Jambo na listi Narodne koalicije...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jambo na listi Narodne koalicije...
tja...ono kad se raspistoljite,djelujete kao dvoje siparaca koje u glavu pucaju mladalacki hormoni...tre911 wrote:Bome ne znam jel ona mene ili ja nju skuvo :)))bogomdani wrote:gledam ja tebe kako bariš Noorku.,pa ucim...tre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:
I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...
Guest- Guest
Jok..ja sam Neodoljiv i Bogomdan za zenke..ono,..faca..kofein wrote:bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Garant ličiš na njega, kad tako procjenjuješ. :)
Guest- Guest
Bitno je kako se čovjek osjeća a noor tu zaista daje impuls u mladenačkom smjeru :)bogomdani wrote:tja...ono kad se raspistoljite,djelujete kao dvoje siparaca koje u glavu pucaju mladalacki hormoni...tre911 wrote:Bome ne znam jel ona mene ili ja nju skuvo :)))bogomdani wrote:gledam ja tebe kako bariš Noorku.,pa ucim...tre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:
aaa..malooo,malooo...
Guest- Guest
a dobro,dobro..samo nastavite.. ...preporodio si se nacisto uz nju..samo ne previse žiže po ovoj vrucini..lose za srcetre911 wrote:Bitno je kako se čovjek osjeća a noor tu zaista daje impuls u mladenačkom smjeru :)bogomdani wrote:tja...ono kad se raspistoljite,djelujete kao dvoje siparaca koje u glavu pucaju mladalacki hormoni...tre911 wrote:Bome ne znam jel ona mene ili ja nju skuvo :)))bogomdani wrote:gledam ja tebe kako bariš Noorku.,pa ucim...tre911 wrote:
Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napraviti
Guest- Guest
znam da je Zoka već sastavio Vladu ali ne znam jel u njoj i Jambo?Za njega bi se svakako moralo naći mjesta,ako treba nek se prošire za jedno deset ministarstava.Nije beg cicija.
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jambo ne skriva ambicije:Želim biti pomoćnik ministra u ministarstvu poljoprivrede'
» Indexu je sad dobar i razbojnik Jambo
» NARODNE MOŠNJE:Kada SDA očnjaci bljesnu
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» relikt proslosti , stipe gabric jambo , u metkovicu se ne moze zivjeti s 9.500kn.
» Indexu je sad dobar i razbojnik Jambo
» NARODNE MOŠNJE:Kada SDA očnjaci bljesnu
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» relikt proslosti , stipe gabric jambo , u metkovicu se ne moze zivjeti s 9.500kn.
Page 3 of 3