Turska kupelj (chat)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
sa time se moj stari brijo, posto jekic wrote:čovjek se svemu nauči, stvar je u ovom što ti skida i dio kože, što je u stvari čovjeku potrebno..
skupi su da, ali ic a lifetime investment..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
takode lako se poze I porezat sa time ako nisi vjest
2014-04-19
evo ja smate bulića u republiki, taj dere samo srpski melos i pasuljare..prije toga u rođe na zubaca, al nas je sterao u mp3 jer ima rak.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
to je britva za ulične obračune.prckov wrote:to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
2016-03-09
di si bila?frakcija wrote:evo ja smate bulića u republiki, taj dere samo srpski melos i pasuljare..prije toga u rođe na zubaca, al nas je sterao u mp3 jer ima rak.
2014-04-19
u skitnji, nu.prckov wrote:di si bila?frakcija wrote:evo ja smate bulića u republiki, taj dere samo srpski melos i pasuljare..prije toga u rođe na zubaca, al nas je sterao u mp3 jer ima rak.
jila ribe, išla prileć..išla vidit šta kaže škoro i bulić..
2016-03-09
prckov wrote:to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
pussy :p
ta britva opet na kraju uglavnom ostane neuporabljena a kupuju se gotovi aparati,frakcija wrote:to je britva za ulične obračune.prckov wrote:to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
nema se danas vremena za to
2014-04-19
a di su bili, u splitu?frakcija wrote:u skitnji, nu.prckov wrote:di si bila?frakcija wrote:evo ja smate bulića u republiki, taj dere samo srpski melos i pasuljare..prije toga u rođe na zubaca, al nas je sterao u mp3 jer ima rak.
2014-04-19
ne možete me odgovorit :p ovo će mi definitivno bit akvizicija, jer mi aparat rikava ali jel..
:testosterone intensifies
u podstrani-oluja ovo-onoprckov wrote:a di su bili, u splitu?frakcija wrote:u skitnji, nu.prckov wrote:di si bila?frakcija wrote:evo ja smate bulića u republiki, taj dere samo srpski melos i pasuljare..prije toga u rođe na zubaca, al nas je sterao u mp3 jer ima rak.
2016-03-09
zaklat ćeš se verteru.kic wrote:ne možete me odgovorit :p ovo će mi definitivno bit akvizicija, jer mi aparat rikava ali jel..
2016-03-09
catkic wrote:prckov wrote:to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
2014-04-19
maška se šokirala šta je napipala..očekivala dick ono pussy.prckov wrote:catkic wrote:prckov wrote:to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
2016-03-09
na kraju ces se vratit na apparat, a ako te svrbi 100 eura ti uzmikic wrote:ne možete me odgovorit :p ovo će mi definitivno bit akvizicija, jer mi aparat rikava ali jel..
2014-04-19
frakcija wrote:zaklat ćeš se verteru.kic wrote:ne možete me odgovorit :p ovo će mi definitivno bit akvizicija, jer mi aparat rikava ali jel..
#yolo :D
znamfrakcija wrote:maška se šokirala šta je napipala..očekivala dick ono pussy.prckov wrote:catkic wrote:prckov wrote:to je preskupo, doduse moze trajat citav zivot ali je treba znat I naostrit kad otupi,kic wrote:najjeftiniji 100€, pa do 300 i čak 700..
2014-04-19
a škužajte me šta van se pačamprckov wrote:
znam
2016-03-09
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 14 of 50