ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Još jedna malograđanska slika iz purgeraja

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Još jedna malograđanska slika iz purgeraja - Page 3 Empty Re: Još jedna malograđanska slika iz purgeraja

Post by Stanojko 1/8/2016, 13:44

kaja_333 wrote:
Stanojko wrote:
kaja_333 wrote:
Eva wrote:
dijagram wrote:
Znaci, puno ih je tebe pojebalo.
Sto ti je iskustvo:)
Katolici najbolji jebaci B-)

Nisam ja mjerilo budući nisam vjernica, nego uzimam primjere iz hrvatskog javnog života, Karamarko, Thompson, pa čak i časna ministrica udala se za rastavljena. Ono katoličko licemjerje na vrhuncu.
Mda, o tom cu malo kasnije, katoličkom licemjerju. Nego kako je kod vas zidova to, ono kao kod muslimana moderno? Jel jos uvijek muskarci mogu imati 4 žene , u slučaju ženine nevjere kamenovanje ili razvod , seks dva tjedna a prije i poslje menstruacije nikako, ženu ne smije glava boliti Itd?
Pa gde si bre mala! Pusti njih, nego ti meni reci kako je kod tebe, sta ima? :)
A evo, malo more i tako. Ti? Kako je bilo?
Detalji na PP... :)

Stanojko

2014-05-05

Back to top Go down

Još jedna malograđanska slika iz purgeraja - Page 3 Empty Re: Još jedna malograđanska slika iz purgeraja

Post by Stanojko 1/8/2016, 13:45

kaja_333 wrote:
Stanojko wrote:"Zarucnicki tecaj"? Jel to ima neke veze sa "seksualnim odgojem"? cheers
U biti da ih malo slušaš jer imaju dosta iskustva u bračnom i partnerskom životu.
Hahahaha...bas. Tipa, kad vodis ljubav "skrenes levo kod Albukerkija"... :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 13:58

epikur37 wrote:u svakom slučaju crkva bi im nakon ovoga trebala uskratiti vjenčanje
jer se ovaj nije dao uškopiti kao ti, nego je ostao muško?

ti si bez muda pa si ponizan Bogu, Crkvi i Ženi

nisi vjernik al si se ženio u crkvi, da udovoljiš normi, običajima i galvi kuće
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 14:04

nije dopušteno ismijavanje gluposti koje pričaju svećenici, to bi moglo narušiti njihov autoritet u društvu i dovesti u pitanje i ostale gluposti koje propovijedaju

sve što svećenik kaže mora se shvatiti jako ozbiljno, pa makar bila i najveća glupost
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 14:07

Ak je netko javno ismijaval Crkvu u ovoj godini, onda je to Karamarko koji je rekel da su konačno na vlasit oni koji se znaju prekrižiti, pa za ministra kulture postavil islamistu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 1/8/2016, 15:09

Mulac jedan neodgojen i bezobrazan...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 15:13

Katolibanizacija hrvata se nastavlja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 15:34

epikur37 wrote:u svakom slučaju crkva bi im nakon ovoga trebala uskratiti vjenčanje
Apsolutno. Samo, ako Ivi to puno znači, što onda? Zašto nju kazniti zbog kretena?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 15:43

kaja_333 wrote:
Stanojko wrote:"Zarucnicki tecaj"? Jel to ima neke veze sa "seksualnim odgojem"? cheers
Nema, to ti neki tecajcic koji crkva uvjetuje da bi se oženio. U biti da ih malo slušaš jer imaju dosta iskustva u bračnom i partnerskom životu. taj tečaj jedino malograđanin epikur ozbiljno shvaća .
Tečaj je dobro zamišljen, imaš ljude s višedesetljetnim bračnim iskustvima koji ti ukažu da te ne očekuje vječna i nepomućena sreća i radost, da će biti i teških danah. Nije loše, šteta da ga nema i nakon vjenčanja, bilo bi manje razvodah. Nešto poput toga bi trebalo uključiti u zdravstveni odgoj, da mladi ne stvaraju pojmove o ljubavi i braku iz filmovah, nego iz primjerah ljudih iz stvarnoga života; da uče primjere rješavanja problemah, a ne odmah "razvodimo se".

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 15:45

Zaručnički tečaj je za vjernike (bilo prave, bilo tradicijske). Tko to nije, neka se vjenča pred matičarem i nema problemah. Ako to čini da udovolji onom drugom, neka poštuje toga drugoga i ne izruguje se s onim što je drugomu važno.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 15:48

epikur37 wrote:nego je idiotima crkveno vjenčanje romantično
U Zagrebu romantiku imaš i u gornjogradskoj viećnici, prekrasan prostor, gotovo kao crkva. Pa komu je bitan ambijent...

