CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
Noor wrote:pizzon wrote:varuj mi, ona van srbije za sebe govori da je srpkinja.
a šta je tu čudno?
nista, jedino ono sto sam gore napisao.
Guest- Guest
zgodne mi te zbirneDread_Pirate_Roberts wrote:malo se izgubim kad ovako guštam...dijagram wrote:prepisujes :)Dread_Pirate_Roberts wrote:srblje se uskmečalo...
granje, lisce, pruce, srblje:)
dijagram-
2015-08-09
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:varuj mi, ona van srbije za sebe govori da je srpkinja.
a šta je tu čudno?
pa, napisao si da se ona i van srbije izjašnjava kao srpkinja. šta bi trebala govoriti...da je filipinka?
i ja sam svugdje hrvatica..u tu i vani.
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:varuj mi, ona van srbije za sebe govori da je srpkinja.
a šta je tu čudno?
pa, napisao si da se ona i van srbije izjašnjava kao srpkinja. šta bi trebala govoriti...da je filipinka?
i ja sam svugdje hrvatica..u tu i vani.
ne samo to !
Guest- Guest
Noor wrote:
Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1991. godine u Dimitrovgradu gde je i odrasla.
http://www.biografija.org/muzika/gabrijela-pejcev/
darla- Admin
2015-10-22
kod nas znaju, mada im nije sve jasno...ali ova je odrasla u bugarskoj, misliš da se tamo uči hrvatska povijest?darla wrote:Noor wrote:
Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1991. godine u Dimitrovgradu gde je i odrasla.
http://www.biografija.org/muzika/gabrijela-pejcev/
nisam vidla da ju je itko maltretirao...to naša srbadija podmeće
pa i sama veliš..ona je spin.
Last edited by Noor on Wed 3 Aug - 14:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango wrote:
Nije baš. U Islamskoj državi se zna ko šta može da brani i postoje legalne šerijatske patrole koje zavode red i brinu o moralu. U Hrvatskoj svako svakome može da zabrani kako mu se nadigne. I posle još po forumima i medijima dobije podršku. Islamska država je ipak malo organizovanija i sa više demokratije.
Koje legalne patrole, jel joj policija zabranila da pjeva? Koliko ja citam organizator je prekinuo koncert.
darla- Admin
2015-10-22
idem čitat opet, da vidim tko ju je i kako maltretirao...
Guest- Guest
Noor wrote:
I to je cijela poanta, a fokus na to je bugarkinja ili tunguzijka im daje samo dodatni materijal.
darla- Admin
2015-10-22
Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...Noor wrote:Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...
a zbog čega je hrvatska na nivou islamske države? što su joj učinili?
darla wrote:Noor wrote:
I to je cijela poanta, a fokus na to je bugarkinja ili tunguzijka im daje samo dodatni materijal.
da se školovala u srbiji, sumnjam da ne bi o Oluji baš ništa znala (da je i znala, svejedno bi nastupila)...ovako sam u to uvjerena.
no, to ne mijenja stvar...nije joj pala ni vlas sa glave.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...Noor wrote:Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...
pa organizator je prekinuo, a to su naši dečki i tražili.
vuk sit, koza cijela.
Guest- Guest
Pa mislim, bravo za decke. Nisu je pretukli ili nesto slicno. Sve 5...Noor wrote:Stanojko wrote:Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...Noor wrote:Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...
vuk sit, koza cijela.
to je veliko milosrdjeStanojko wrote:Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...Noor wrote:Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...
Winter is coming-
2014-04-14
HRVATI KAMENOVALI SRBE PRED OČIMA POLICIJE Srbi, zaklaćemo vas, marš iz Hrvatske!
Autor: D. Zlojutro -D. Panajotović | 03.08.2016. 14:34 - 03.08.2016. 14:44
Najnoviji napad na Srbe u Hrvatskoj, kako saznaje „Alo!”, dogodio se u malom mestu Morpolači kod Benkovca, kada je na Sabor Srba kod krsta u ovom mestu došlo više desetina Hrvata sa šahovnicama na majicama, a neki od njih su nosili i crvene kape sa ustaškim slovom “U”.
Oni su zatim napali srpsko stanovništvo, gađali ih kamenicama i uzvikivali: “Zaklaćemo četnike!” i „Srbi, marš iz Hrvatske!”.
Kako saznaje naš list, napad se dogodio 1. avgusta 2016. godine tokom nastupa srpske pevačice Gabrijele Pejčev, a planirano je da nastupe i grupa „Koreni“ i pevač Mile Delija.
Morpolača je mesto u Dalmaciji 20 km udaljeno od Benkovca i većinski je naseljeno srpskim stanovništvom. Prošle godine je u njemu podignut veliki pravoslavni krst visok preko 6 metara, a planirano je i da se sagradi hram Svetom Vasiliju Ostroškom. Prema popisu iz 1991. godine, u Morpolači je živelo oko 400 stanovnika, a sada tamo živi jedva 40 ljudi.
Hrvati udarili na Srbe i proteruju ih, Foto: facebook
Jedan od organizatora skupa, M. M. (54), kaže za „Alo!” da je srpska proslava bila na vreme najavljena svim državnim organima i da su bile preduzete sve bezbednosne mere.
Hrvatski mediji o incidentu na nastupu Gabrijele Pejčev
- Nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo doći do napada. Sve je bilo mirno, a onda se odjednom pojavila grupa ljudi obučena u šahovnice, sa ustaškim sibolima. Počeli su da nas teraju iz Hrvatske, letele su i kamenice, a sve vreme su vikali: „Srbi, marš iz Hrvatske!” - kaže nam on.
Prema njegovim rečima, policija je odmah naredila da se prekine proslava iako niko od organizatora ili ljudi nije odgovarao na napade.
- Dok su nas gađali i uzvikivali, policija je sve to mirno gledala i nije ništa preduzela, samo su odjednom došli do organizatora i rekli da se skup mora prekinuti - kaže naš sagovornik.
Gabrijela, Foto: Oliver Bunić
Pevačiva Gabrijela Pejčev imala je zakazan nastup to veče u Morpolači i baš kada je trebalo da zapeva, dogodio se napad.
- Prestravili smo se, bili smo jako uplašeni. Bilo nas je strah šta će se desiti. Uvek se uplašimo kada je neka frka na nastupu, jer smo u drugoj državi i ne znamo kako stvari funkcionišu. Bilo je nekoliko momaka koji su bili upali tu, a ljudi koji su slavili su Srbi. Nekoliko momaka Hrvata je prekinulo svirku, ali se posle sve smirilo - kaže Gabrijela Pejčev za „Alo!”.
Zanimljivo je i to da su se Hrvati koji su prekinuli skup Srba javno hvalili i postavljali slike na društvenoj mreži Fejsbuk, a jedan od komentara bio je: „Akcija je uspela. Pobegli su !
Autor: D. Zlojutro -D. Panajotović | 03.08.2016. 14:34 - 03.08.2016. 14:44
Najnoviji napad na Srbe u Hrvatskoj, kako saznaje „Alo!”, dogodio se u malom mestu Morpolači kod Benkovca, kada je na Sabor Srba kod krsta u ovom mestu došlo više desetina Hrvata sa šahovnicama na majicama, a neki od njih su nosili i crvene kape sa ustaškim slovom “U”.
Oni su zatim napali srpsko stanovništvo, gađali ih kamenicama i uzvikivali: “Zaklaćemo četnike!” i „Srbi, marš iz Hrvatske!”.
Kako saznaje naš list, napad se dogodio 1. avgusta 2016. godine tokom nastupa srpske pevačice Gabrijele Pejčev, a planirano je da nastupe i grupa „Koreni“ i pevač Mile Delija.
Morpolača je mesto u Dalmaciji 20 km udaljeno od Benkovca i većinski je naseljeno srpskim stanovništvom. Prošle godine je u njemu podignut veliki pravoslavni krst visok preko 6 metara, a planirano je i da se sagradi hram Svetom Vasiliju Ostroškom. Prema popisu iz 1991. godine, u Morpolači je živelo oko 400 stanovnika, a sada tamo živi jedva 40 ljudi.
Hrvati udarili na Srbe i proteruju ih, Foto: facebook
Jedan od organizatora skupa, M. M. (54), kaže za „Alo!” da je srpska proslava bila na vreme najavljena svim državnim organima i da su bile preduzete sve bezbednosne mere.
Hrvatski mediji o incidentu na nastupu Gabrijele Pejčev
- Nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo doći do napada. Sve je bilo mirno, a onda se odjednom pojavila grupa ljudi obučena u šahovnice, sa ustaškim sibolima. Počeli su da nas teraju iz Hrvatske, letele su i kamenice, a sve vreme su vikali: „Srbi, marš iz Hrvatske!” - kaže nam on.
