Clint Eastwood o "generaciji pičkica" i trumpu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Clint Eastwood o "generaciji pičkica" i trumpu
jebo trumpa i pi*kice, ovaj zivotni dio je zanimljiviji, kako nije dopustio da ostari mentalno, uvijek gledajuci naprijed i stvarajuci nesto..
Ja jesam možda p****ca, ali ti si okorjeli rasist
Legendarni glumac mnogima je 'stao na žulj' kada je američku javnost nazvao 'politički korektnim kukavicama' te poručio svima da zanemare Trumpove uvredljive komentare
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/flea-clintu-ja-jesam-mozda-p-ca-ali-ti-si-okorjeli-rasist-486093 - 24sata.hr
Glumac i redatelj Clint Eastwood (86) nije podržao kontroverznog republikanskog kandidata za predsjednika Donalda Trumpa, ali je branio njegovu političku nekorektnost i stavove.
- On nije rasist i to što govori nije rasizam. Mi samo živimo u eri politički korektnih kukavica - rekao je Clint razbjesnivši brojne kolege i dio američke javnosti.
- Hej Clint, bolje biti kukavica i p****ca, pa pobijediti rasizam - poručio mu je Flea (54), basist Red Hot Chilli Peppersa.
Iako je nakloljen republikancima, Clint neće glasati za Trumpa, a Flea je podržavao Bernieja Sandersa sve dok nije ispao iz utrke za kandidata za američkog predsjednika.
Hey Clint Eastwood count me in as a pussy as we aspire to evolve above racism.
— Flea (@flea333) August 4, 2016
Guest- Guest
Koje? Ove današnje,ili one prijašnje?Noor wrote:Ne bih to ni štapom....jastreb wrote:Ako se sjećate o ovome sam i ja pisao.
Točno se po aktualnim zvijezdama Hollywooda moglo primijetiti opće stanje američke nacije.
Nekada su to bile zvijezde akcionih,ratnih i western filmova,a nešto kasnije i filova borilačkih vještina (J.Wayne,Eastwood,Bronson, G.Cooper, Briner, S.Mcqueen, Stalone, van Dame).
A danas?
Danas su to feminizirani likovi,nekakvi nježni dečkići,obrijani,zalizani,čisti i uštogljeni.
Slično je i u nogometu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
točno, svi su već umorni od hipertrofirane političke korektnosti i attention whoringa dežurnih 'svećenika kulta' koji dežuraju i s visoka lupaju packe 'prekršiteljima'CE: Maybe. But he's onto something, because secretly everybody's getting tired of political correctness, kissing up. That's the kiss-ass generation we're in right now. We're really in a pussy generation. Everybody's walking on eggshells.
suvremene slobode za koje se kaže da 'sloboda jednoga završava tamo gdje počinje sloboda drugoga' postigle su apsurd i svoju suprotnost koja je vjerojatno dosegnula vrh u političkoj korektnosti, a to je da više nitko nije slobodan ni u čemu i da su svi stalno nečim iziritirani, ogorčeni i uvrijeđeni
a ako slučajno i nisu, onda su tu vrijedni zaštitnici sloboda, koji će tim neuvrijeđenim tutlekima objasniti zašto moraju i trebaju biti nabrijani i ful uvrijeđeni
http://hubpages.com/politics/Moralizers-The-Psychology-of-Political-Correctness
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Današnje..jasno :Djastreb wrote:Koje? Ove današnje,ili one prijašnje?Noor wrote:Ne bih to ni štapom....jastreb wrote:Ako se sjećate o ovome sam i ja pisao.
Točno se po aktualnim zvijezdama Hollywooda moglo primijetiti opće stanje američke nacije.
Nekada su to bile zvijezde akcionih,ratnih i western filmova,a nešto kasnije i filova borilačkih vještina (J.Wayne,Eastwood,Bronson, G.Cooper, Briner, S.Mcqueen, Stalone, van Dame).
A danas?
Danas su to feminizirani likovi,nekakvi nježni dečkići,obrijani,zalizani,čisti i uštogljeni.
Slično je i u nogometu.
Guest- Guest
Flea je tako uništio zadnju utakmicu od Bryanta s onim sviranjem himne na basu, ako se to može nazvati sviranjem, da me čudi što ga Kobe na mjestu nije ubio :^^
Noor wrote:Današnje..jasno :Djastreb wrote:Koje? Ove današnje,ili one prijašnje?Noor wrote:Ne bih to ni štapom....jastreb wrote:
Slično je i u nogometu.
Guest- Guest
Veliki gospodin i još veći čovik!
CE: I don't look at my life too much. I'm always looking forward, not backward. A lot of times people get to a certain age and they quit. I always felt sorry for the Frank Capras, the Billy Wilders, directors like that, because they quit in their sixties. Why would you quit? Think of the great work they could've done in their sixties, seventies, and on up. I've been lucky. There's a saying that we use in golf: "I'd rather be lucky than good." Of course, to be lucky and good is the ideal. If you study hard, you can get good. And if you get lucky and get the proper parts for people to be able to appreciate what you're doing … I'm sure there are many actors that are quite talented who have never been a success because they've never had the right opportunity and the right material. My mother used to think I had a guardian angel.
malo sreće ali this!!
malo sreće ali this!!
Po izrazu lica kaže Stipa "vid šta jebem", a Jela se misli "šta me ovo zapade".deda gulenist wrote:
CE: When I used to be a contract player in 1954 at Universal, I wasn't getting good roles. I was getting one-liners, and then I'd be gone. But I'd hang around; I'd watch guys. And when I had days off, which was most days, I'd go down and watch other sets while they were shooting. Watch Joan Crawford or whomever. Just watch how they worked and how the director handled them. I didn't know anything about making movies, and there's a lot to learn.
ESQ: Clint, your father retired when he was sixty and died at sixty-four. Does his death haunt you? Like, "If I stop working, I will drop"?
CE: Maybe. A lot of people when they retire, they just expire. It happens to men more than women. Women usually have great interest in the family, because the family's always growing and they're always coming to the rescue.
ESQ: Clint, your father retired when he was sixty and died at sixty-four. Does his death haunt you? Like, "If I stop working, I will drop"?
CE: Maybe. A lot of people when they retire, they just expire. It happens to men more than women. Women usually have great interest in the family, because the family's always growing and they're always coming to the rescue.
kic wrote:Flea je tako uništio zadnju utakmicu od Bryanta s onim sviranjem himne na basu, ako se to može nazvati sviranjem, da me čudi što ga Kobe na mjestu nije ubio :^^
A mogu misliti na što je to sličilo...
darth_vader-
2014-04-17
S Clintom bi valjalo svega, okrenut janje i gajbu pive :D
dobar je clint, dobar leone, al najbolji je naravno, morricone:)
dijagram-
2015-08-09
Snimio je baš divan film o američkom junaku koji snajperom ubija Iračane, "braneći svoju zemlju" i još ga prikazivao antiratnim.
Guest- Guest
tko, clint?Starhemberg wrote:Snimio je baš divan film o američkom junaku koji snajperom ubija Iračane, "braneći svoju zemlju" i još ga prikazivao antiratnim.
ma on je za glumu, to radi leone, a sve glazbeno ustima morricone:)
dijagram-
2015-08-09
pa na prvu film se čini kao propaganda, ali u stvari može se i malo zagrebati pa ispadne da je film prikaz autodestruktivnosti u kojem smjeru je krenulo Američko društvo, zbog kraja jel..
Baci tek pogled na knjigu, čitao sam neke odlomke, ovaj je uživao u tome što je radio... a kraj koji je doživio se i uklapa u cijelu priču...no ono u filmu, vidio zabijanje zrakoplova u tornjeve pa ga obuzeo bijes pravednika, toga ni 60ih nije bilo u američkim filmovima...kic wrote:pa na prvu film se čini kao propaganda, ali u stvari može se i malo zagrebati pa ispadne da je film prikaz autodestruktivnosti u kojem smjeru je krenulo Američko društvo, zbog kraja jel..
Guest- Guest
To doba je daleko iza njega i cijele filmske industrije, nikad više nažalost...dijagram wrote:tko, clint?Starhemberg wrote:Snimio je baš divan film o američkom junaku koji snajperom ubija Iračane, "braneći svoju zemlju" i još ga prikazivao antiratnim.
ma on je za glumu, to radi leone, a sve glazbeno ustima morricone:)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Baci tek pogled na knjigu, čitao sam neke odlomke, ovaj je uživao u tome što je radio... a kraj koji je doživio se i uklapa u cijelu priču...no ono u filmu, vidio zabijanje zrakoplova u tornjeve pa ga obuzeo bijes pravednika, toga ni 60ih nije bilo u američkim filmovima...kic wrote:pa na prvu film se čini kao propaganda, ali u stvari može se i malo zagrebati pa ispadne da je film prikaz autodestruktivnosti u kojem smjeru je krenulo Američko društvo, zbog kraja jel..
nisam ni znao da ima knjiga, mislim da je pouka ipak antiratna, glorificiranje rata sam osjetio kod Jungera, ovo nije ni blizu toga :D
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nova generacija rasista
» drzavnik a ne pickica
» Nema većih pičkica od ustaša
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Biden: Infrastrukturni paket je golemi korak, jedan u generaciji
» drzavnik a ne pickica
» Nema većih pičkica od ustaša
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Biden: Infrastrukturni paket je golemi korak, jedan u generaciji
Page 2 of 6