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 15:52

Regoč wrote:
Tečaj je dobro zamišljen, imaš ljude s višedesetljetnim bračnim iskustvima koji ti ukažu da te ne očekuje vječna i nepomućena sreća i radost, da će biti i teških danah.

Zbilja, to ti kažu?
Ti ljudi posjeduju toliku mudrost i znanje?

Regoč wrote:
Nešto poput toga bi trebalo uključiti u zdravstveni odgoj, da mladi ne stvaraju pojmove o ljubavi i braku iz filmovah, nego iz primjerah ljudih iz stvarnoga života; da uče primjere rješavanja problemah, a ne odmah "razvodimo se".
Nije dobro učiti djecu da odlučuju sama za sebe, trebaju slijediti primjer onih koji su se predali crkvi i isključili mozak, kojima svećenici odlučuju o važnim stvarima poput položaja u krevetu pri snošaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 15:54

deda gulenist wrote:
Regoč wrote:
Tečaj je dobro zamišljen, imaš ljude s višedesetljetnim bračnim iskustvima koji ti ukažu da te ne očekuje vječna i nepomućena sreća i radost, da će biti i teških danah.

Zbilja, to ti kažu?
Ti ljudi posjeduju toliku mudrost i znanje?

Regoč wrote:
Nešto poput toga bi trebalo uključiti u zdravstveni odgoj, da mladi ne stvaraju pojmove o ljubavi i braku iz filmovah, nego iz primjerah ljudih iz stvarnoga života; da uče primjere rješavanja problemah, a ne odmah "razvodimo se".
Nije dobro učiti djecu da odlučuju sama za sebe, trebaju slijediti primjer onih koji su se predali crkvi i isključili mozak, kojima svećenici odlučuju o važnim stvarima poput položaja u krevetu pri snošaju.
Da, naravno, izruguj se. Ako ti se ne sviđa, ne budi dio toga. Da je Crkva u pravu s ovim tečajima jasno govore i pokušaji da se preko zdravstvenoga odgoja uvede realistično prikazivanje ljubavnih odnosah, a ne ono filmsko.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 16:02

Regoč wrote:
Da, naravno, izruguj se.
Glupost treba tolerirati, to se zna.
Kad muškarac obučen u haljinu počne filozofirati i mudrovati to je nešto najvažnije što čovjek može čuti u životu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 16:07

jedino ono što Papa priča ne valja, to treba izbacit, sve ovo ostalo što crkva širi kao nauku je čisto zlato
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 1/8/2016, 16:33

Ne volim rijec tecaj...podsjeca me kako je svoJevremeno moja roditeljica pohadala onaj od krojenja,zdusno nas uvjeravAjuci kako ce meni sivati hot couture,a braci stepaTi hlace.naravno,nista od Toga,@ ja Otad Ne volim tecajEve..no,svakakO nijePristojno isMijavati nesto gDje siSe draGovoljno angaziRao.udovoLjio siBuducoj zeni,poStuj njene Zelje i staVove ;-)

Last edited by maggie13 on 1/8/2016, 16:36; edited 1 time in total

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 16:35

maggie13 wrote:Ne volim rijec tecaj...podsjeca me kako je svoJevremeno moja roditeljica pohadala onaj od krojenja,zdusno nas uvjeravAjuci kako ce meni sivati hot coiture,a braci stepaTi hlace.naravno,nista od Toga,@ ja Otad Ne volim tecajEve..no,svakakO nijePristojno isMijavati nesto gDje siSe draGovoljno angaziRao.udoLjio siBuducoj zeni,poStuj njene Zelje i staVove ;-)

Nadmašila si Soru..jocolor
A nisam ni ja bolja ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 1/8/2016, 16:35

maggie13 wrote:Ne volim rijec tecaj...podsjeca me kako je svoJevremeno moja roditeljica pohadala onaj od krojenja,zdusno nas uvjeravAjuci kako ce meni sivati hot couture,a braci stepaTi hlace.naravno,nista od Toga,@ ja Otad Ne volim tecajEve..no,svakakO nijePristojno isMijavati nesto gDje siSe draGovoljno angaziRao.udoLjio siBuducoj zeni,poStuj njene Zelje i staVove ;-)
mijenjaj mob, ovo je nepodnosljivo od tebe:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by L'âme 1/8/2016, 16:37

Zamjenski,jos koji dan :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 1/8/2016, 16:43

maggie13 wrote:Zamjenski,jos koji dan :D
moj x-2 je zakon
s njim nemezes na internet
zato ja s kompjutera
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 1/8/2016, 16:46

Treba netko ove neozenjene postrojit i privest na tecaj.
Mozda konacno stanu na ludi kamen,nikad se ne zna.
Uz bozju pomoc.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics