Još jedna malograđanska slika iz purgeraja
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Još jedna malograđanska slika iz purgeraja
Detalji na PP... :)kaja_333 wrote:A evo, malo more i tako. Ti? Kako je bilo?Stanojko wrote:Pa gde si bre mala! Pusti njih, nego ti meni reci kako je kod tebe, sta ima? :)kaja_333 wrote:Mda, o tom cu malo kasnije, katoličkom licemjerju. Nego kako je kod vas zidova to, ono kao kod muslimana moderno? Jel jos uvijek muskarci mogu imati 4 žene , u slučaju ženine nevjere kamenovanje ili razvod , seks dva tjedna a prije i poslje menstruacije nikako, ženu ne smije glava boliti Itd?Eva wrote:dijagram wrote:
Znaci, puno ih je tebe pojebalo.
Sto ti je iskustvo:)
Katolici najbolji jebaci
Nisam ja mjerilo budući nisam vjernica, nego uzimam primjere iz hrvatskog javnog života, Karamarko, Thompson, pa čak i časna ministrica udala se za rastavljena. Ono katoličko licemjerje na vrhuncu.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Hahahaha...bas. Tipa, kad vodis ljubav "skrenes levo kod Albukerkija"... :)kaja_333 wrote:U biti da ih malo slušaš jer imaju dosta iskustva u bračnom i partnerskom životu.Stanojko wrote:"Zarucnicki tecaj"? Jel to ima neke veze sa "seksualnim odgojem"?
jer se ovaj nije dao uškopiti kao ti, nego je ostao muško?epikur37 wrote:u svakom slučaju crkva bi im nakon ovoga trebala uskratiti vjenčanje
ti si bez muda pa si ponizan Bogu, Crkvi i Ženi
nisi vjernik al si se ženio u crkvi, da udovoljiš normi, običajima i galvi kuće
Guest- Guest
nije dopušteno ismijavanje gluposti koje pričaju svećenici, to bi moglo narušiti njihov autoritet u društvu i dovesti u pitanje i ostale gluposti koje propovijedaju
sve što svećenik kaže mora se shvatiti jako ozbiljno, pa makar bila i najveća glupost
sve što svećenik kaže mora se shvatiti jako ozbiljno, pa makar bila i najveća glupost
Guest- Guest
Ak je netko javno ismijaval Crkvu u ovoj godini, onda je to Karamarko koji je rekel da su konačno na vlasit oni koji se znaju prekrižiti, pa za ministra kulture postavil islamistu.
Guest- Guest
Mulac jedan neodgojen i bezobrazan...
darth_vader-
2014-04-17
Apsolutno. Samo, ako Ivi to puno znači, što onda? Zašto nju kazniti zbog kretena?epikur37 wrote:u svakom slučaju crkva bi im nakon ovoga trebala uskratiti vjenčanje
Tečaj je dobro zamišljen, imaš ljude s višedesetljetnim bračnim iskustvima koji ti ukažu da te ne očekuje vječna i nepomućena sreća i radost, da će biti i teških danah. Nije loše, šteta da ga nema i nakon vjenčanja, bilo bi manje razvodah. Nešto poput toga bi trebalo uključiti u zdravstveni odgoj, da mladi ne stvaraju pojmove o ljubavi i braku iz filmovah, nego iz primjerah ljudih iz stvarnoga života; da uče primjere rješavanja problemah, a ne odmah "razvodimo se".kaja_333 wrote:Nema, to ti neki tecajcic koji crkva uvjetuje da bi se oženio. U biti da ih malo slušaš jer imaju dosta iskustva u bračnom i partnerskom životu. taj tečaj jedino malograđanin epikur ozbiljno shvaća .Stanojko wrote:"Zarucnicki tecaj"? Jel to ima neke veze sa "seksualnim odgojem"?
Zaručnički tečaj je za vjernike (bilo prave, bilo tradicijske). Tko to nije, neka se vjenča pred matičarem i nema problemah. Ako to čini da udovolji onom drugom, neka poštuje toga drugoga i ne izruguje se s onim što je drugomu važno.
U Zagrebu romantiku imaš i u gornjogradskoj viećnici, prekrasan prostor, gotovo kao crkva. Pa komu je bitan ambijent...epikur37 wrote:nego je idiotima crkveno vjenčanje romantično
Regoč wrote:
Tečaj je dobro zamišljen, imaš ljude s višedesetljetnim bračnim iskustvima koji ti ukažu da te ne očekuje vječna i nepomućena sreća i radost, da će biti i teških danah.
Zbilja, to ti kažu?
Ti ljudi posjeduju toliku mudrost i znanje?
