Kolindin govor!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolindin govor!
it's just a Slav thingShips&Chips wrote:Как истинный го́пники.Eroo wrote:Ugodan kišni dan sa suradnicima i prijateljima u Brelima.
Ivan seems to have big Vodka business going on.
Kartoshkas of Business is Blooming. Babushka is proud of you.
Kartoshkas of Business is Blooming. Babushka is proud of you.
Guest- Guest
Ma kakvi. Gusti si ti previše da shvatiš da je ono gore šala.Ships&Chips wrote:Kaj si srameći uskliknuti povijesni hrvatski pozdrav?gargamel0101 wrote:Carica dominira. ČEka se zapovijed i Dublin i Minken bojna dolaze.
HAUG!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Barem bi naslove trebali držati u okviru uljuđene komunikacije.
Razumijem da su neki ljudi po kulturi balkanci, ali ne mora to bit i cijeli forum.
Razumijem da su neki ljudi po kulturi balkanci, ali ne mora to bit i cijeli forum.
slazem se da je izrazavanje u naslovu odbojno, ali za slobodu sam izrazavanja za razliku od ZDS progonitelja, barem znas s kim imas posla onda..
Se veda. Zna se tko je ZDS.kic wrote:slazem se da je izrazavanje u naslovu odbojno, ali za slobodu sam izrazavanja za razliku od ZDS progonitelja, barem znas s kim imas posla onda..
Guest- Guest
U tekstu mogu podnijeti svašta(ne moram čitat), ali u naslovu i ne baš. Odvratno...prrimitivno do bola.kic wrote:slazem se da je izrazavanje u naslovu odbojno, ali za slobodu sam izrazavanja za razliku od ZDS progonitelja, barem znas s kim imas posla onda..
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Jesmo tu na proslavi u Kninu, da ne citam od pocetka?
No kako god bilo, koliko sam vidjela cak i HNS-ov predsjednik je bio u Kninu na proslavi, tako da setanje po Mirogoju je onak vise predizborna kampanja nego nesto drugo i to prilicno tulava.
No kako god bilo, koliko sam vidjela cak i HNS-ov predsjednik je bio u Kninu na proslavi, tako da setanje po Mirogoju je onak vise predizborna kampanja nego nesto drugo i to prilicno tulava.
darla- Admin
2015-10-22
tko je ZDS....teško da pojedini tu što bazaju poznaju ili su ikad upoznali istinskog ZDS...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tko je ZDS....teško da pojedini tu što bazaju poznaju ili su ikad upoznali istinskog ZDS...
Evo ti moj susjed Damir, on je bio baš ono ZDS, a da ga čuješ sad, gori od četnika ...
crvenkasti-
2014-04-17
ti si ih upoznao pa de malo uputi ovu hrvatsku antifa mladost, kakvi su ZDS bili prema tebi....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:tko je ZDS....teško da pojedini tu što bazaju poznaju ili su ikad upoznali istinskog ZDS...
Evo ti moj susjed Damir, on je bio baš ono ZDS, a da ga čuješ sad, gori od četnika ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma ne... dali su mu sendvič sa šunkaricom dva sokića od vindije (mandarina i pomaranča) i moto kekse pakovanje 100 grama posebno pakovano za tu priliku... ne pričam napamet i ja sam toj bijedi isto tako dijelio... i baš mi dože žao što nisam stigo lunch paket i našem crvenkastom udijeliti...Hooliganjetta wrote:Odbojni...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
šta nije vrag da si u nemilosti...
2015-08-08
vidim kako se ero i ostali domoljubi pale na formu i pate zbog toga što se javno zbori o tome kako se plavuša politički prosrala u kninu ne zazirući niti od laganja niti od podmetanja kako bi podržala domoljube.
drugovi domoljubi, bucka je samo jedan od amorfnih oblika u kojima se pojavljujete, a sadržaja nema.
trebalo joj je malo vremena da zaboravi što su joj napisali o zajedništvu pa da se poput snahe iz šume striborove pomami i svojim jezikom progovori pokazujući tko je i što je.
uhvatila ju panika zbog moguće kohabitacije kad se zoka vrati u banske dvore i zauzda ju...
drugovi domoljubi, bucka je samo jedan od amorfnih oblika u kojima se pojavljujete, a sadržaja nema.
trebalo joj je malo vremena da zaboravi što su joj napisali o zajedništvu pa da se poput snahe iz šume striborove pomami i svojim jezikom progovori pokazujući tko je i što je.
uhvatila ju panika zbog moguće kohabitacije kad se zoka vrati u banske dvore i zauzda ju...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa eto, tu su za slobodu izražavanja bez obzira na odbojnost vokabulara u originalnom nazivu teme. A onda ipak promjena. Tek toliko o dosljednosti. I ne, nije to preferential treatment korisnika. :donquijote:
Guest- Guest
pa ako ćeš gledati prošli forum, bilo je strogo zabranjeno vrijeđati aktualnog predsjednika kao i bivše predsjednike RH i to se kažnjavalo banom..
na što se referira naslov: Kolinda opet sere? može bit bilo što, s ovakvim naslovom bar znamo da link u prvom postu vodi na konkretan govor koji je održala i to je provocatoru i bio izvor za otvaranje teme.. sad što on misli o tome, elaborira svaki dan i dovoljno na forumu..
na što se referira naslov: Kolinda opet sere? može bit bilo što, s ovakvim naslovom bar znamo da link u prvom postu vodi na konkretan govor koji je održala i to je provocatoru i bio izvor za otvaranje teme.. sad što on misli o tome, elaborira svaki dan i dovoljno na forumu..
Mi to inače ne bi znali?kic wrote:pa ako ćeš gledati prošli forum, bilo je strogo zabranjeno vrijeđati aktualnog predsjednika kao i bivše predsjednike RH i to se kažnjavalo banom..
Selektivno biraš s net.hr-ovog foruma moderation and administration criteria koji odgovaraju tvom političkom svjetonazoru i stavovima. Vjerovao ili ne, i ja smatram da je vokabular u originlnom nazivu teme bio neprimjeren kao što su mi neprimjereni potpis i slikopisi stanovitih virtualnih likova.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» kolindin stozer bacio rucnik u ring
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» kolindin stozer bacio rucnik u ring