Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
Ma samo da prodam 10 helmeta od f-35 i mogu u mirovinu...
Guest- Guest
Ovaj Mig35 nema jos niko.
Mig29 se ne proizvodi vise, promenjen mu i naziv u Mig35.
Verovatno razlog zasto jos nije dosao.
Moguce da bude kod nas prvi od inostranih zemalja, obzirom da ne vidim da ga neko ima.
Prave poredjenje sa F22, tako da OH-58 Kiowa je smesan izgovor.
Mig29 se ne proizvodi vise, promenjen mu i naziv u Mig35.
Verovatno razlog zasto jos nije dosao.
Moguce da bude kod nas prvi od inostranih zemalja, obzirom da ne vidim da ga neko ima.
Prave poredjenje sa F22, tako da OH-58 Kiowa je smesan izgovor.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
bogomdani wrote:Pa malo se rugam onima na bilo kojoj strani koji sanjaju o tome..mislim..daj vise..hvatati se posela i normalno zivjeti,no loša krv se prenosi na mladu štenad,koja bas i nema mozga...Winter is coming wrote:sto si stao sa slikama picvajza ma cuj sto se mene tice nikakvog picvajza nebi bilo,sto je bilo bilo je,ja sam da se zakopaju ratne sjekire no nisu svi misljenja kao ja,moras biti realistbogomdani wrote:nis,onda treba rascititi 10x10 km,pa da se sa svim tim prekomjernim oruzjem popićite...egejn...
Znam,ali pazi realnost na terenu je totalno suprotna od one od prije,sad imas Nato koji se agresivno siri na istok a eto i mala Srbija im se isprijecila na putu za amere mala Rusija,koga ce nahuskati ? odgovor se namece cistom vulkanskom logikom.no necu dalje siriti nikakvu paranoju nedo bog
2014-04-14
Pa ako Bog da nikad a možda i tada.Serbinho-3 wrote:
Kad ce oni Gripeni.
Hr ne treba tu skupu lovacku avijaciju jer :
- kao clanica NATOa ne može samostalno dijelovati
- par lovackih aviona nema neke velike koristi posebno šta u sklopu NATOa ne možeš djelovati sam na svoju ruku
- jer to košta pa nebi imali para za prave stari koje su korisnije
- imale bi ulogu samo air policinga a za tako šta ne isplati se davat naš novac jer to građani sve plačaju
Last edited by RayMabus on 5/8/2016, 23:58; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zamisli poseres mu se u sljem on ono stavi na glavu i sve mu rastljoska po licu priceles,for everything else there is a master cardbogomdani wrote:Ma samo da prodam 10 helmeta od f-35 i mogu u mirovinu...
2014-04-14
Cvijanović: Rusko naoružanje jedini način da izbegnemo rat
HRVATI U PANICI OD NOVOG SRPSKOG ORUŽJA: Digli uzbunu u NATO, SRBIJA SE SPREMA ZA RAT!Hrvatska vlast digla uzbunu u NATO i EU, tvrde da Srbi i Putin planiraju da ih napadnu!?!... Sa raketama 'buk' i 'migovima 29' Vojska Srbije ubedljivo najjača u regionu, Hrvati traže pomoć od SAD
Sličan stav ima i urednik portala "Novi standard" Željko Cvijanović, koji konstatuje da u ovom trenutku za Srbiju nema ništa važnije i urgentnije od naoružavanja i osposobljavanja vojske.
- Iako nije garancija, nabavka sistema "buk" je u ovom trenutku jedini način da izbegnemo rat, odvraćajući naše regionalne rivale i njihove NATO zaštitnike od opasnih ideja o napadu na Srbiju. Veoma je važno da ne nasedamo na kampanju koja je već počela i kojom nas ubeđuju kako Rusija navodno osvaja Srbiju i gura je u konflikt... Istina je da je rusko oružje jedini način da Srbija učvrsti svoju samostalnost, koja je preduslov svakog napretka, i ekonomskog, političkog i svakog drugog - naglašava Cvijanović.
tako je ! srbija se sprema za odbranu a ne sa napad. odbrana podrazumeva
takodje i r.srpsku, kao i one koji pomoc zatraze. recimo, ne bismo dozvoli
gazenje c.gore, mimo njene volje, neke prisilne aneksije. ili pomoc makedoncima,
takodje je moguca. jer time stitimo i srbiju i srbe na kosmetu.
Last edited by pizzon on 5/8/2016, 23:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma jasno mi je sve,samo se bojim scenarija poput onog u Ukrajini,kad su smradovi americki izveli Majdan uz pomoc Cije..nadam se da narodi na balanu vise za tako nes nemaju energije..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:Pa malo se rugam onima na bilo kojoj strani koji sanjaju o tome..mislim..daj vise..hvatati se posela i normalno zivjeti,no loša krv se prenosi na mladu štenad,koja bas i nema mozga...Winter is coming wrote:sto si stao sa slikama picvajza ma cuj sto se mene tice nikakvog picvajza nebi bilo,sto je bilo bilo je,ja sam da se zakopaju ratne sjekire no nisu svi misljenja kao ja,moras biti realistbogomdani wrote:nis,onda treba rascititi 10x10 km,pa da se sa svim tim prekomjernim oruzjem popićite...egejn...
Znam,ali pazi realnost na terenu je totalno suprotna od one od prije,sad imas Nato koji se agresivno siri na istok a eto i mala Srbija im se isprijecila na putu za amere mala Rusija,koga ce nahuskati ? odgovor se namece cistom vulkanskom logikom.no necu dalje siriti nikakvu paranoju nedo bog
Guest- Guest
Mig29m2m ne postoji vise, glavni lik iz Miga je dva puta to objasnjavao u Novostima.rs.
Nasi su ga krstili kao Stojadina u 29-ku i svaki mig im je 29-ka kao i Fica.
To je Mig 35, mozda bez nekih komponenti da ih spijuni ne prodaju Amerima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
bogomdani wrote:Ma jasno mi je sve,samo se bojim scenarija poput onog u Ukrajini,kad su smradovi americki izveli Majdan uz pomoc Cije..nadam se da narodi na balanu vise za tako nes nemaju energije..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:Pa malo se rugam onima na bilo kojoj strani koji sanjaju o tome..mislim..daj vise..hvatati se posela i normalno zivjeti,no loša krv se prenosi na mladu štenad,koja bas i nema mozga...Winter is coming wrote:sto si stao sa slikama picvajza ma cuj sto se mene tice nikakvog picvajza nebi bilo,sto je bilo bilo je,ja sam da se zakopaju ratne sjekire no nisu svi misljenja kao ja,moras biti realistbogomdani wrote:nis,onda treba rascititi 10x10 km,pa da se sa svim tim prekomjernim oruzjem popićite...egejn...
Jednu stvar znam a to je da je amere imati za saveznike gore nego ih imati za naprijatelje,pustit ce te niz vodu cim im se vise ne uklapas u njihovu koncepciju,a situacija ovdje je kao u jugi krajem osamdesetih,crnci i bijelci se hvataju za vratove,a kasa se prazni..a znas i sam kad je kasica prazna da je svako svakom kriv,i kako ce oni pokusati sprijeciti raspad svog trulog sistema? izazivanjem malo krvavijeg rata,zabiberi ti vanredno stanje (Marshal law) mobilizacija i niko vise ne misli na neke revolucije ,vojnoindustrijski kompleks koji melje sve pred sobom
2014-04-14
evo deco,zabavite se malo...
http://www.aviatia.net/
Guest- Guest
Pizzon kako BUKovi brane RS ?
?!?!?!?
?!?!?!?
2014-04-11
RayMabus wrote:Pizzon kako BUKovi brane RS ?
?!?!?!?
efikasno ! kao faktor odvracanja od agresije.
svkako kao zastita vaz. prostora od aviona i helikoptera.
na kopnu, postoje druga oruzja, recimo, uragan.
Guest- Guest
Ok al onda moraju biti tamo a to je druga država. Nemoš ti iz Srbije to doc pa mrtav ladan stavit u BL i kao eto.pizzon wrote:RayMabus wrote:Pizzon kako BUKovi brane RS ?
?!?!?!?
2014-04-11
Moguce da se vise ne proizvodi,Siriji su prodali nekoliko takvih,ali ne znaci da ih nemaju negdje u skladistima,no dobro navijam za 35-ice. u Rusiji je trenutno na dezurstvu S 400,a ove godine ulazi u upotrebu potpuno nov sistem S 500,bukvalno bjesnilo i brutalnost,domet 600 km i modifikovan da moze napadati ciljeve na zemlji vodi i u svemiru,u slucaju nuklearne razmjene rusa i amera,ameri ce definitvno izvuci deblji kraj.S 300 takodjer se vise ne proizvodi ali ih ima u skladistima u Krimu,haha koji paradoks,lako se moze desiti da kupimo zarobljeni Ukrajinski S 300,onda ce Vucic morati objasnjavati nadrkanim ukrajincima sta se desilo haha,koja bi to bila komedijaSerbinho-3 wrote:Mig29m2m ne postoji vise, glavni lik iz Miga je dva puta to objasnjavao u Novostima.rs.
2014-04-14
RayMabus wrote:Ok al onda moraju biti tamo a to je druga država. Nemoš ti iz Srbije to doc pa mrtav ladan stavit u BL i kao eto.pizzon wrote:RayMabus wrote:Pizzon kako BUKovi brane RS ?
?!?!?!?
itekako, itekako, nemoj da vas guza laze.
mometalno, sve po dejtonu i do kraja,
kako je epi vec napisao.
samo vi krenite, samo hrabro
Guest- Guest
jbt sjetih se one teme sa starog forumu "zene u vojsci"bogomdani wrote:evo deco,zabavite se malo...
Winter is coming-
2014-04-14
a...vidjet ce te vi ..Hrvatska ima SuperMihu..uzalud vam raketline i ostalo..
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» EU priprema odgovor na nove američke sankcije rusiji
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Putin šalje 150 000 specijalaca, smrt kalifata!
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Putin šalje 150 000 specijalaca, smrt kalifata!
Page 3 of 7