Jambo na listi Narodne koalicije...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jambo na listi Narodne koalicije...
Super za Most i Živi zid.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
O boktejebo, ovaj sdp je toliko retardiran danto nije ni zanimljivo više... Nakon svi failova hdz mafije oni nisu sposobni uzet izbore na višen od 4 godine.
A šta se čudim, čuvena partijska efikasnost...
A šta se čudim, čuvena partijska efikasnost...
Ovim su bozu naljutili pa ce se ljutiti na njih i nece u koaliciju
Bozo zna du su to namjerno,al bas namjerno napravili samo da ga zajebavaju
Jos me zanima samo sto ce Sincic reci o svemu:)
Bozo zna du su to namjerno,al bas namjerno napravili samo da ga zajebavaju
Jos me zanima samo sto ce Sincic reci o svemu:)
dijagram-
2015-08-09
MaximusDecimusMiridije wrote:S ovim su popusili izbore. Lijepo :)
Opet Metkovci presuđuju. Kakav jezičac :D
Guest- Guest
tre911 wrote:Ajde ajde, pa vlahušić je dokazani kriminalac osuđivan od zakona pa je svejedno ko nokat i meso sa SDPom i nijedan medij ga ni ne smije spomenuti. Ovo sa jambom će SDP progurati bez ispaljenog metkadebotoijusto wrote:koji autogol SDP
A ne ne, Andro je covjek od suradnje molim lijepo Andro je najbolje poslove imao upravo s opozicijom :) . Andro je zesci komad lopine ali ne razlikuje se u metodama i djelovanju previse od Zagrebackog mu pandana. Takvi kao svima smetaju ali druge stranke iste ne prozivaju previse :) . Sve je to skupa zaljenja vrijedno.
Guest- Guest
Ko je od ove trojice Jumbo?kofein wrote:
Jambo Bwana
kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:S ovim su popusili izbore. Lijepo :)
Opet Metkovci presuđuju. Kakav jezičac :D
Ma nije to toliko do Metkovica jednostavno ovakvi potezi nose odredenu tezinu. Ali okej ako bas hoces, ovim si svakako otezavaju potencijalnu suradnju.
Guest- Guest
Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Guest- Guest
I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
stvari su se iskristalizirale,Milanović definitivno više ne računa na Most ni u bilo kom obliku suradnje.Računa još na Bandića i Čaćića(bila bi to sve zajedno jako lijepa ekipa,onako atomska)i to je to ako će biti dovoljno da formira vladu.Ako ne,mili moji kuda koji kukurukukuuu palomaaa,čurac u ruku pa domaaaa...
vili40-
2015-08-02
aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Guest- Guest
Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Guest- Guest
a HNS-ovci sve više ljubomorni
vili40-
2015-08-02
Aoply cold water :Dtre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
gledam ja tebe kako bariš Noorku.,pa ucim...tre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Guest- Guest
:DRiplex wrote:Aoply cold water :Dtre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Guest- Guest
Bome ne znam jel ona mene ili ja nju skuvo :)))bogomdani wrote:gledam ja tebe kako bariš Noorku.,pa ucim...tre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Guest- Guest
Stanojko wrote:I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Ekvivalent Vašem Palmi. Doduše, ne kupuje žirafe. On kao štedi :D
Guest- Guest
bogomdani wrote:Jambo djeluje dobroćudno..vjerovatno je dobar Coek..
Garant ličiš na njega, kad tako procjenjuješ. :)
Guest- Guest
tja...ono kad se raspistoljite,djelujete kao dvoje siparaca koje u glavu pucaju mladalacki hormoni...tre911 wrote:Bome ne znam jel ona mene ili ja nju skuvo :)))bogomdani wrote:gledam ja tebe kako bariš Noorku.,pa ucim...tre911 wrote:Zubo je na kraju barem zbario pičoku a ti to tek trebaš napravitibogomdani wrote:aaa..malooo,malooo...Stanojko wrote:
I meni se cini... Vuce na Zubu iz Dzejms Bonda...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jambo ne skriva ambicije:Želim biti pomoćnik ministra u ministarstvu poljoprivrede'
» Indexu je sad dobar i razbojnik Jambo
» NARODNE MOŠNJE:Kada SDA očnjaci bljesnu
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» relikt proslosti , stipe gabric jambo , u metkovicu se ne moze zivjeti s 9.500kn.
» Indexu je sad dobar i razbojnik Jambo
» NARODNE MOŠNJE:Kada SDA očnjaci bljesnu
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» relikt proslosti , stipe gabric jambo , u metkovicu se ne moze zivjeti s 9.500kn.
Page 2 of 3