Madame boudoir (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
ma nije toliko dosadno kad nađeš zanimljiv raspored točaka na zidu..koliko i kakvih kuteva mogu tvoriti, možemo li pravilan poligon izvesti, koji je maksimalan broj krakova, sadržavaju li kutevi i duljine stranica isti kriptirani kod.. i tako to
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
http://www.artofmanliness.com/2012/08/08/12-concentration-exercises-from-1918/
ja ovo vježbam, mada mi je ovo sa čašom meh :/
pa ja sam takva stalno od malena..koliko ljudi sam razjarila potpuno nesvjesnim ignoriranjem..oni ne kuže da me moraju promućkati prije upotrebe, pa mi se tek onda obratiti..ono stvarno ih ne vidim..pogotovo ako je na tv-u dokumentarackic wrote:http://www.artofmanliness.com/2012/08/08/12-concentration-exercises-from-1918/
2016-03-09
tehnike postajanja autistom.Noor wrote:A koja ti se sviđa?
2016-03-09
sa šakom na stolu, i kako piše da otvaraš prste kao da je najvažnija stvar na svijetu :D podsjeća me na vježbe za gitaru..
poznato mi je i ovo s kontroliranjem želja, tj kad nešto saznaš, što prije uspiješ to negdje ubaciti iako je neprikladno, i uvališ sebe u probleme, nekad je bolje zadržati stvari za sebe..
prepoznavanje mirisa i fokusiranje na određeni miris i traženje istoga.. eto više manje, najzanimljivije..
poznato mi je i ovo s kontroliranjem želja, tj kad nešto saznaš, što prije uspiješ to negdje ubaciti iako je neprikladno, i uvališ sebe u probleme, nekad je bolje zadržati stvari za sebe..
prepoznavanje mirisa i fokusiranje na određeni miris i traženje istoga.. eto više manje, najzanimljivije..
kao da postoji neka presumpcija, da svaki miris mora biti privlačan, a često je invazivan zapravo..
pa bilo mi je stid..nekoliko rečenica sam počela sa "ja"..pa izgleda egotripozno..kic wrote:frakcia briše postove, :belj :(
2016-03-09
to si pod utjecajem ovog što sam napisao da neke stvari treba zadržati za sebe :D
;D sad znam sto mislis o meni 8-)frakcija wrote:pa bilo mi je stid..nekoliko rečenica sam počela sa "ja"..pa izgleda egotripozno..kic wrote:frakcia briše postove, :belj :(
2014-04-12
joj..sad me stid i pprethodne rečenice..pretvorit ću se u mumiju..kic wrote:to si pod utjecajem ovog što sam napisao da neke stvari treba zadržati za sebe :D
2016-03-09
jel tvoje rečenice također počinju sa "ja"?maggie13 wrote:;D sad znam sto mislis o meni 8-)frakcija wrote:pa bilo mi je stid..nekoliko rečenica sam počela sa "ja"..pa izgleda egotripozno..kic wrote:frakcia briše postove, :belj :(
2016-03-09
ovaj put smo se spontano okupilidarla wrote:Sta svaku vecer?
2016-03-09
darla wrote:Sta svaku vecer?
evo je ustala
počet ću sumnjati da si kod prckova :^^
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50