Kriza muškosti
Page 6 of 48
Page 6 of 48 • 1 ... 5, 6, 7 ... 27 ... 48
Re: Kriza muškosti
Da su nastavili, dobila bi srčani udar. Doduše, nezabilježen je slučaj u povijesti da ženu strefi srčani udar od orgazma.melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:ne vidim tu nekog ghusta...melkior wrote:Davno sam vidio neki filmić o mučenju žena u Kini ili Koreji, nemam pojma, neka istočno-azijska vukojebina. Gola ženska leži na krevetu, zavezane joj ruke i noge, noge naravno široko razmaknute, i onda 4 policajca (muški, naravno) postavili elektrode na picu i okrenuli struju. Jebote rock´n rolladijagram wrote:Moglo bi se reci.melkior wrote:
Ovisi o intenzitetu i snazi orgazma kojeg joj muškarac priušti?
bolje da su je gangbangirali..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:ne vidim tu nekog ghusta...melkior wrote:Davno sam vidio neki filmić o mučenju žena u Kini ili Koreji, nemam pojma, neka istočno-azijska vukojebina. Gola ženska leži na krevetu, zavezane joj ruke i noge, noge naravno široko razmaknute, i onda 4 policajca (muški, naravno) postavili elektrode na picu i okrenuli struju. Jebote rock´n rolladijagram wrote:Moglo bi se reci.melkior wrote:
Ovisi o intenzitetu i snazi orgazma kojeg joj muškarac priušti?
Guest- Guest
A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:ne vidim tu nekog ghusta...melkior wrote:Davno sam vidio neki filmić o mučenju žena u Kini ili Koreji, nemam pojma, neka istočno-azijska vukojebina. Gola ženska leži na krevetu, zavezane joj ruke i noge, noge naravno široko razmaknute, i onda 4 policajca (muški, naravno) postavili elektrode na picu i okrenuli struju. Jebote rock´n rolladijagram wrote:
Moglo bi se reci.
2015-08-09
Pa u sustini si u pravu..imam jedan videjo,gdje curu Mlatku,svojih 19 godina bangiraju cetvorica prilicno opremljenih tipova,pa je filaju na sve moguce nacine dable penetration,triple.ovo i ono..i na kraju cura kaze,na pitanje sto joj je zelja iduci put,a ona rece:iduci puta sa duplo vise njih,dakle 8morica..a mi se tu razbacujemo sa samo jednom kitom...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Da, no bila to ona (nju bas navodim kao ogledni primjer, jer je novinarka) ili neka druga, žene koje čak i žele povratak na staro ne bi se mogle odvojiti od stečenog...kic wrote:pa ne znam govorimo li sad o konkretnoj njoj i to, ali u globalu mislim da bi zene bile sretnije jer ih obitelj ispunjava vise nego nas muske, to je ovo sto Bruno prica, ali neke drustvene evolucije se ne mogu tako lako promijeniti, nacin zivota je takav danas, renta i kondom, dva maca u srcu obitelji..Starhemberg wrote:Misliš da bi se bila spremna odreći ovoga što ima sad za taj "idealni svijet" o kojem piše?kic wrote:vjerojatno bi i bila sretnija onda, bez zezancije sad..Starhemberg wrote:Gospođa Nakić bi se trebala baviti nedjeljnim ručkom, a ne besposličariti žvrljanjem tekstova. To bi bila realnost u svijetu koji ona priziva.
teško je općenito vratiti se nazad, jer se i idealizira previše prošlost, ali fokus teme je na muškarcima, jer im danas treba više vremena da bi postali muškarci jer se vojska promijenila, posao se stječe samo kroz fakultet gdje dominira liberalno-otvorena filozofija sve je oke, dok su u žrvnju pravog života već je prošlo pola života..
Last edited by kic on 7/8/2016, 14:16; edited 1 time in total
je, al za sve kineskinje odjednom:)melkior wrote:A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:ne vidim tu nekog ghusta...melkior wrote:
Davno sam vidio neki filmić o mučenju žena u Kini ili Koreji, nemam pojma, neka istočno-azijska vukojebina. Gola ženska leži na krevetu, zavezane joj ruke i noge, noge naravno široko razmaknute, i onda 4 policajca (muški, naravno) postavili elektrode na picu i okrenuli struju. Jebote rock´n rolla
2014-04-16
Što reći, kriza muškostibogomdani wrote:Pa u sustini si u pravu..imam jedan videjo,gdje curu Mlatku,svojih 19 godina bangiraju cetvorica prilicno opremljenih tipova,pa je filaju na sve moguce nacine dable penetration,triple.ovo i ono..i na kraju cura kaze,na pitanje sto joj je zelja iduci put,a ona rece:iduci puta sa duplo vise njih,dakle 8morica..a mi se tu razbacujemo sa samo jednom kitom...
