Nema terorista sami psihičkih bolesnika i latentnih homoseksulaca
Page 1 of 1
Nema terorista sami psihičkih bolesnika i latentnih homoseksulaca
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/jesu-li-svi-teroristi-u-europi-zaista-1781
Kermit-
2014-04-17
Re: Nema terorista sami psihičkih bolesnika i latentnih homoseksulaca
pa ovaj što je prije par dana ubio neku engleskinju nije terorist nego je norvežanin somalijskih korijena.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ja reko pise o Kninu
Kad ne nego o zapadnim zemljama di se nade civilizovanog zivlja
Kad ne nego o zapadnim zemljama di se nade civilizovanog zivlja
asilovski wrote:http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/jesu-li-svi-teroristi-u-europi-zaista-1781
Ja mislim da je istina negde izmedju. Imao sam curu jednu od njih, to koliko se kod nih trpa pod tepih nije normalno..mi smo male bebe za njih. Tu nastaju razni unutarnji konflikti a ponajvise jer njihovo drustvo i familija ne omogucava da se govori o problemima na pravi nacin..sve je tabu i haram i onda naravno psiha je podlozna devijaciji i tako sjebani i ispranog mozga ti isti sjebani i zatucani roditelji ih prakticki gurnu u ruke ekstremistima..
Guest- Guest
Similar topics
» Erdogan - bez odlaska "terorista Assada" , nema mira u Siriji!
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 1 of 1