ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:

Page 8 of 19 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Go down

CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:  - Page 8 Empty Re: CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:35

Noor wrote:
pizzon wrote:varuj mi, ona van srbije za sebe govori da je srpkinja.

a šta je tu čudno?

nista,  jedino ono sto sam gore napisao.

Guest
Guest

Back to top Go down

CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:  - Page 8 Empty Re: CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:

Post by dijagram Wed 3 Aug - 14:36

Dread_Pirate_Roberts wrote:
dijagram wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:srblje se uskmečalo... cheers
prepisujes :)
malo se izgubim kad ovako guštam... :)
zgodne mi te zbirne
granje, lisce, pruce, srblje:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:36

pizzon wrote:
Noor wrote:

a šta je tu čudno?

pa, napisao si da se ona i van srbije izjašnjava kao srpkinja. šta bi trebala govoriti...da je filipinka?
i ja sam svugdje hrvatica..u tu i vani.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:37

Noor wrote:
pizzon wrote:
Noor wrote:

a šta je tu čudno?

pa, napisao si da se ona i van srbije izjašnjava kao srpkinja. šta bi trebala govoriti...da je filipinka?
i ja sam svugdje hrvatica..u tu i vani.

ne samo to !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Wed 3 Aug - 14:38

Noor wrote:

Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1991. godine u Dimitrovgradu gde je i odrasla.

http://www.biografija.org/muzika/gabrijela-pejcev/

a daj mi reci kaj ona zna o bilo čemu?

Sta ti hoces reci da oni rodjeni iza 1991. ne znaju povijesna zbivanja?

I tome mi ovdje pricamo o njoj? Ja na nju odgovaram jer je ona osnova spina. Ili ti zivis u drzavi koja maltretira jadne srpske pevaljke nicim izazvana?
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:40

darla wrote:
Noor wrote:

Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1991. godine u Dimitrovgradu gde je i odrasla.

http://www.biografija.org/muzika/gabrijela-pejcev/

a daj mi reci kaj ona zna o bilo čemu?

Sta ti hoces reci da oni rodjeni iza 1991. ne znaju povijesna zbivanja?

I tome mi ovdje pricamo o njoj? Ja na nju odgovaram jer je ona osnova spina. Ili ti zivis u drzavi koja maltretira jadne srpske pevaljke nicim izazvana?
kod nas znaju, mada im nije sve jasno...ali ova je odrasla u bugarskoj, misliš da se tamo uči hrvatska povijest?
nisam vidla da ju je itko maltretirao...to naša srbadija podmeće

pa i sama veliš..ona je spin.

Last edited by Noor on Wed 3 Aug - 14:41; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Wed 3 Aug - 14:41

dzango wrote:

Nije baš. U Islamskoj državi se zna ko šta može da brani i postoje legalne šerijatske patrole koje zavode red i brinu o moralu. U Hrvatskoj svako svakome može da zabrani kako mu se nadigne. I posle još po forumima i medijima dobije podršku. Islamska država je ipak malo organizovanija i sa više demokratije.

Koje legalne patrole, jel joj policija zabranila da pjeva? Koliko ja citam organizator je prekinuo koncert.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:43

idem čitat opet, da vidim tko ju je i kako maltretirao...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Wed 3 Aug - 14:44

Noor wrote:

I to je cijela poanta, a fokus na to je bugarkinja ili tunguzijka im daje samo dodatni materijal.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Stanojko Wed 3 Aug - 14:46

Noor wrote:
Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...

a zbog čega je hrvatska na nivou islamske države? što su joj učinili?
Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:47

darla wrote:
Noor wrote:

I to je cijela poanta, a fokus na to je bugarkinja ili tunguzijka im daje samo dodatni materijal.

da se školovala u srbiji, sumnjam da ne bi o Oluji baš ništa znala (da je i znala, svejedno bi nastupila)...ovako sam u to uvjerena.
no, to ne mijenja stvar...nije joj pala ni vlas sa glave.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:49

Stanojko wrote:
Noor wrote:
Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...

Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...

pa organizator je prekinuo, a to su naši dečki i tražili.
vuk sit, koza cijela.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Wed 3 Aug - 14:50

Noor wrote:
Stanojko wrote:
Noor wrote:

vuk sit, koza cijela.
Pa mislim, bravo za decke. Nisu je pretukli ili nesto slicno. Sve 5... :doh

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:52

CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:  - Page 8 Stampano_613_01-bgd
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Wed 3 Aug - 14:53

Stanojko wrote:
Noor wrote:

to je veliko milosrdje
Winter is coming
Winter is coming

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:55

HRVATI KAMENOVALI SRBE PRED OČIMA POLICIJE Srbi, zaklaćemo vas, marš iz Hrvatske!
Autor: D. Zlojutro -D. Panajotović | 03.08.2016. 14:34 - 03.08.2016. 14:44
Najnoviji napad na Srbe u Hrvatskoj, kako saznaje „Alo!”, dogodio se u malom mestu Morpolači kod Benkovca, kada je na Sabor Srba kod krsta u ovom mestu došlo više desetina Hrvata sa šahovnicama na majicama, a neki od njih su nosili i crvene kape sa ustaškim slovom “U”.

CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:  - Page 8 09_1000x0

Oni su zatim napali srpsko stanovništvo, gađali ih kamenicama i uzvikivali: “Zaklaćemo četnike!” i „Srbi, marš iz Hrvatske!”.
Kako saznaje naš list, napad se dogodio 1. avgusta 2016. godine tokom nastupa srpske pevačice Gabrijele Pejčev, a planirano je da nastupe i grupa „Koreni“ i pevač Mile Delija.
Morpolača je mesto u Dalmaciji 20 km udaljeno od Benkovca i većinski je naseljeno srpskim stanovništvom. Prošle godine je u njemu podignut veliki pravoslavni krst visok preko 6 metara, a planirano je i da se sagradi hram Svetom Vasiliju Ostroškom. Prema popisu iz 1991. godine, u Morpolači je živelo oko 400 stanovnika, a sada tamo živi jedva 40 ljudi.
CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:  - Page 8 10_1000x0Hrvati udarili na Srbe i proteruju ih, Foto: facebook
Jedan od organizatora skupa, M. M. (54), kaže za „Alo!” da je srpska proslava bila na vreme najavljena svim državnim organima i da su bile preduzete sve bezbednosne mere.
Hrvatski mediji o incidentu na nastupu Gabrijele Pejčev
- Nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo doći do napada. Sve je bilo mirno, a onda se odjednom pojavila grupa ljudi obučena u šahovnice, sa ustaškim sibolima. Počeli su da nas teraju iz Hrvatske, letele su i kamenice, a sve vreme su vikali: „Srbi, marš iz Hrvatske!” - kaže nam on.
Prema njegovim rečima, policija je odmah naredila da se prekine proslava iako niko od organizatora ili ljudi nije odgovarao na napade.
- Dok su nas gađali i uzvikivali, policija je sve to mirno gledala i nije ništa preduzela, samo su odjednom došli do organizatora i rekli da se skup mora prekinuti - kaže naš sagovornik.
CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:  - Page 8 11_1000x0Gabrijela, Foto: Oliver Bunić
Pevačiva Gabrijela Pejčev imala je zakazan nastup to veče u Morpolači i baš kada je trebalo da zapeva, dogodio se napad.
- Prestravili smo se, bili smo jako uplašeni. Bilo nas je strah šta će se desiti. Uvek se uplašimo kada je neka frka na nastupu, jer smo u drugoj državi i ne znamo kako stvari funkcionišu. Bilo je nekoliko momaka koji su bili upali tu, a ljudi koji su slavili su Srbi. Nekoliko momaka Hrvata je prekinulo svirku, ali se posle sve smirilo - kaže Gabrijela Pejčev za „Alo!”.
Zanimljivo je i to da su se Hrvati koji su prekinuli skup Srba javno hvalili i postavljali slike na društvenoj mreži Fejsbuk, a jedan od komentara bio je: „Akcija je uspela. Pobegli su !

Last edited by pizzon on Wed 3 Aug - 14:55; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Wed 3 Aug - 14:55

darla wrote:
dzango wrote:

Nije baš. U Islamskoj državi se zna ko šta može da brani i postoje legalne šerijatske patrole koje zavode red i brinu o moralu. U Hrvatskoj svako svakome može da zabrani kako mu se nadigne. I posle još po forumima i medijima dobije podršku. Islamska država je ipak malo organizovanija i sa više demokratije.

Koje legalne patrole, jel joj policija zabranila da pjeva? Koliko ja citam organizator je prekinuo koncert.
Legalne patrole su u IS, u Hravatskoj su nelegalne i samoorganizovane. U prevodu- kako se kome digne. Lepo ti piše u mom postu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 3 Aug - 14:56

MaximusDecimusMiridije wrote:
pizzon wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:bla bla bla kenj kenj kenj.

šta bla bla koji Q
to je istina, i ko vas yebe
mi smo za vas kosmos u tom smislu

Vi ste kurac od zemlje po svakoj definiciji na planetu koja postoji. Zemlja kurvi,kriminalaca,ubojica,ludjaka i hostaplera....potpuno nesposobni za bilo koji oblik samokritike te za apsolutno sve sto zaserete krivite nekoga drugoga. A ti si idealni predstavnik svoje zemlje :)
brutalno B-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dzango Wed 3 Aug - 14:57

Stanojko wrote:
Noor wrote:
Stanojko wrote:
Noor wrote:

vuk sit, koza cijela.
Pa mislim, bravo za decke. Nisu je pretukli ili nesto slicno. Sve 5... :doh
Zlatni su to momci. Blagoi državi koja ima takvu mladost.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Regoč Wed 3 Aug - 14:57

Ipak su to hrvatski dečki, a ne srbski četnici. Srbi su poznati po ubijanju nemoćnih, Hrvati po dostavi humanitarne pomoći traktorašima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Aug - 14:58

maggie13 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
pizzon wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:bla bla bla kenj kenj kenj.

šta bla bla koji Q
to je istina, i ko vas yebe
mi smo za vas kosmos u tom smislu

Vi ste kurac od zemlje po svakoj definiciji na planetu koja postoji. Zemlja kurvi,kriminalaca,ubojica,ludjaka i hostaplera....potpuno nesposobni za bilo koji oblik samokritike te za apsolutno sve sto zaserete krivite nekoga drugoga. A ti si idealni predstavnik svoje zemlje :)
brutalno B-)
hahahaha, ako to neko tako vidi, samo napred.
mogla si i odgovor da procitas, ili obuhvatis,  
on je manje brutalan, ali realniji, i nista licno-

Last edited by pizzon on Wed 3 Aug - 15:00; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 19 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics