ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoće li se raspasti Ukrajina?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Hoće li se raspasti Ukrajina? - Page 3 Empty Re: Hoće li se raspasti Ukrajina?

Post by Regoč 2/8/2016, 14:41

Stanojko wrote:
Eroo wrote:
Stanojko wrote:
Regoč wrote:
pizzon wrote:to bre  " za nepoverovati " 
da su od komunizma prihvatljive samo 
" bratske " administrativne granice,
koje su nas spajale, lazljivo,  a sad su drzavne.
Ne postoje komunističke granice, sve su te granice poviesno ili nacionalno zasnovane. Iako, svi bismo da su više ili manje drukčije.
Idi begaj? Ko velis komunci su sve zajebali samo su granice ljudski povukli? Od prilike ko i u Jugoslaviji? Ne valja Tito, ali valjaju Istra i Dalmacija koje sa rvackom nikakve veze nikada nisu imale? Zanimljivo...
A Vojvodina je vekovima bila srpska. I Republika srpska...već sam naziv ti kaže.  drunken
U Vojvodini je, a o celoj Bosni da ne govorimo, ziveo srpski narod... Cije su bile zavisilo je od odnosa snaga u svetu, a ne o etnickoj zastupljenosti...
Vojvodina nije bila zasebna upravna cjelina do 1945., a nije ni imala srbsku većinu prije kolonizacije pod Titinom vlašću. U Bosni pravoslavci jesu bili najbrojniji, ali nisu imali natpolovičnu većinu.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Post by Winter is coming 2/8/2016, 14:43

Vojvodina u davna vremena nije ni bila u sastavu Srbije ali se Srbija dolje protezala do sadasnje Grcke,Granice stare Srbije su bile u raskoj oblasti a glavni grad Krusevac

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 2/8/2016, 14:44

pizzon wrote:
Regoč wrote:
pizzon wrote:to bre  " za nepoverovati " 
da su od komunizma prihvatljive samo 
" bratske " administrativne granice,
koje su nas spajale, lazljivo,  a sad su drzavne.
Ne postoje komunističke granice, sve su te granice poviesno ili nacionalno zasnovane. Iako, svi bismo da su više ili manje drukčije.
kako nisu, hehehe .... 
kako ono bese, ovde cemo administrativne, a ovde cemo po nac. strukturu,
i sve tako kako ne odgovara srbima. nista nije zavrseno !
Gubili smo svi, a i dobivali. Izgubili ste Macedoniju, dobili Vojvodinu, obje po nacionalnom kriteriju. Mi smo izgubili Sriem i Boku, dobili Baranju i Istru, sve četvoro prema nacionalnom kriteriju. Prema Bosheru je očuvana granica iz 1918. kako s naše, tako i s vaše strane.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2016, 15:01

jaki ste mi sa raspadom države. recimo da ukrainci izgube krim, pa čak i donjeck i lugansk. imaju ostatak ukraine gdje čine preko 90+% stanovništva i to je to.

u puno većoj šansi za raspad su srbija, rusija, francuska, i njemačka, gdje im manjine se množe a domicilno stanovništvo se smanjuje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 2/8/2016, 16:30

Lenjin je po svemu bio u pravu.

Država se kao represivna institucija mora kad-tad ugasiti.

No daleko je ljudsko društvo od toga.

Možda su Ezek i IJG u pravu kada proriču da će se nešto slično dogoditi,samo što su u zabludi ako misle da će to biti skoro.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2016, 17:00

Nece.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 2/8/2016, 17:31

Eroo wrote:
jastreb wrote:Ukrajina. To je kraj ,tj.granica, krajina ruske oblasti,otuda i ime Ukrajina. TU je kolijevka ruske drzhavnosti. Tu je car Vladimir pokrstio Ruse. Kijevska Rus zvala se ta oblast. Poljaci su ih poceli odnarodjivati i unijatiti,a naziv Ukrajina je novog datuma. Malorusija, Galicija, Bukovina... Ukrajina je Lenjinova iz,ishljogina.
A ti si blento! jocolor

Dobro ti je rekao samo šta ti ne želiš prihvatiti itinu.

Danas sam vidio jednoga glupoga ukra

i malo je falilo da mu saspem sve u facu. Pola ure nije mogao isparkirati 

Reka sam sam sebi da ću mu sutra očitati lekciju ( jer u kampu je do mene odmah 

Ako je za naci pučiste, može odmah kuiti prnje. Ujutro mu je na autu izrisano - R U S S I J A - Donbas -  :^0

I to još doša u misto di moj prijatelj Rus ima Dachu i velebno ogradjeno imanje  B-)

Imam slike i sve ako te zanima Slovenac
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 2/8/2016, 17:39

Yehudi wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:Ukrajina. To je kraj ,tj.granica, krajina ruske oblasti,otuda i ime Ukrajina. TU je kolijevka ruske drzhavnosti. Tu je car Vladimir pokrstio Ruse. Kijevska Rus zvala se ta oblast. Poljaci su ih poceli odnarodjivati i unijatiti,a naziv Ukrajina je novog datuma. Malorusija, Galicija, Bukovina... Ukrajina je Lenjinova iz,ishljogina.
A ti si blento! jocolor

Dobro ti je rekao samo šta ti ne želiš prihvatiti itinu.

Danas sam vidio jednoga glupoga ukra

i malo je falilo da mu saspem sve u facu. Pola ure nije mogao isparkirati 

Reka sam sam sebi da ću mu sutra očitati lekciju ( jer u kampu je do mene odmah 

Ako je za naci pučiste, može odmah kuiti prnje. Ujutro mu je na autu izrisano - R U S S I J A - Donbas -  :^0

I to još doša u misto di moj prijatelj Rus ima Dachu i velebno ogradjeno imanje  B-)

Imam slike i sve ako te zanima Slovenac
Ero je zaluđen. Naziv Ukrajina je do početka 20.stoljeća potpuno nepoznat široj "publici",a o nazivu Ukrajinci da se ne govori. 

Ukrajina je jedan mali dio današnje države koji je bio granica prema Poljacima. Dakle nešto kao kod nas Vojna Krajina.

I sada zamislimo kad bi netko ondašnje Srbe i Hrvate okrstio Krajišnicima i formirao novu naciju.

Najveći broj današnjih Ukrajinaca bili su poznati pod nazivom Malorusi.

Čak se ni oni Malorusi koji su naseljavali naše prostore nisu nazivali Ukrajincima,nego Rusinima,a u Bosni su ih nazivali Galicijanerima.

Naziv Ukrajinci učvršćen je tek nakon pobjede Oktobarske revolucije,a dio je Lenjinove teorije o osamostaljenju drugih naroda od Rusa.

Za razliku od Bjelorusa,koji se i danas tako zovu Malorusi su odbacili rusko ime iz svog naziva.

Opće poznata povijesna činjenica na koju Ero nema nikakvog pametnog odgovora pa se ruga.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Clone Stormtrooper 2/8/2016, 19:09

nece se raspasti , mozda izgubiti Krim  Ukrajina ima dugu drzavotvornost ,cak duzu od rusa koji su u stvari najvecim djelom slavinizirani ugro-finci i turci ,nakon dominacije Moskovske Knezevine pocinju nasilnu rusifikaciju a ime rus su ukrali od danasnjih ukrajinaca koji su naziv rus izbacili iz svog nacionalnog naziva da bi se razlikovali od tadasnjih rusa i njihove nasilne asimilacije drugih naroda 

Ukrajinska drzava ,odn, tadasnja Ukrajinska Sovjetska Republika je jedan od osnivaca Ujedinjenih Naroda ;http://www.un.org/depts/dhl/unms/founders.shtml
Clone Stormtrooper
Clone Stormtrooper

Male
2016-02-19

Back to top Go down

Post by Winter is coming 2/8/2016, 19:32

pa vec se raspala

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 2/8/2016, 22:29

Nije bitno što nazivi Ukrajina i Ukrajinci nisu bili poznati, danas postoje i nacija, i država.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 3/8/2016, 07:36

Clone Stormtrooper wrote:nece se raspasti , mozda izgubiti Krim
ne vjerujem da bi ga mogli izgubiti ako se pita ukrajince na krimu lol!
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2016, 10:24

Eroo wrote:
bogomdani wrote:To je kao retoricko pitanje: Hoce li stradati kurvine tangice u seksu?...nazivno se mogu nazvati da su u jednom komadu :D
Eto i tebe u Dojčlandu. Da si (ste) znao riješio bi svoje probleme doma. A, eto, ti znaš kako bi ih riješio u Ukrajini.
Ruskom okupacijom, jelda. :D
Iskreno,dao bih svim muskarcima Ukrajine sansu i radnu vizu u Svabiji...pa tko zeli nek izvoli..iz cijelog svijeta dolaze raditi u Svabiju,ali _Ukrajinaca,na prste ruku..Ukrajinki i ima.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 3/8/2016, 12:32

nije to naviklo raditi u kapitalistickom sistemu,zato i imaju snege za pizdarije,da ode u neku firmu gdje te izradi masimalno sve za sta bi imao snage je dovuci ze do kuce i istovremeneo se boreci da ne zaspes za volanom,na brzinu nesto pozderati,pisati,srati i srusiti se u krevet

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2016, 12:33

Lijepo je vidjeti da su neki nadisli takvu vrstu zivljena i pronasli privatnu nirvanu gdje je moguce zivjeti i provoditi citav dan propovjedajuci spasenje drugima :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 3/8/2016, 12:42

neznm gdje si to vidio?

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics