nije podržao kontroverznog republikanskog kandidata za predsjednika Donalda Trumpa, ali je branio njegovu političku nekorektnost i stavove.
- On nije rasist i to što govori nije rasizam. Mi samo živimo u eri politički korektnih kukavica - rekao je Clint razbjesnivši brojne kolege i dio američke javnosti.
- Hej Clint, bolje biti kukavica i p****ca, pa pobijediti rasizam - poručio mu je Flea (54), basist Red Hot Chilli Peppersa.
Iako je nakloljen republikancima, Clint neće glasati za Trumpa, a Flea je podržavao Bernieja Sandersa sve dok nije ispao iz utrke za kandidata za američkog predsjednika.
Hey Clint Eastwood count me in as a pussy as we aspire to evolve above racism.
— Flea (@flea333) August 4, 2016
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:vis ti danasnjih rokera sunce li im,..pickastomelkior wrote:Ovu temu prikeljit na onu o krizi muškosti, savršeno se uklapadijagram wrote:ajmemelkior wrote:Bolje biti pičkica nego rasistdeda gulenist wrote:Ja jesam možda p****ca, ali ti si okorjeli rasist
Legendarni glumac mnogima je 'stao na žulj' kada je američku javnost nazvao 'politički korektnim kukavicama' te poručio svima da zanemare Trumpove uvredljive komentare
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/flea-clintu-ja-jesam-mozda-p-ca-ali-ti-si-okorjeli-rasist-486093 - 24sata.hr
Glumac i redatelj Clint Eastwood (86) nije podržao kontroverznog republikanskog kandidata za predsjednika Donalda Trumpa, ali je branio njegovu političku nekorektnost i stavove.
- On nije rasist i to što govori nije rasizam. Mi samo živimo u eri politički korektnih kukavica - rekao je Clint razbjesnivši brojne kolege i dio američke javnosti.
- Hej Clint, bolje biti kukavica i p****ca, pa pobijediti rasizam - poručio mu je Flea (54), basist Red Hot Chilli Peppersa.
Iako je nakloljen republikancima, Clint neće glasati za Trumpa, a Flea je podržavao Bernieja Sandersa sve dok nije ispao iz utrke za kandidata za američkog predsjednika.
Hey Clint Eastwood count me in as a pussy as we aspire to evolve above racism.
— Flea (@flea333) August 4, 2016
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Meni se više sviđa ono; smith, wesson i ja, zapitaj se jel imaš sreće propalice i ono mejk maj dej
Guest- Guest
Za Bernie Sandersa ionako glasuju samo pičkice, za njega ne glasa čak ni Hillary Clinton; jednostavno, žena nije pičkica
2015-08-09
2014-04-14
2014-04-14
Winter is coming wrote:instead of seying thank you that snake gave her visius bite
Winter is coming-
2014-04-14
Respect godinama i zabavnom karakteru njegovih filmova, ali svijet je otišao u tri pičke materine kad se uzima kao relevantno, mišljenje jednog zabavljača. George Clooney....de nemojte me jebat :D Sve sam mislioc...
Guest- Guest
svijet je davno otisao u tri p.m
2014-04-14
ne volim ljubavne drame, ali to je lijepa ljubavna pričaNoor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
u kojoj je najljepše to što se prekida i ne nastavlja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Da, nema patetičan kraj. Zapravo ima, Merylin lik ispunjava društvenu obvezu i ostaje s mužem, ali na kraju želi vječno ležati uz svoju pravu ljubav.
tre911 wrote:Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Meni se više sviđa ono; smith, wesson i ja, zapitaj se jel imaš sreće propalice i ono mejk maj dej
Volim ja i Ptice umiru pjevajući
Guest- Guest
Bezveze, Djevojka od milijun dolara mu je definitivno najjači film, neponovljiv.
2015-08-09
Iznimno ostvarenje. Na prizor Ralphove smrti sam pustio suzu. No, one Godine koje nedostaju su potpun promašaj.Noor wrote:tre911 wrote:Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Regoč wrote:Iznimno ostvarenje. Na prizor Ralphove smrti sam pustio suzu. No, one Godine koje nedostaju su potpun promašaj.Noor wrote:tre911 wrote:Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Se možeš staviti u Ralphov položaj?!
Umrijeeeeet....
Guest- Guest
....ili Megi, svejedno, ma užas za proživjeti tu patnjuNoor wrote:Regoč wrote:Iznimno ostvarenje. Na prizor Ralphove smrti sam pustio suzu. No, one Godine koje nedostaju su potpun promašaj.Noor wrote:tre911 wrote:Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Se možeš staviti u Ralphov položaj?!
Umrijeeeeet....
Guest- Guest
Grozota. Smrt djeteta. Odricanje od ljubavi. Baš je teška tematika.
Regoč-
2015-08-21
Ja sam volio šoguna, u toj seriji sam naučio što je jastučenje, harakiri,pa jastučenje, harakiri pa jastučenjeNoor wrote:tre911 wrote:Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Guest- Guest
I..sta je jastucenje? :)tre911 wrote:Ja sam volio šoguna, u toj seriji sam naučio što je jastučenje, harakiri,pa jastučenje, harakiri pa jastučenjeNoor wrote:tre911 wrote:Ahhh, zašto to sve žene vole?Noor wrote:a meni Mostovi okruga Madison
Ovo prvo znam :D
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nova generacija rasista
» drzavnik a ne pickica
» Nema većih pičkica od ustaša
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Biden: Infrastrukturni paket je golemi korak, jedan u generaciji
» drzavnik a ne pickica
» Nema većih pičkica od ustaša