Turska kupelj (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Turska kupelj (chat)
hahaha ako te stisnemfrakcija wrote:imam ruke da te stisnemmaggie13 wrote:Kisa pada,neka pada,ja bih s tobom bilo kada..lalala..lalaaaa.....
imam usne pa da vrisnem
ijooj
kiki riki miki moj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
r u talking 2 me?
Last edited by frakcija on Wed 10 Aug - 0:15; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
darla wrote:Noor wrote:
A na sto lici Saloon?! Ajoooj....:(
Jesu to osposobili ili ne?
Nisam bila na toj strani pa ne znam, Kulusic i Jabuka su mi u kvartovima u koje zalazim kod frendova. Spizdili nam okupljalista i Papagaj su spickali, jebote kad se sjetim stajali smo po tracnicama vani, morao je tramvaj trubiti da se maknemo, koliko nas je bilo, jebiga.
Bila su to neka druga vremena...sva sreća da i dalje zive, makar u sjecanju ;)
Guest- Guest
hahahahaha e vidices da cu ja dofurat trea ovdjefrakcija wrote:r u talking 2 me?
2014-04-19
frakcija wrote:nego norči, si vidila ovo?
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10998p900-kriza-muskosti
Vidila i tri puta protrljala oci od nevjerice...hehe
Oba su pala..i longi i ray :D
Guest- Guest
ma ko diroNoor wrote:darla wrote:Noor wrote:
A na sto lici Saloon?! Ajoooj....:(
Jesu to osposobili ili ne?
Nisam bila na toj strani pa ne znam, Kulusic i Jabuka su mi u kvartovima u koje zalazim kod frendova. Spizdili nam okupljalista i Papagaj su spickali, jebote kad se sjetim stajali smo po tracnicama vani, morao je tramvaj trubiti da se maknemo, koliko nas je bilo, jebiga.
Bila su to neka druga vremena...sva sreća da i dalje zive, makar u sjecanju ;)
2014-04-19
longi odma poso stavljat slike djece....skotrljo se skroz
2014-04-19
prckov wrote:odma poso stavljat slike djece....skotrljo se skroz
2014-04-19
a opet ti postavljas zadatak
2014-04-19
ja mislim da je ipak otopljeni slajić odigrao ključnu ulogu.prckov wrote:prckov wrote:odma poso stavljat slike djece....skotrljo se skroz
2016-03-09
pa eto dovlačenje trea i sorin makeoverprckov wrote:a opet ti postavljas zadatak
2016-03-09
dzabe ja ne daj se....zenes su vake nake, sve uzalud haha
2014-04-19
nije mi jasno sto tre nece vamo, mozda mu zena cita hahafrakcija wrote:pa eto dovlačenje trea i sorin makeoverprckov wrote:a opet ti postavljas zadatak
2014-04-19
neam pojma..možda ga nitko nije ni zvao..možda hm..prckov wrote:nije mi jasno sto tre nece vamo, mozda mu zena cita hahafrakcija wrote:pa eto dovlačenje trea i sorin makeoverprckov wrote:a opet ti postavljas zadatak
treba to izvest teatralno, da bude zabavnije
2016-03-09
zvao sam ga ja indirektno, vidicu opetfrakcija wrote:neam pojma..možda ga nitko nije ni zvao..možda hm..prckov wrote:nije mi jasno sto tre nece vamo, mozda mu zena cita hahafrakcija wrote:pa eto dovlačenje trea i sorin makeoverprckov wrote:a opet ti postavljas zadatak
2014-04-19
Ne, pa znaš da voli VIP i dobro išamarat pizzona :)frakcija wrote:neam pojma..možda ga nitko nije ni zvao..možda hm..prckov wrote:nije mi jasno sto tre nece vamo, mozda mu zena cita hahafrakcija wrote:pa eto dovlačenje trea i sorin makeoverprckov wrote:a opet ti postavljas zadatak
Nek mu je ;)
Guest- Guest
skupo turistima
2014-04-19
to je nize ;Pprckov wrote:skupo turistima
2014-04-12
Zajebo red, rod i padez :Pmaggie13 wrote:to je nize ;Pprckov wrote:skupo turistima
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 48 of 50