CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
ja pricam bolan o polovnjacama,znaci povalis i dalje...Winter is coming wrote:pa sta ja znam,nisu sve ne,ne volim zenturine sa nekim grubijanskim-prgavim karakterom,privuce me blag karakter,neznam jesi naletio kad na neko bas ono opajdaru da ti se koa na glavi nakostrijesi kad je cujes kako laje
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Mlogo si bre ostrascena... Opravdas talibanski napad na eskort damu koja glumi pevacicu u nekoj pripizdini jer se priblizava "obljetnica"... Bas bez vezedarla wrote:Winter is coming wrote:
darla duso meni se cini da ti zivis u proslosti,meni je na kalendaru 2016 a kod tebe devedesete,neznam koji vam je klinac vama zaglavljenima u vremenu,zao mi je vidjeti tako nekog,ko je potencijal u takvom stanju,gledam ove hrvate po americi i kanadi,nemam sa njima nikakav problem,mozgovi i uspjesni ljudi,volim to vidjeti i sa takvima se druziti i od njih nesto nauciti,razmjeniti iskustva ali ne volim ovo non stop jedno te isto mantranje to nicemu ne vodi
Ja ti zivim u sadasnjosti i slusam sve sto sam slusala i prije rata, jer je to moja mladost i to mi nitko uzeti nece, a vi ako hocete u sadasnjost, stavite si prvo vladu koja je u sadasnjosti, a nije cetnicke naravi, pa onda mozemo dalje.
Stanojko wrote:
Taj derpe mozda nema, ali ova ocigledno ima...
Ma nemoj me zajebavati jebote, da Morpolaca
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Winter is coming wrote:
darla duso meni se cini da ti zivis u proslosti,meni je na kalendaru 2016 a kod tebe devedesete,neznam koji vam je klinac vama zaglavljenima u vremenu,zao mi je vidjeti tako nekog,ko je potencijal u takvom stanju,gledam ove hrvate po americi i kanadi,nemam sa njima nikakav problem,mozgovi i uspjesni ljudi,volim to vidjeti i sa takvima se druziti i od njih nesto nauciti,razmjeniti iskustva ali ne volim ovo non stop jedno te isto mantranje to nicemu ne vodi
Ja ti zivim u sadasnjosti i slusam sve sto sam slusala i prije rata, jer je to moja mladost i to mi nitko uzeti nece, a vi ako hocete u sadasnjost, stavite si prvo vladu koja je u sadasnjosti, a nije cetnicke naravi, pa onda mozemo dalje.
ja sam hrvacki srbin i chejen shvatas a Pupovcu nemozete vikati da je chetnik,prije ce biti purger haha
2014-04-14
Pa niko vam ne brani da slavite oluju i vraćanje i ustavno pravni poredak. E sad što vi kmečite i i dovodite četnike koji prijete Hrvatima i RH pa dobijete po piksi je sasvim druga stvar.pizzon wrote:zar je zabranjeno srbima da ista slave oko te " oluje "
nabijem je na Q
Guest- Guest
mi samo zelimo da nas niko ne blokira na nasem evropskom putu
2014-04-14
Pa jel to neko posebno pleme, sta li? Te zene idu samo tamo gde mogu da uzmu kintu, nije sigurno zazmurila i nabola prstom na mapu rvacke, pa gde je palo rekla "e, tu cu!"darla wrote:Stanojko wrote:
Taj derpe mozda nema, ali ova ocigledno ima...
Ma nemoj me zajebavati jebote, da Morpolaca
Stanojko wrote:
Mlogo si bre ostrascena... Opravdas talibanski napad na eskort damu koja glumi pevacicu u nekoj pripizdini jer se priblizava "obljetnica"... Bas bez veze
Jesam da, jer mi je mamin brat poginuo na maslenici, tako da ovo sto ovako sa vama fino pricam, je za mene veliki napredak u svijesti. O Dubrovniku sada necu jer nije tema.
darla- Admin
2015-10-22
Winter is coming wrote:
ja sam hrvacki srbin i chejen shvatas a Pupovcu nemozete vikati da je chetnik,prije ce biti purger haha
Ma ti si da ti ne kazem sto si ti, jerbo svaki puta kad dodje do ovakvih rasprava je jasno na cijoj si strani, za tebe imam jos manje postovanja, od ovih preko Drine.
darla- Admin
2015-10-22
Stanojko wrote:
Pa jel to neko posebno pleme, sta li? Te zene idu samo tamo gde mogu da uzmu kintu, nije sigurno zazmurila i nabola prstom na mapu rvacke, pa gde je palo rekla "e, tu cu!"
Te zene idu tamo jer im je netko rekao da idu tamo, a ne sto imaju veliku publiku, al ajd, jadne srpske pevaljke, napadaju ih ustase, sirote.
darla- Admin
2015-10-22
Spoje sreću (27. srpnja) i tugu (4. kolovoza) po Njegoševoj nitko čašu meda ne ispi, da ju čašom žuči ne zagorči.Noor wrote:Regoč wrote:Izgleda da se radi o dugogodišnjoj praksi veličanja zločinačke četničke tvorevine. Ne samo zabraniti, nego pozatvarati sve nazočne i organizatore te njihovu širu rodbinu na više godina u Gradišku Staru.
pa, svake godine koncem srpnja derneče...
a vidiš kako se prave nevini i preneraženi što im se ne dozvoli četnikovanje u srcu hrvatske...još link stavljaju kao našu sramotu.....
reci slobodno adminice,ja sam za slobodu govora,ma ja sam diplomaciju prepustio pizzonu nije to za mene,ja sam talent vise za neke druge stvari gdje je i moj fokus usmjeren,sto reko moj brat srbin "ne plashi se"darla wrote:Winter is coming wrote:
Ma ti si da ti ne kazem sto si ti, jerbo svaki puta kad dodje do ovakvih rasprava je jasno na cijoj si strani, za tebe imam jos manje postovanja, od ovih preko Drine.
Winter is coming-
2014-04-14
jadni ljubitelji cajki, na aparatima
dijagram-
2015-08-09
Opet srbi plaču? Meh, dođe to ko dobar dan. Zovite epija da ih tješi ibda im srpsku
zovite neke pičke a epija eto vama
2014-04-14
Ko im je rekao pobogu? Srpski DB?darla wrote:Stanojko wrote:
Pa jel to neko posebno pleme, sta li? Te zene idu samo tamo gde mogu da uzmu kintu, nije sigurno zazmurila i nabola prstom na mapu rvacke, pa gde je palo rekla "e, tu cu!"
Te zene idu tamo jer im je netko rekao da idu tamo, a ne sto imaju veliku publiku, al ajd, jadne srpske pevaljke, napadaju ih ustase, sirote.
Stanojko wrote:
Ko im je rekao pobogu? Srpski DB?
HCSP, to oni da namame jadan srpski zivalj Morpolace, pa da mogu ustasovati nad njima.
darla- Admin
2015-10-22
ja sam za neki Guslarski koncert
2014-04-14
2014-04-14
darla wrote:Stanojko wrote:
Stanovništvo (2011.)
- Ukupno 49
neš ti publike
Guest- Guest
Misliš da ova zna gde je bila RSK i kada je Oluja? U kojoj ste usput vi pobili i proterali Srbe, pa ne znam zašto vam smeta bilo čije pevanje. Naročito nepoznate pevaljke u nekom selu. Malo šizpfreno i bolesno.darla wrote:dzango wrote:
Srećom je tu šerijatska policija koja to sve najbolje zna.
Ne drzi mutavom stangu, jer nemas zasto. Pjevaju vase cajke po Htvatskoj dovoljno cijelu godinu, mogu se suzdrzati od pjevusenja po prostorima bivse krajine za vrijeme obljetnice Oluje.
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Uhapsen zbog ubistva pevacice
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Uhapsen zbog ubistva pevacice
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
Page 5 of 19