Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
Srbija je putinov vazal state. Zapad ce je uskoro karat u gujicu.Winter is coming wrote:pizzon wrote:Winter is coming wrote:pizzon wrote:Brain32 wrote:Šta je? Uzelo nove traktore? 4 brzine u rikverc i jedna za naprijed?
za koga ??
nema vise srba u hrvatskoj. sad je nesto sasvim drugo.
za koga? dobro pitanje,jebiga sad je na vas red a vidis da su osokoljeni sa svojim nato gazdama pa se nemojte zavaravati da nece,u biti sa njima se ni ne treba tu nesto hvatati u klinc jer on ini ne vode neku samostalnu politiku po bilo kom pitanju,rade kako im gazde narede,dakle gledaj sta se desava u washingtonu
znamo mi kako je bilo i cemu se nadaju
Nato ima plan za napad na Rusiju "Global strike" o tome je Putin javno govorio,u kratkom vremenu bi se lansiralo 7000 raketa na Ruske mete i pokusalo paralizovati Rusku odbranu,nemam nikakvih sumnji kako bi se ovo zavrsilo a veseli me i cinjenica da ce odgovor Rusa biti po svim clanicama nato koje bi ucestvovale u agresiji,dakle vrijeme je na nasoj strani,dakako da postoji i plan za napad na Srbiju zato se treba naoruzati do zuba i preko zuba,sumnjam da je Vucis svjestan sta se desava oko njega
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma jebiga svijet je globalno selo koga smo i mi dio ali ajde moramo negdje imati ispushni ventil,dok ne nabavimo psihotronbogomdani wrote:nekom nije u interesu da se Srbi i Hrvati volu...Opet Cija ruje i podriva??
2014-04-14
To je super....Serbinho-3 wrote:Evo za Eru vest.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=08&dd=05&nav_id=1162736
Nego GDP p.c. ( $13,700) vam je na nivou albanskog, a od bugarskog($19,100) je manji skoro za 50%. Znaš li koliko je manji od hrvatskog?
Ako ne znaš sve možeš pogledati ovdje:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/hr.html
Bez love nema ništa s naoružavanjem.
Svi vaši susjedi, potencionalno zainteresirani za vaš teritorij (nije Hrvatska!), su ekonomski i vojno jači od vas.
Last edited by Eroo on 6/8/2016, 00:37; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
a vas gde karaju, svaku vam rupu zacepili, qurcem !RayMabus wrote:Srbija je putinov vazal state. Zapad ce je uskoro karat u gujicu.Winter is coming wrote:pizzon wrote:Winter is coming wrote:pizzon wrote:
za koga ??
nema vise srba u hrvatskoj. sad je nesto sasvim drugo.
za koga? dobro pitanje,jebiga sad je na vas red a vidis da su osokoljeni sa svojim nato gazdama pa se nemojte zavaravati da nece,u biti sa njima se ni ne treba tu nesto hvatati u klinc jer on ini ne vode neku samostalnu politiku po bilo kom pitanju,rade kako im gazde narede,dakle gledaj sta se desava u washingtonu
znamo mi kako je bilo i cemu se nadaju
Nato ima plan za napad na Rusiju "Global strike" o tome je Putin javno govorio,u kratkom vremenu bi se lansiralo 7000 raketa na Ruske mete i pokusalo paralizovati Rusku odbranu,nemam nikakvih sumnji kako bi se ovo zavrsilo a veseli me i cinjenica da ce odgovor Rusa biti po svim clanicama nato koje bi ucestvovale u agresiji,dakle vrijeme je na nasoj strani,dakako da postoji i plan za napad na Srbiju zato se treba naoruzati do zuba i preko zuba,sumnjam da je Vucis svjestan sta se desava oko njega
Last edited by pizzon on 6/8/2016, 00:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
hahahahaha..bas se nes mislim ..Kako je lako izmanipulirati ove tutleke u oba tabora,za nepovjerovati je..onu lovu sto Ejdženti dobiju za tu aktivnost,mogu slobodno na svoj racun u svicarskoj...deda gulenist wrote:treba napraviti novi Big Brother u kojemu opet pijana Hrvatica daje pičke nekom Srbinu, to će popraviti odnose i donjeti pomirenjebogomdani wrote:nekom nije u interesu da se Srbi i Hrvati volu...Opet Cija ruje i podriva??
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahahaha..bas se nes mislim ..Kako je lako izmanipulirati ove tutleke u oba tabora,za nepovjerovati je..onu lovu sto Ejdženti dobiju za tu aktivnost,mogu slobodno na svoj racun u svicarskoj...deda gulenist wrote:treba napraviti novi Big Brother u kojemu opet pijana Hrvatica daje pičke nekom Srbinu, to će popraviti odnose i donjeti pomirenjebogomdani wrote:nekom nije u interesu da se Srbi i Hrvati volu...Opet Cija ruje i podriva??
pa i ti si jel bio "izmanipuliran" a ja se eto po tom pitanju nikad nisam ni necu izjasniti iako su neki umirali (bukvalno i umrli)a na kraju nisu izvukli sta su htjeli
Winter is coming-
2014-04-14
tesko je nebit izmanipuliran,narocito ako si mladac bez ikakvog iskustva..masterbrain-i su savrseno odradili zakuhavanje prije 26 godina...Winter is coming wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..bas se nes mislim ..Kako je lako izmanipulirati ove tutleke u oba tabora,za nepovjerovati je..onu lovu sto Ejdženti dobiju za tu aktivnost,mogu slobodno na svoj racun u svicarskoj...deda gulenist wrote:treba napraviti novi Big Brother u kojemu opet pijana Hrvatica daje pičke nekom Srbinu, to će popraviti odnose i donjeti pomirenjebogomdani wrote:nekom nije u interesu da se Srbi i Hrvati volu...Opet Cija ruje i podriva??
pa i ti si jel bio "izmanipuliran" a ja se eto po tom pitanju nikad nisam ni necu izjasniti iako su neki umirali (bukvalno i umrli)a na kraju nisu izvukli sta su htjeli
Guest- Guest
Čitam o tome isključivo iz srpskih medija.pizzon wrote:Eroo wrote:Nikolića, Dačića i Vučića ste rehabilitovali?pizzon wrote:RayMabus wrote:pizzon wrote:
pa srbi ne palae hrvatske zastave,
ne kenjau vs hrvatske na svakom slavlju.
ne slavimo zlocince naci formata i njihove sledbenike
Šešelj , Vučić , Nedić i Draža
koliko vidim ovde nedicu nije mesto
i nece biti nikad rehabilitovan
a ko i gde je njima sudio ?
hrvatski mediji, ajde bezi
Nikolić ima tužbu na sudu (za zločin u Antinu) u BG, ali se čeka (valjda) da mu prođe mandat.
2016-07-22
bogomdani wrote:tesko je nebit izmanipuliran,narocito ako si mladac bez ikakvog iskustva..masterbrain-i su savrseno odradili zakuhavanje prije 26 godina...Winter is coming wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..bas se nes mislim ..Kako je lako izmanipulirati ove tutleke u oba tabora,za nepovjerovati je..onu lovu sto Ejdženti dobiju za tu aktivnost,mogu slobodno na svoj racun u svicarskoj...deda gulenist wrote:treba napraviti novi Big Brother u kojemu opet pijana Hrvatica daje pičke nekom Srbinu, to će popraviti odnose i donjeti pomirenjebogomdani wrote:nekom nije u interesu da se Srbi i Hrvati volu...Opet Cija ruje i podriva??
pa eto vidis,i da nisi bio "izmanipuliran" dosli bi ti neki krkani sa puscetinama na silu te mobilisali pa ti se na isto hvata jelda? ne ide ti se al moras
Winter is coming-
2014-04-14
pizzon wrote:deda gulenist wrote:prckov wrote:imal ko racionalan u srbiji
dans je svet video hrvatsku racionalnost i eu " razinu "
kao i ponasanje srba juce u zemunu ( beogradu ) i celoj srbiji.
Oni iz Zemuna neka najprije vrate bh Hrvate u Republiku Srpsku.
Valjda će i oni jednom shvatit o čemu se radi i tko im je glavni krivac za sudbinu koju su doživili.
2016-07-22
Upoznao jednog hrvata i nekoliko Srba vani..neposredno prije rata otisli-nisu htjeli jednostavno ratovati..Tudej,..svaki po dva stana,kutja,auto boli glava,zivot playboya,..nema ovako zivcane spike,zamjerki,sasvim normala,prica se o pickama i poslu,gonjaju cure po diskotekama,ebe sve u 16..e di je meni bila pamet..iovako zavrsih u Pecalbi..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:tesko je nebit izmanipuliran,narocito ako si mladac bez ikakvog iskustva..masterbrain-i su savrseno odradili zakuhavanje prije 26 godina...Winter is coming wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..bas se nes mislim ..Kako je lako izmanipulirati ove tutleke u oba tabora,za nepovjerovati je..onu lovu sto Ejdženti dobiju za tu aktivnost,mogu slobodno na svoj racun u svicarskoj...deda gulenist wrote:
treba napraviti novi Big Brother u kojemu opet pijana Hrvatica daje pičke nekom Srbinu, to će popraviti odnose i donjeti pomirenje
pa eto vidis,i da nisi bio "izmanipuliran" dosli bi ti neki krkani sa puscetinama na silu te mobilisali pa ti se na isto hvata jelda? ne ide ti se al moras
Guest- Guest
ma jok nako ja....samo ti vozi miskopizzon wrote:prckov wrote:zalepi se bre, otpadaju ti delovipizzon wrote:Eroo wrote:Serbinho-3 wrote:Vucic je rekao da je S300 skup, takodje i za odrzavanje.
Verovatno i on o Stojadinu, S300 se ne proizvodi a Vucku najnovija tehnologija, verovatno mesajuci sa S400.
Realnost je da su pustili Glavasa i celo ovo divljanje zadnjih dana, uključujući i HR političare, poguralo ovo nsoruzanje.
Bice to prvo od stare SFRJ, obzirom da je Sloba trosio iz stare drzave i nije nista stvorio novo.
Vucko postaje Balkanski Erdogan.
Jok, najvjerojatnije bliže Enver Hodži.
Netko mora zamjeniti nekadašnju Albaniju na Balkanu...
pa srbi ne palae hrvatske zastave,
ne kenjau vs hrvatske na svakom slavlju.
ne slavimo zlocince naci formata i njihove sledbenike
sta je bilo, meni nesto pricas, meni zelis nesto da saopstis
2014-04-19
Ja, vidim more kao i u Turskoj sto im se djokica kao bumerang vratio a Turska realno vise i nije clan NATO.
Sada je to Bugarska najisturenija a Grci takodje ko i da nisu NATO.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ove price Putin daje ovo Putin daje ono pa za Srbiju najpovoljnije bla bla bla .....to ima vec 20 godina da se te price vrte.
Ne može Srbija vodit uspiješne ratove protiv zapada kad o istom ekonomski ovisi.
Ne može Srbija vodit uspiješne ratove protiv zapada kad o istom ekonomski ovisi.
2014-04-11
a cuj ni sa moje strane nea nikakve nervoze ni zivcanosti,kad sam prvi put dosao na onaj stari forum,odmah drvlje i kamenje,prozivanje,ruganje,prijetnje,pa ti to sad iskuliraj,zato sam se ogranicio na svega nekolicinu sagovornika..ovi drugi ljuti jer im je neko poginuo na ovom ili onom ratistu,jebiga sta cu im ja,necu biti niciji zrtveni jarac neka se jedu ja necu jebe mi sebogomdani wrote:Upoznao jednog hrvata i nekoliko Srba vani..neposredno prije rata otisli-nisu htjeli jednostavno ratovati..Tudej,..svaki po dva stana,kutja,auto boli glava,zivot playboya,..nema ovako zivcane spike,zamjerki,sasvim normala,prica se o pickama i poslu,gonjaju cure po diskotekama,ebe sve u 16..e di je meni bila pamet..iovako zavrsih u Pecalbi..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:tesko je nebit izmanipuliran,narocito ako si mladac bez ikakvog iskustva..masterbrain-i su savrseno odradili zakuhavanje prije 26 godina...Winter is coming wrote:bogomdani wrote:
hahahahaha..bas se nes mislim ..Kako je lako izmanipulirati ove tutleke u oba tabora,za nepovjerovati je..onu lovu sto Ejdženti dobiju za tu aktivnost,mogu slobodno na svoj racun u svicarskoj...
2014-04-14
jepte se,dosta mi prica o ratu i oruzju...jebite se i razmnazajte,Turci ce vam uletiti,pa ce vas opet Karati 500 godina,i jedne i druge..a i Erine doli..
Guest- Guest
Rumuni ce izaci samo kad malo zamirisi barut a bugari hoce nece,oni ni nisu neki bitan faktor,Grci ce ih definitivno odjebati,ostace samo ameri i britanci na kraju,svabe ..tesko je prognoziratiSerbinho-3 wrote:Ja, vidim more kao i u Turskoj sto im se djokica kao bumerang vratio a Turska realno vise i nije clan NATO.
Winter is coming-
2014-04-14
ajde i ostao si nam duzan 10 picaka jer si previse filozofirao i to uz kamatu 7%bogomdani wrote:ajte laku noc forumski vorijori...
Winter is coming-
2014-04-14
Pricekaj još pet minuti ....sad će doc MIGovi u Srbiju.bogomdani wrote:ajte laku noc forumski vorijori...
2014-04-11
Idemo spavat. Vastaški dernek za ovu godinu je završija. Sad će temzije padat. A onda idu izbori pa imigranti.
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» EU priprema odgovor na nove američke sankcije rusiji
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Putin šalje 150 000 specijalaca, smrt kalifata!
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Putin šalje 150 000 specijalaca, smrt kalifata!
Page 6 of 7