2015-08-09
...Ono,mislim da se cure u sebi smiju kad mi u jednini pokusavamo da ih impresioniramo..ebalo majku,.zilava zivotinja ta pićoka..melkior wrote:Što reći, kriza muškostibogomdani wrote:Pa u sustini si u pravu..imam jedan videjo,gdje curu Mlatku,svojih 19 godina bangiraju cetvorica prilicno opremljenih tipova,pa je filaju na sve moguce nacine dable penetration,triple.ovo i ono..i na kraju cura kaze,na pitanje sto joj je zelja iduci put,a ona rece:iduci puta sa duplo vise njih,dakle 8morica..a mi se tu razbacujemo sa samo jednom kitom...
videjo ima na net-u 16836__remy
Guest- Guest
A dobro, one imaju manju kilažu Doduše, ne znam kako se došlo do letalne doze od 50 A, sjećam se predavanja iz fizike u srednjoj školi gdje je profa rekao da je latentna doza 50 A. E sad, pored svih gluposti koje čovjek zapamti u školi, i pametnih stvari koje zaboravi, ostalo mi je u uhu tih 50 A.aben wrote:je, al za sve kineskinje odjednom:)melkior wrote:A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:
ne vidim tu nekog ghusta...
2015-08-09
pazi,standardna struja u kutji,220 volta i do 2 Ampera je isto smrtonosna..amperaza ubija,ne napon..imas one shockere hajmo reci 30 000 volti,ali slaba struja,pa te nece ubiti,osim ako te rostilja 20 minuta..
Guest- Guest
Čitao sam u Općoj enciklopediji (JLZ-a još) elektrokucija, odnosno egzekucija električnom stolicom se provodi pri 2000-5000 volti. Što je i više nego dovoljno da te pretvori u pečenku.bogomdani wrote:pazi,standardna struja u kutji,220 volta i do 2 Ampera je isto smrtonosna..amperaza ubija,ne napon..imas one shockere hajmo reci 30 000 volti,ali slaba struja,pa te nece ubiti,osim ako te rostilja 20 minuta..
2015-08-09
E sad, visoki napon je 220 V, nemam pojma kako dođu do 2000 volti, trebala bi neka elektrana raditi samo za potrebe zatvora? Moguće da sam ja nešto krivo shvatio.melkior wrote:Čitao sam u Općoj enciklopediji (JLZ-a još) elektrokucija, odnosno egzekucija električnom stolicom se provodi pri 2000-5000 volti. Što je i više nego dovoljno da te pretvori u pečenku.bogomdani wrote:pazi,standardna struja u kutji,220 volta i do 2 Ampera je isto smrtonosna..amperaza ubija,ne napon..imas one shockere hajmo reci 30 000 volti,ali slaba struja,pa te nece ubiti,osim ako te rostilja 20 minuta..
2015-08-09
ali je struja,opako jaka..melkior wrote:Čitao sam u Općoj enciklopediji (JLZ-a još) elektrokucija, odnosno egzekucija električnom stolicom se provodi pri 2000-5000 volti. Što je i više nego dovoljno da te pretvori u pečenku.bogomdani wrote:pazi,standardna struja u kutji,220 volta i do 2 Ampera je isto smrtonosna..amperaza ubija,ne napon..imas one shockere hajmo reci 30 000 volti,ali slaba struja,pa te nece ubiti,osim ako te rostilja 20 minuta..
Guest- Guest
vjerojatno je reko 50 miliampera, s pedeset ampera i sabirnim logorom smrti moš čuda učinitimelkior wrote:A dobro, one imaju manju kilažu Doduše, ne znam kako se došlo do letalne doze od 50 A, sjećam se predavanja iz fizike u srednjoj školi gdje je profa rekao da je latentna doza 50 A. E sad, pored svih gluposti koje čovjek zapamti u školi, i pametnih stvari koje zaboravi, ostalo mi je u uhu tih 50 A.aben wrote:je, al za sve kineskinje odjednom:)melkior wrote:A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:
A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granica
2014-04-16
Ne bi, ti ne kužiš san gospođe Nakic . Ona bi da se druge bave nedjeljnim ručkom dok bi ona eto zvrljala i pametovala. To ti je dvostruki aršin tih konzervativki. Kao ona Ruza Is HSP-a koja prima placu u eurima i diže ruku za manju placu ženama. To je da ih tako nogom u dupe nabijes..kic wrote:vjerojatno bi i bila sretnija onda, bez zezancije sad..Starhemberg wrote:Gospođa Nakić bi se trebala baviti nedjeljnim ručkom, a ne besposličariti žvrljanjem tekstova. To bi bila realnost u svijetu koji ona priziva.
Last edited by kaja_333 on 7/8/2016, 14:28; edited 1 time in total (Reason for editing : is)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jel jebete vas dvojica sta? Daljinski se ne računa..melkior wrote:A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:ne vidim tu nekog ghusta...melkior wrote:
Davno sam vidio neki filmić o mučenju žena u Kini ili Koreji, nemam pojma, neka istočno-azijska vukojebina. Gola ženska leži na krevetu, zavezane joj ruke i noge, noge naravno široko razmaknute, i onda 4 policajca (muški, naravno) postavili elektrode na picu i okrenuli struju. Jebote rock´n rolla
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
običan trafo ti diže napon a kalivo struju, uz istu snogu,melkior wrote:E sad, visoki napon je 220 V, nemam pojma kako dođu do 2000 volti, trebala bi neka elektrana raditi samo za potrebe zatvora? Moguće da sam ja nešto krivo shvatio.melkior wrote:Čitao sam u Općoj enciklopediji (JLZ-a još) elektrokucija, odnosno egzekucija električnom stolicom se provodi pri 2000-5000 volti. Što je i više nego dovoljno da te pretvori u pečenku.bogomdani wrote:pazi,standardna struja u kutji,220 volta i do 2 Ampera je isto smrtonosna..amperaza ubija,ne napon..imas one shockere hajmo reci 30 000 volti,ali slaba struja,pa te nece ubiti,osim ako te rostilja 20 minuta..
220 ni visoki napon, ni ni srednji.
2014-04-16
Pa eto..prije koji dan posjetio staru drugu,s pocetka 90tih...kaja_333 wrote:Jel jebete vas dvojica sta? Daljinski se ne računa..melkior wrote:A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ne bi, ti ne kužiš san gospođe Nakic . Ona bi da se druge bave nedjeljnim ručkom dok bi ona eto zvrljala i pametovala. To ti je dvostruki aršin tih konzervativki. Kao ona Ruza Is HSP-a koja prima placu u eurima i diže ruku za manju placu ženama. To je da ih tako nogom u dupe nabijes..kic wrote:vjerojatno bi i bila sretnija onda, bez zezancije sad..Starhemberg wrote:Gospođa Nakić bi se trebala baviti nedjeljnim ručkom, a ne besposličariti žvrljanjem tekstova. To bi bila realnost u svijetu koji ona priziva.
to je općeljudski, vidimo nepotrebno korivo u tuđem dvorištu, a u svom šumu preskačemo..
kako to manja ploća ženami?kaja_333 wrote:Ne bi, ti ne kužiš san gospođe Nakic . Ona bi da se druge bave nedjeljnim ručkom dok bi ona eto zvrljala i pametovala. To ti je dvostruki aršin tih konzervativki. Kao ona Ruza Is HSP-a koja prima placu u eurima i diže ruku za manju placu ženama. To je da ih tako nogom u dupe nabijes..kic wrote:vjerojatno bi i bila sretnija onda, bez zezancije sad..Starhemberg wrote:Gospođa Nakić bi se trebala baviti nedjeljnim ručkom, a ne besposličariti žvrljanjem tekstova. To bi bila realnost u svijetu koji ona priziva.
2014-04-16
A jel se ti to nudiš ili šta?kaja_333 wrote:Jel jebete vas dvojica sta? Daljinski se ne računa..melkior wrote:A čuj, letalna doza ti je 50 A.bogomdani wrote:uffff,da je toliko u žišku bi se pretvorila ..curi samo treba dovolno velika i debela kita da je razguli...i da je masira bar par sati..ima dajoj prisjedne..ne znam,nisam bas za sadizam i brutalnost..samo ono sto priroda dala..ili koprivom po guzici-.--melkior wrote:A ne, onda bi ispalo da uživa, ovako je dobila elektroškove na najosjetljivije mjesto: da su bili blagi, ženska bi se napalila, ali odjednom ju je strefilo 30 A, možda i više? Prvo dugačak vrisak i grčenje, nekontrolirano dizanje čitavog tijela u zrak, a onda gubitak glasa, tijelo i dalje u nekontroliranom grču uzdignuto i napeto do krajnjih granicabogomdani wrote:
2015-08-09
Page 6 of 48 • 1 ... 5, 6, 7 ... 27 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti