ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran - Page 2 Empty Re: Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran

Post by Regoč 6/8/2016, 15:09

Sora wrote:Gdje vidis uvredu .
Bosančeros je odmilica, jel?

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran - Page 2 Empty Re: Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran

Post by marcellus 6/8/2016, 15:16

Starhemberg wrote:
marcellus wrote:erceg nikad nije bio hrvatski branitelj niti je ikad držao pušku u ruci
Nije ni bitno, to stajalište je stav većeg broja ljudi koji su branili Hrvatsku no ne žele da ih se povezuje sa šakom ekstremista kojima je drag ustašluk.

nije, erceg je plaćenik bio onda i sad

usput kriminalac koji je 92. osuđen radi podmetanja požara u prostorije dalmatinske akcije koje je inače bio glavni tajnik ili tako nešto, kao "napale ga ustaše" ispalo da je napao sam sebe

ranjen u sarajevu u uniformi vojske RS

štake po vlastitom priznanju na svom fejsu počeo koristiti (posuđene od susjede) pred tri godine kad je pao u svom podrumu

negdje sam napravio cp tog posta gdje kaže da mu je neugodno posudit štake od susjede jer je njegova žena posuđivala iste do nedavno

inače patološki lažov i peta kolona

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 6/8/2016, 15:21

Svašta p. rodi i vlak vuče.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kic 6/8/2016, 15:24

iskreno, i meni je malo previse dernek vise pravit od toga, ok slavlje i to, ali ono.. mozda sam ih vidio previse pa sam oguglao xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 6/8/2016, 15:25

Eroo wrote:Svašta p. rodi i vlak vuče.
svasta penis izbaci :^^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Eroo 6/8/2016, 15:45

kic wrote:iskreno, i meni je malo previse dernek vise pravit od toga, ok slavlje i to, ali ono.. mozda sam ih vidio previse pa sam oguglao xD
Imate državni praznik i to će ostati, dok vas netko ne okupira. Tada se ruše i stari spomenici, grade novi...i tako u krug. jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/8/2016, 15:49

još nisu procesuirali ovoga? Fredov registar radi u iberu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/8/2016, 15:52

kic wrote:iskreno, i meni je malo previse dernek vise pravit od toga, ok slavlje i to, ali ono.. mozda sam ih vidio previse pa sam oguglao xD
Onda i ti status nabaci "ja kao hrvatski vojni veteran" , bliže si takvome nego Erceg sunny

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics