Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dok Kninom marsiraju ustase, ja kao Hrvatski veteran
Bosančeros je odmilica, jel?Sora wrote:Gdje vidis uvredu .
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Starhemberg wrote:Nije ni bitno, to stajalište je stav većeg broja ljudi koji su branili Hrvatsku no ne žele da ih se povezuje sa šakom ekstremista kojima je drag ustašluk.marcellus wrote:erceg nikad nije bio hrvatski branitelj niti je ikad držao pušku u ruci
nije, erceg je plaćenik bio onda i sad
usput kriminalac koji je 92. osuđen radi podmetanja požara u prostorije dalmatinske akcije koje je inače bio glavni tajnik ili tako nešto, kao "napale ga ustaše" ispalo da je napao sam sebe
ranjen u sarajevu u uniformi vojske RS
štake po vlastitom priznanju na svom fejsu počeo koristiti (posuđene od susjede) pred tri godine kad je pao u svom podrumu
negdje sam napravio cp tog posta gdje kaže da mu je neugodno posudit štake od susjede jer je njegova žena posuđivala iste do nedavno
inače patološki lažov i peta kolona
Svašta p. rodi i vlak vuče.
iskreno, i meni je malo previse dernek vise pravit od toga, ok slavlje i to, ali ono.. mozda sam ih vidio previse pa sam oguglao xD
svasta penis izbaci :^^^Eroo wrote:Svašta p. rodi i vlak vuče.
Imate državni praznik i to će ostati, dok vas netko ne okupira. Tada se ruše i stari spomenici, grade novi...i tako u krug.kic wrote:iskreno, i meni je malo previse dernek vise pravit od toga, ok slavlje i to, ali ono.. mozda sam ih vidio previse pa sam oguglao xD
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
još nisu procesuirali ovoga? Fredov registar radi u iberu
2014-04-15
Onda i ti status nabaci "ja kao hrvatski vojni veteran" , bliže si takvome nego Ercegkic wrote:iskreno, i meni je malo previse dernek vise pravit od toga, ok slavlje i to, ali ono.. mozda sam ih vidio previse pa sam oguglao xD
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' Hrvatska 'USTAŠE GA KOMPROMITIRALE' POVJESNIČARI SE BAŠ NE SLAŽU: Predsjednica tvrdi da je ‘ZDS’ stari hrvatski pozdrav, a raduje se obrazovnoj reformi''
» Klasic:Ustase imali zalizane frizure ko Clark Gable,vile i vinograde po Toscani.Srbi bi postivali NDH.Stepinac je bio hrvatski nacionalist.
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Talijanski fašisti marširaju Rijekom
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Klasic:Ustase imali zalizane frizure ko Clark Gable,vile i vinograde po Toscani.Srbi bi postivali NDH.Stepinac je bio hrvatski nacionalist.
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Talijanski fašisti marširaju Rijekom
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 2 of 2