Turska kupelj (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Turska kupelj (chat)
Zajebo red, rod i padez :Pmaggie13 wrote:to je nize ;Pprckov wrote:skupo turistima
Guest- Guest
ma legenda :@Noor wrote:Zajebo red, rod i padez :Pmaggie13 wrote:to je nize ;Pprckov wrote:skupo turistima
Norka,laku noc..;)))
2014-04-12
nemam pojma..biće opet cimerki dodaje fen?Noor wrote:Fraks, di je prci?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:nemam pojma..biće opet cimerki dodaje fen?Noor wrote:Fraks, di je prci?
o bitanga jedna...treba to nalupat
Guest- Guest
bašš..kako može jednostavno nestat bez upozorenja?Noor wrote:frakcija wrote:nemam pojma..biće opet cimerki dodaje fen?Noor wrote:Fraks, di je prci?
a ja tu čamim i zurim u točku
2016-03-09
frakcija wrote:bašš..kako može jednostavno nestat bez upozorenja?Noor wrote:frakcija wrote:nemam pojma..biće opet cimerki dodaje fen?Noor wrote:Fraks, di je prci?
evo mene da ti pravim društvo...ljube
Guest- Guest
Noor wrote:frakcija wrote:bašš..kako može jednostavno nestat bez upozorenja?Noor wrote:frakcija wrote:nemam pojma..biće opet cimerki dodaje fen?Noor wrote:Fraks, di je prci?
evo mene da ti pravim društvo...ljube
2016-03-09
ajmo i mi norči u krpe..stavila sam žučne teme na injorac..stap vačing topik
najti najt
najti najt
2016-03-09
frakcija wrote:ajmo i mi norči u krpe..stavila sam žučne teme na injorac..stap vačing topik
najti najt
aj ti polako..ja ću još malo
noćka fraks
Guest- Guest
lijepo sanjam kako me auto pokupilo na biciklu i borim se da otpuzem u suprotnom smjeru jer sam na autoputu, kad prazna limenka pade s vrha ormara i probudi me, sok
snovi se multipliciraju, dva muska u odijelima i nesto starija zena ih uvodi u jednu praznu zgradu, na stolu je kosarica i u njoj jedna pletenica, uzmite govori ona dok pozovem Anu, i ovaj jedan gleda u drugoga i kao: pa logicno je da podijelimo buraz, ovaj drugi pljesniva lica kao m-m, pletenica je prelijepa da se prelomi, i onda se iz pletenice pretvori ta zenska Ana i zagrli ovog koji je ne bi lomio jer je bio pravi Salamon, meanwhile ona stara kucka se pretvorila u velikog psa i pojela onog drugog..
jesi ti siguran da si se probudiokic wrote:snovi se multipliciraju, dva muska u odijelima i nesto starija zena ih uvodi u jednu praznu zgradu, na stolu je kosarica i u njoj jedna pletenica, uzmite govori ona dok pozovem Anu, i ovaj jedan gleda u drugoga i kao: pa logicno je da podijelimo buraz, ovaj drugi pljesniva lica kao m-m, pletenica je prelijepa da se prelomi, i onda se iz pletenice pretvori ta zenska Ana i zagrli ovog koji je ne bi lomio jer je bio pravi Salamon, meanwhile ona stara kucka se pretvorila u velikog psa i pojela onog drugog..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a vidi mene sto te ljubimfrakcija wrote:vidme, ja sam ti došla. veseli se!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ako zakasniš platiti HT telefonski račun, dobiješ opomenu, a na slijedećem računu dodaju +40 kuna troškovi opomene.
crvenkasti-
2014-04-17
ne spominji mi ih..je da im nisam nista platila,alini naplatila ona tri maila i dva poziva.crvenkasti wrote:Ako zakasniš platiti HT telefonski račun, dobiješ opomenu, a na slijedećem računu dodaju +40 kuna troškovi opomene.
2014-04-12
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 49 of 50