Nije dobro učiti djecu da odlučuju sama za sebe, trebaju slijediti primjer onih koji su se predali crkvi i isključili mozak, kojima svećenici odlučuju o važnim stvarima poput položaja u krevetu pri snošaju.Regoč wrote:
Nešto poput toga bi trebalo uključiti u zdravstveni odgoj, da mladi ne stvaraju pojmove o ljubavi i braku iz filmovah, nego iz primjerah ljudih iz stvarnoga života; da uče primjere rješavanja problemah, a ne odmah "razvodimo se".
Guest- Guest
Da, naravno, izruguj se. Ako ti se ne sviđa, ne budi dio toga. Da je Crkva u pravu s ovim tečajima jasno govore i pokušaji da se preko zdravstvenoga odgoja uvede realistično prikazivanje ljubavnih odnosah, a ne ono filmsko.deda gulenist wrote:Regoč wrote:
Tečaj je dobro zamišljen, imaš ljude s višedesetljetnim bračnim iskustvima koji ti ukažu da te ne očekuje vječna i nepomućena sreća i radost, da će biti i teških danah.
Zbilja, to ti kažu?
Ti ljudi posjeduju toliku mudrost i znanje?Nije dobro učiti djecu da odlučuju sama za sebe, trebaju slijediti primjer onih koji su se predali crkvi i isključili mozak, kojima svećenici odlučuju o važnim stvarima poput položaja u krevetu pri snošaju.Regoč wrote:
Nešto poput toga bi trebalo uključiti u zdravstveni odgoj, da mladi ne stvaraju pojmove o ljubavi i braku iz filmovah, nego iz primjerah ljudih iz stvarnoga života; da uče primjere rješavanja problemah, a ne odmah "razvodimo se".
Glupost treba tolerirati, to se zna.Regoč wrote:
Da, naravno, izruguj se.
Kad muškarac obučen u haljinu počne filozofirati i mudrovati to je nešto najvažnije što čovjek može čuti u životu.
Guest- Guest
jedino ono što Papa priča ne valja, to treba izbacit, sve ovo ostalo što crkva širi kao nauku je čisto zlato
Guest- Guest
Ne volim rijec tecaj...podsjeca me kako je svoJevremeno moja roditeljica pohadala onaj od krojenja,zdusno nas uvjeravAjuci kako ce meni sivati hot couture,a braci stepaTi hlace.naravno,nista od Toga,@ ja Otad Ne volim tecajEve..no,svakakO nijePristojno isMijavati nesto gDje siSe draGovoljno angaziRao.udovoLjio siBuducoj zeni,poStuj njene Zelje i staVove ;-)
Last edited by maggie13 on 1/8/2016, 16:36; edited 1 time in total
2014-04-12
maggie13 wrote:Ne volim rijec tecaj...podsjeca me kako je svoJevremeno moja roditeljica pohadala onaj od krojenja,zdusno nas uvjeravAjuci kako ce meni sivati hot coiture,a braci stepaTi hlace.naravno,nista od Toga,@ ja Otad Ne volim tecajEve..no,svakakO nijePristojno isMijavati nesto gDje siSe draGovoljno angaziRao.udoLjio siBuducoj zeni,poStuj njene Zelje i staVove ;-)
Nadmašila si Soru..
A nisam ni ja bolja ;)
Guest- Guest
mijenjaj mob, ovo je nepodnosljivo od tebe:)maggie13 wrote:Ne volim rijec tecaj...podsjeca me kako je svoJevremeno moja roditeljica pohadala onaj od krojenja,zdusno nas uvjeravAjuci kako ce meni sivati hot couture,a braci stepaTi hlace.naravno,nista od Toga,@ ja Otad Ne volim tecajEve..no,svakakO nijePristojno isMijavati nesto gDje siSe draGovoljno angaziRao.udoLjio siBuducoj zeni,poStuj njene Zelje i staVove ;-)
dijagram-
2015-08-09
Zamjenski,jos koji dan :D
2014-04-12
moj x-2 je zakonmaggie13 wrote:Zamjenski,jos koji dan :D
s njim nemezes na internet
zato ja s kompjutera
dijagram-
2015-08-09
Treba netko ove neozenjene postrojit i privest na tecaj.
Mozda konacno stanu na ludi kamen,nikad se ne zna.
Uz bozju pomoc.
Mozda konacno stanu na ludi kamen,nikad se ne zna.
Uz bozju pomoc.
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» SRCE POD PRITISKOM: Srbija u 26 slika
» Slika govori tisuću riječi
» Slika dana
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» SRCE POD PRITISKOM: Srbija u 26 slika