Madame boudoir (chat)
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
bogomdani wrote:e to vase su avlijaneri i avlijanerke koje namaju pojma kako ketka godi u krznu...moja mica maca,cim vidi cetku,pocne presti i odmah dolazi da je ocetkam..Noor wrote:darla wrote:Noor wrote:..i mene je moj jednom, pas mali
Moja macka cim vidi cetku u rukama, pretvara se u tasmanijsku neman, tada joj se obicno prijetim da sutra nabavljam dobermana
i moj pas...ako u ruci imam četku i gledam ga..............tutanj
onemoćam dok ga ne namamim i očetkam, hehe
kad im izvlačiš poddlaku...baš im i ne godi.
Guest- Guest
Moja je dugodlaka,pa uz najkvalitetniju cetku,onu drvenu sa debelim bocama i kuglastim zavrsecima na kraju,joj istinski godi..
Guest- Guest
podsjeca me na jednog macka komsijskog koji mi je capio komad mesa koga sam izvadio i pripremio za rostilj
2014-04-14
bogomdani wrote:Moja je dugodlaka,pa uz najkvalitetniju cetku,onu drvenu sa debelim bocama i kuglastim zavrsecima na kraju,joj istinski godi..
el ide po vani il je samo po krevetu?
Guest- Guest
Moja je curica,kastrirana sa godinu i po.,nesto sitnija,oduvijek je imala dvoriste i bastu.,a tako je i sada...posto je vec polako 9 godina,nema interesa za skitnjom,samo uziva na travi u dvoristu i povremeno pokaka se u basti...i popiski..Noor wrote:bogomdani wrote:Moja je dugodlaka,pa uz najkvalitetniju cetku,onu drvenu sa debelim bocama i kuglastim zavrsecima na kraju,joj istinski godi..
el ide po vani il je samo po krevetu?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Moja je dugodlaka,pa uz najkvalitetniju cetku,onu drvenu sa debelim bocama i kuglastim zavrsecima na kraju,joj istinski godi..
Krasna macka, main coon ili sumska norveska?
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
Je, kad furminator dodje u ruke, mrnjaauuu
darla- Admin
2015-10-22
bogomdani wrote:
Moja je curica,kastrirana sa godinu i po.,nesto sitnija,oduvijek je imala dvoriste i bastu.,a tako je i sada...posto je vec polako 9 godina,nema interesa za skitnjom,samo uziva na travi u dvoristu i povremeno pokaka se u basti...i popiski..
prekrasna je, ako je to tvoja...ako nije, opet je prekrasna
Guest- Guest
Maine Coon, mada i norveska ne zaostaje..kakogod meni su sve lijepe i sve volim od obicnih avlijanerki sve do ovih divova..darla wrote:bogomdani wrote:Moja je dugodlaka,pa uz najkvalitetniju cetku,onu drvenu sa debelim bocama i kuglastim zavrsecima na kraju,joj istinski godi..
Krasna macka, main coon ili sumska norveska?
Guest- Guest
Ovo je Moškijah,i nije moj...kako rekoh imam curicu,sitniju,ali u principu sve ostalo isto..Noor wrote:bogomdani wrote:
Moja je curica,kastrirana sa godinu i po.,nesto sitnija,oduvijek je imala dvoriste i bastu.,a tako je i sada...posto je vec polako 9 godina,nema interesa za skitnjom,samo uziva na travi u dvoristu i povremeno pokaka se u basti...i popiski..
prekrasna je, ako je to tvoja...ako nije, opet je prekrasna
Guest- Guest
darla wrote:Noor wrote:
Je, kad furminator dodje u ruke, mrnjaauuu
ni blizu, to im uništi dlaku na malo dulje vrijeme...obična četka...jedna s rjeđim zubima...druga s gušćim, al ni jednu ne voli...On, a Ona mi da
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Maine Coon, mada i norveska ne zaostaje..kakogod meni su sve lijepe i sve volim od obicnih avlijanerki sve do ovih divova..
Je mace su super bica, iako ja volim i peseke, svaki od njih ima nes posebno.
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
ni blizu, to im uništi dlaku na malo dulje vrijeme...obična četka...jedna s rjeđim zubima...druga s gušćim, al ni jednu ne voli...On, a Ona mi da
Ja kad je faza linjanja izfurminiram, nisam primjetila da joj nis osteti dlaku i dalje ima na izvoz i bude sjajna, to se ionako ne radi cesto. A u ostalo vrijeme cetkanje. Ledja jos da, ali trbuh i noge to je drama, dobro mace smatraju trbuh ranjivom zonom pa je to normalno.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:
Je mace su super bica, iako ja volim i peseke, svaki od njih ima nes posebno.
je,.....ma ljubavi moje
moja se sad ovih dana tjera, pa imam doma đumbus, fizički su odvojeni, i zato tule ko vukovi
sinoć oko 1 iza ponoći...morala sam van iz kreveta
Guest- Guest
Na temi Nasi ljubimci sam stavio sliku moje mace,ali nes ne mogu vidjeti..ucitava li ucitava....
Guest- Guest
bogomdani wrote:Na temi Nasi ljubimci sam stavio sliku moje mace,ali nes ne mogu vidjeti..ucitava li ucitava....
bum pogledala kad forum dođe k sebi...ima popizditis
Guest- Guest
Noor wrote:
je,.....ma ljubavi moje
moja se sad ovih dana tjera, pa imam doma đumbus, fizički su odvojeni, i zato tule ko vukovi
Ja sam svoje njemacke ovcare obozavala, drugacija je to narav od macaka i drugacija ljubav. Mace volim jer su svoje i samostalne i kad one pokazu ljubav i povjerenje, to je nesto posebno, no tesko da ce te itko voliti kao pas.
Uh to je nezgodno kad su razliciti spolovi u kuci i veselo. Jel ti dolaze i drugi psi tuliti ispred dvorista?
Pese sam uvijek imala muske, a mace zenske vis kako je to zanimljivo, sad tek primjetila.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Noor wrote:
je,.....ma ljubavi moje
Ja sam svoje njemacke ovcare obozavala, drugacija je to narav od macaka i drugacija ljubav. Mace volim jer su svoje i samostalne i kad one pokazu ljubav i povjerenje, to je nesto posebno, no tesko da ce te itko voliti kao pas.
Uh to je nezgodno kad su razliciti spolovi u kuci i veselo. Jel ti dolaze i drugi psi tuliti ispred dvorista?
Pese sam uvijek imala muske, a mace zenske vis kako je to zanimljivo, sad tek primjetila.
ne dolaze, jer malamutice nemaju intenzivan miris kao ostale kuje, pa ne privlače u velikom krugu, uz to moji su u ogromnom dvorištu, udaljeno od ceste...pa ni to koliko bi mogli, drugi ne namirišu.
al, zato se ovaj moj safta jadan...kako mi ga je žao...al nema sexa ovaj put.
veli MM, a daj mu malo k njoj...bu zaboravil fukati
Last edited by Noor on Wed 3 Aug - 15:38; edited 2 times in total
Guest- Guest
Noor wrote:frakcija wrote:Prcko nije preživio temu o četkanju mace?
uteče
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50