Prema njegovim rečima, policija je odmah naredila da se prekine proslava iako niko od organizatora ili ljudi nije odgovarao na napade.
- Dok su nas gađali i uzvikivali, policija je sve to mirno gledala i nije ništa preduzela, samo su odjednom došli do organizatora i rekli da se skup mora prekinuti - kaže naš sagovornik.
Gabrijela, Foto: Oliver Bunić
Pevačiva Gabrijela Pejčev imala je zakazan nastup to veče u Morpolači i baš kada je trebalo da zapeva, dogodio se napad.
- Prestravili smo se, bili smo jako uplašeni. Bilo nas je strah šta će se desiti. Uvek se uplašimo kada je neka frka na nastupu, jer smo u drugoj državi i ne znamo kako stvari funkcionišu. Bilo je nekoliko momaka koji su bili upali tu, a ljudi koji su slavili su Srbi. Nekoliko momaka Hrvata je prekinulo svirku, ali se posle sve smirilo - kaže Gabrijela Pejčev za „Alo!”.
Zanimljivo je i to da su se Hrvati koji su prekinuli skup Srba javno hvalili i postavljali slike na društvenoj mreži Fejsbuk, a jedan od komentara bio je: „Akcija je uspela. Pobegli su !
Last edited by pizzon on Wed 3 Aug - 14:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Legalne patrole su u IS, u Hravatskoj su nelegalne i samoorganizovane. U prevodu- kako se kome digne. Lepo ti piše u mom postu.darla wrote:dzango wrote:
Nije baš. U Islamskoj državi se zna ko šta može da brani i postoje legalne šerijatske patrole koje zavode red i brinu o moralu. U Hrvatskoj svako svakome može da zabrani kako mu se nadigne. I posle još po forumima i medijima dobije podršku. Islamska država je ipak malo organizovanija i sa više demokratije.
Koje legalne patrole, jel joj policija zabranila da pjeva? Koliko ja citam organizator je prekinuo koncert.
brutalno B-)MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:bla bla bla kenj kenj kenj.
šta bla bla koji Q
to je istina, i ko vas yebe
mi smo za vas kosmos u tom smislu
Vi ste kurac od zemlje po svakoj definiciji na planetu koja postoji. Zemlja kurvi,kriminalaca,ubojica,ludjaka i hostaplera....potpuno nesposobni za bilo koji oblik samokritike te za apsolutno sve sto zaserete krivite nekoga drugoga. A ti si idealni predstavnik svoje zemlje :)
2014-04-12
Zlatni su to momci. Blagoi državi koja ima takvu mladost.Stanojko wrote:Pa mislim, bravo za decke. Nisu je pretukli ili nesto slicno. Sve 5...Noor wrote:Stanojko wrote:Priznajem, preterao sam. Nisu joj odsekli glavu. To sto su joj prekinuli koncert i nije nesto...Noor wrote:Stanojko wrote:Znaci, opsti je zakljucak da ova nasa animir dama nije nista kriva, a da je rvacka na nivou islamske drzave...
vuk sit, koza cijela.
Ipak su to hrvatski dečki, a ne srbski četnici. Srbi su poznati po ubijanju nemoćnih, Hrvati po dostavi humanitarne pomoći traktorašima.
hahahaha, ako to neko tako vidi, samo napred.maggie13 wrote:brutalno B-)MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:bla bla bla kenj kenj kenj.
šta bla bla koji Q
to je istina, i ko vas yebe
mi smo za vas kosmos u tom smislu
Vi ste kurac od zemlje po svakoj definiciji na planetu koja postoji. Zemlja kurvi,kriminalaca,ubojica,ludjaka i hostaplera....potpuno nesposobni za bilo koji oblik samokritike te za apsolutno sve sto zaserete krivite nekoga drugoga. A ti si idealni predstavnik svoje zemlje :)
mogla si i odgovor da procitas, ili obuhvatis,
on je manje brutalan, ali realniji, i nista licno-
Last edited by pizzon on Wed 3 Aug - 15:00; edited 2 times in total
Guest- Guest
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Uhapsen zbog ubistva pevacice
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Uhapsen zbog ubistva pevacice
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
Page 8 of 19