Kolindin govor!
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolindin govor!
Mi to inače ne bi znali?kic wrote:pa ako ćeš gledati prošli forum, bilo je strogo zabranjeno vrijeđati aktualnog predsjednika kao i bivše predsjednike RH i to se kažnjavalo banom..
na što se referira naslov: Kolinda opet sere? može bit bilo što, s ovakvim naslovom bar znamo da link u prvom postu vodi na konkretan govor koji je održala i to je provocatoru i bio izvor za otvaranje teme.. sad što on misli o tome, elaborira svaki dan i dovoljno na forumu..
Selektivno biraš s net.hr-ovog foruma moderation and administration criteria koji odgovaraju tvom političkom svjetonazoru i stavovima. Vjerovao ili ne, i ja smatram da je vokabular u originlnom nazivu teme bio neprimjeren kao što su mi neprimjereni potpis i slikopisi stanovitih virtualnih likova.
Guest- Guest
Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Kamerade Ero..ne se ljutiti..li svabi cesto jedan drugom kazu Druze..naravno na svapskomEroo wrote:Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
Guest- Guest
niste vi nikome drugovi, ali temeljem božjih zapovijedi ja ljubim i vas pa vam od milja tepam kao i ostalim ljudima.Eroo wrote:Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
nego, što ste se unervozili? plavuša kao da vam nije političarka, nego frustrirana teta u onim godinama kad se sa živcima svašta događa.
nije više u dječjem vrtiću pa da dobiva igračke koje želi. dobro, možda ona ima dojam kako je i nakon 45 godina još glavna...
sitting_bull-
2015-09-28
P ne rekoh li da to može prakticirati sa svojim šumskim intimusima, ali ne i sa svakim koga sretne u civiliziranom svijetu.bogomdani wrote:Kamerade Ero..ne se ljutiti..li svabi cesto jedan drugom kazu Druze..naravno na svapskomEroo wrote:Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
2016-07-22
Nego link je iz 2015-te sad sam ga otvorila da vidim oko cega tolika halabuka. I sto je pjesnik htio reci stavljanjem linka iz 05.08.2015-te?
darla- Admin
2015-10-22
Pa..da Mudri uce iz povijesti,tako da u buducnosti vise ne ponavljaju greske..ili???darla wrote:Nego link je iz 2015-te sad sam ga otvorila da vidim oko cega tolika halabuka. I sto je pjesnik htio reci stavljanjem linka iz 05.08.2015-te?
Guest- Guest
Ta nisi valjda otvorila link? Nakon onog naslova?darla wrote:Nego link je iz 2015-te sad sam ga otvorila da vidim oko cega tolika halabuka. I sto je pjesnik htio reci stavljanjem linka iz 05.08.2015-te?
2016-07-22
darla wrote:Nego link je iz 2015-te sad sam ga otvorila da vidim oko cega tolika halabuka. I sto je pjesnik htio reci stavljanjem linka iz 05.08.2015-te?
sitting_bull wrote:niste vi nikome drugovi, ali temeljem božjih zapovijedi ja ljubim i vas pa vam od milja tepam kao i ostalim ljudima.Eroo wrote:Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
nego, što ste se unervozili? plavuša kao da vam nije političarka, nego frustrirana teta u onim godinama kad se sa živcima svašta događa.
nije više u dječjem vrtiću pa da dobiva igračke koje želi. dobro, možda ona ima dojam kako je i nakon 45 godina još glavna...
Zapela vam kost u grlu i nikako da je progutate, a?
2016-07-22
ero, jarane, đe ti u svom onom celulitu nađe kost???Eroo wrote:sitting_bull wrote:niste vi nikome drugovi, ali temeljem božjih zapovijedi ja ljubim i vas pa vam od milja tepam kao i ostalim ljudima.Eroo wrote:Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
sitting_bull-
2015-09-28
Barem buljičasta nije...Tebi se takvi sviđaju?sitting_bull wrote:ero, jarane, đe ti u svom onom celulitu nađe kost???Eroo wrote:sitting_bull wrote:niste vi nikome drugovi, ali temeljem božjih zapovijedi ja ljubim i vas pa vam od milja tepam kao i ostalim ljudima.Eroo wrote:Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...sitting_bull wrote:
drugovi domoljubi
2016-07-22
bogomdani wrote:
Pa..da Mudri uce iz povijesti,tako da u buducnosti vise ne ponavljaju greske..ili???
Aha, to je kao opravdanje Milanovicu sto nije dosao u Knin. Neke funckije nose odredjenu odgovornost svidjalo se to nekome ili ne. Tako da moze se pricati o Biondininim sklonostima k desnom, o njenoj podloznosti Buzinu o svacemu, ali to pak nema ali nikakve veze sa time da ne odlazak u Knin nije nikakav znak "urbanosti", nego cisto nepostovanja, s obzirom na funkciju koju Milanovic obnasa, a pogotovo koju se nada obnasati.
darla- Admin
2015-10-22
je l' bradavičasta?Eroo wrote:Barem buljičasta nije...Tebi se takvi sviđaju?sitting_bull wrote:ero, jarane, đe ti u svom onom celulitu nađe kost???Eroo wrote:sitting_bull wrote:niste vi nikome drugovi, ali temeljem božjih zapovijedi ja ljubim i vas pa vam od milja tepam kao i ostalim ljudima.Eroo wrote:
Ne vrijeđaj, nismo mi tebi nikakvi drugovi. To ti prakticiraj sa svojima, kad se nađete u šumi...
sitting_bull-
2015-09-28
Točno, neoprostivo zapravo sto se nije pojavio.darla wrote:bogomdani wrote:
Pa..da Mudri uce iz povijesti,tako da u buducnosti vise ne ponavljaju greske..ili???
Aha, to je kao opravdanje Milanovicu sto nije dosao u Knin. Neke funckije nose odredjenu odgovornost svidjalo se to nekome ili ne. Tako da moze se pricati o Biondininim sklonostima k desnom, o njenoj podloznosti Buzinu o svacemu, ali to pak nema ali nikakve veze sa time da ne odlazak u Knin nije nikakav znak "urbanosti", nego cisto nepostovanja, s obzirom na funkciju koju Milanovic obnasa, a pogotovo koju se nada obnasati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne bih bas uranjao u politiku..nemam nis od nje,a niti mislim,posto je nedostojna..darla wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
Eroo wrote:Ta nisi valjda otvorila link? Nakon onog naslova?darla wrote:Nego link je iz 2015-te sad sam ga otvorila da vidim oko cega tolika halabuka. I sto je pjesnik htio reci stavljanjem linka iz 05.08.2015-te?
Jesam, jer me zanimalo na konto cega ide daljni slijed teksta. Dodatak naslova je maknut prije nego sam dosla.
darla- Admin
2015-10-22
Radi se o njegovom nepoštivanju države i ne KGK.darla wrote:bogomdani wrote:
2016-07-22
tko ne postiva drzavu?Eroo wrote:Radi se o njegovom nepoštivanju države i ne KGK.darla wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
Milanović ju ne postiva. Pokazao je to nedolaskom u Knin.
Last edited by kaja_333 on Sun 7 Aug - 12:31; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» kolindin stozer bacio rucnik u ring
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne