Još jedna malograđanska slika iz purgeraja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Još jedna malograđanska slika iz purgeraja
dijagram wrote:Znaci, puno ih je tebe pojebalo.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Sto ti je iskustvo:)
Katolici najbolji jebaci
Nisam ja mjerilo budući nisam vjernica, nego uzimam primjere iz hrvatskog javnog života, Karamarko, Thompson, pa čak i časna ministrica udala se za rastavljena. Ono katoličko licemjerje na vrhuncu.
Guest- Guest
Gle, cijeli svijet je takav. Krediti u švicarcima su reklamirani kao najveće čovjekovo ostvarenje i izum koji Teslu baca u sjenu. I naš Tito je bil socijalist al se kupal u mlijeku s Brižit Bardo i imal je pudlice čije rodoslovlje seže u srednji vijek. I ja sam u partiji i SDP-u ali ne zbog prava radnika jer boli me kurac za polupismenu stoku nego znam ljude koji će mi skrenuti posao.Eva wrote:udba wrote:Činjenica je ako mu tečaj ništa ne znači onda ga ne treba ni pohoditi. Čemu? Vjenčaj se u općini, nema tečaja nego samo biljezi i vozi.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Naravno. Ne kužim njegov "effort" u svemu tome.
No, druga strane medalje je da sama Crkva propagira dvostruka mjerila i razno razne ustupke. Kak se Thompson vjenčal po drugi put u Crkvi, pa Karamarko kao rastavljen čovjek, i još takvi gluem morlane vertikale? Sama Crkva se prostituira dozvoljajući da ju takvi promoviraju i budu joj PR.
udba wrote:Gle, cijeli svijet je takav. Krediti u švicarcima su reklamirani kao najveće čovjekovo ostvarenje i izum koji Teslu baca u sjenu. I naš Tito je bil socijalist al se kupal u mlijeku s Brižit Bardo i imal je pudlice čije rodoslovlje seže u srednji vijek. I ja sam u partiji i SDP-u ali ne zbog prava radnika jer boli me kurac za polupismenu stoku nego znam ljude koji će mi skrenuti posao.Eva wrote:udba wrote:Činjenica je ako mu tečaj ništa ne znači onda ga ne treba ni pohoditi. Čemu? Vjenčaj se u općini, nema tečaja nego samo biljezi i vozi.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Naravno. Ne kužim njegov "effort" u svemu tome.
No, druga strane medalje je da sama Crkva propagira dvostruka mjerila i razno razne ustupke. Kak se Thompson vjenčal po drugi put u Crkvi, pa Karamarko kao rastavljen čovjek, i još takvi gluem morlane vertikale? Sama Crkva se prostituira dozvoljajući da ju takvi promoviraju i budu joj PR.
Dobro, pragamtizam razumijem, ali institucija Crkve sama se iskompromitirala čineći ustupke podobnima, tak da su izgubili na vjerodostojnosti.
Guest- Guest
Crkva je od prvog dana morala raditi ustupke inače ne bi bila veća od prvih 12 apostola. Prihvaćeno je i slavljenje zimskog solsticija, farbanje jaja. Osim toga 60% HDZ-a nije bilo kršteno tamo 1990 i onda ih je Kuharić minivošom pokrstil sve u deset minuta. Opet, zahvalni konvertiti su to znali cijeniti i podupirali duhovni život. Ne može se biti pretjerano krut.Eva wrote:
Dobro, pragamtizam razumijem, ali institucija Crkve sama se iskompromitirala čineći ustupke podobnima, tak da su izgubili na vjerodostojnosti.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pa onda mogu podnijet i malo šamaranja po twitteru.
Guest- Guest
pa nije u redu ako nekom izađu u susret zajebavat ih zbog toga, ako to prezireš i nikako ne želiš, makni se od toga.Eva wrote:Pa onda mogu podnijet i malo šamaranja po twitteru.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Možda je ogorčen kaj on mora prolazi golgotu, a Karamarko, iako ponavljač, prošao je lišo?. Jebiga, čovjeka boli nepravda.
Guest- Guest
dijagram wrote:Znaci, puno ih je tebe pojebalo.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Katolici najbolji jebaci
prostak jedan
Guest- Guest
Naravno da nisi,cega bi i mogla biti.Eva wrote:dijagram wrote:Znaci, puno ih je tebe pojebalo.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Katolici najbolji jebaci
Nisam ja mjerilo budući nisam vjernica, nego uzimam primjere iz hrvatskog javnog života, Karamarko, Thompson, pa čak i časna ministrica udala se za rastavljena. Ono katoličko licemjerje na vrhuncu.
Mozda ipak, razine frustracije.
dijagram-
2015-08-09
Mda, o tom cu malo kasnije, katoličkom licemjerju. Nego kako je kod vas zidova to, ono kao kod muslimana moderno? Jel jos uvijek muskarci mogu imati 4 žene , u slučaju ženine nevjere kamenovanje ili razvod , seks dva tjedna a prije i poslje menstruacije nikako, ženu ne smije glava boliti Itd?Eva wrote:dijagram wrote:Znaci, puno ih je tebe pojebalo.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Katolici najbolji jebaci
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jok, fizičke ljepote, pameti, mudrosti i neodoljivog šarma.
Guest- Guest
Pa gde si bre mala! Pusti njih, nego ti meni reci kako je kod tebe, sta ima? :)kaja_333 wrote:Mda, o tom cu malo kasnije, katoličkom licemjerju. Nego kako je kod vas zidova to, ono kao kod muslimana moderno? Jel jos uvijek muskarci mogu imati 4 žene , u slučaju ženine nevjere kamenovanje ili razvod , seks dva tjedna a prije i poslje menstruacije nikako, ženu ne smije glava boliti Itd?Eva wrote:dijagram wrote:Znaci, puno ih je tebe pojebalo.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Katolici najbolji jebaci
Nema, to ti neki tecajcic koji crkva uvjetuje da bi se oženio. U biti da ih malo slušaš jer imaju dosta iskustva u bračnom i partnerskom životu. taj tečaj jedino malograđanin epikur ozbiljno shvaća .Stanojko wrote:"Zarucnicki tecaj"? Jel to ima neke veze sa "seksualnim odgojem"?
2015-08-15
A evo, malo more i tako. Ti? Kako je bilo?Stanojko wrote:Pa gde si bre mala! Pusti njih, nego ti meni reci kako je kod tebe, sta ima? :)kaja_333 wrote:Mda, o tom cu malo kasnije, katoličkom licemjerju. Nego kako je kod vas zidova to, ono kao kod muslimana moderno? Jel jos uvijek muskarci mogu imati 4 žene , u slučaju ženine nevjere kamenovanje ili razvod , seks dva tjedna a prije i poslje menstruacije nikako, ženu ne smije glava boliti Itd?Eva wrote:dijagram wrote:Znaci, puno ih je tebe pojebalo.Eva wrote:On ismijava na twitteru tečaj, a mnogi "katolici" ismijavaju brak jebavajući se okolo i prije braka i poslije braka, tak da ono, licemjerje pršti na sve strane.
Katolici najbolji jebaci
2015-08-15
Znaci napustili ste ova moderna muslimanska viđenja bračne zajednice?Eva wrote:Jok, fizičke ljepote, pameti, mudrosti i neodoljivog šarma.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Znaci napustili ste ova moderna muslimanska viđenja bračne zajednice?Eva wrote:Jok, fizičke ljepote, pameti, mudrosti i neodoljivog šarma.
Zamijenila si me s Hasinim sljedbenicima s foruma, Joda, Marčelo, Gargamel & Co.
Guest- Guest
Nisam, primjećujem da dosta sličnosti imate sa hasinim sljedbenicima, 4 žene, košer seks, košer hrana, cvikanje čune..Eva wrote:kaja_333 wrote:Znaci napustili ste ova moderna muslimanska viđenja bračne zajednice?Eva wrote:Jok, fizičke ljepote, pameti, mudrosti i neodoljivog šarma.
Zamijenila si me s Hasinim sljedbenicima s foruma, Joda, Marčelo, Gargamel & Co.
2015-08-15
Ma jesi, viš da si zbunjena. Imam muda, ali nemam čunu.
Guest- Guest
Detalji na PP... :)kaja_333 wrote:A evo, malo more i tako. Ti? Kako je bilo?Stanojko wrote:Pa gde si bre mala! Pusti njih, nego ti meni reci kako je kod tebe, sta ima? :)kaja_333 wrote:Mda, o tom cu malo kasnije, katoličkom licemjerju. Nego kako je kod vas zidova to, ono kao kod muslimana moderno? Jel jos uvijek muskarci mogu imati 4 žene , u slučaju ženine nevjere kamenovanje ili razvod , seks dva tjedna a prije i poslje menstruacije nikako, ženu ne smije glava boliti Itd?Eva wrote:dijagram wrote:
Znaci, puno ih je tebe pojebalo.
Katolici najbolji jebaci
Similar topics
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» SRCE POD PRITISKOM: Srbija u 26 slika
» Slika govori tisuću riječi
» Slika dana
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» SRCE POD PRITISKOM: Srbija u 26 slika
» Slika govori tisuću riječi
» Slika dana
Page 2 of 4