Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
ali je očito da savezništvo Mordora i Gondora širi utjecaj po regiji, nazovimo ga prigodno Međuzemljem - od Vardara pa do Triglava
ali je očito da savezništvo Mordora i Gondora širi utjecaj po regiji, nazovimo ga prigodno Međuzemljem - od Vardara pa do Triglava
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
pleme je postivalo broza kao mudra covjeka al mu se nikad nije klanjalo, a red bi da ga ti ko rvat i katolik pokrstis jer je ipak bio iz hrvatskog korpusa, mozda bi ga mi iz plemena tebi za volju pokrstili al bi se to kosilo sa nasim uvjerenjem i filozofijom, naime, bogovi su nasi neprijateljiEroo wrote:OK,OK...šta si navalio s time..Dovezite si ga već jednom kući, a ne da stalno kukate za njim.Leviathan2 wrote:jest, neki su otvarali sampanjac al ja ipak mislim da si ti ipak plakao, broz vam je bio tata i mama u to dobaEroo wrote:A onda smo te iste ih gledali uz željezničku prugu, dok su ga mrtvog(bez noge) vozili u BG.Leviathan2 wrote:mislim, halo, tako su jugokomunisticki milicajci zatvarali kurve i klosare po zagrebu kad je dolazila neka delegacija,
ni vredu da ni ga vrag jebe
Ostali smo tada otvarali šampanjac...
Jes da je bez noge, jbga...Možemo vam i nogu dopremit, pa ga post festum kompletirajte.
Pizzon vam može organizovat i parastos, da se mu duša smiri već jednom, a ne da luta okolo ko nekršćena duša...
2016-07-22
pa u prijevodu mediteran i jest medjuzemlje :D, e sad ko je mordor a ko gondorn_razbojnik wrote:Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
Međugorje je ipak nešto drugo, Gospe hvala ti.Leviathan2 wrote:pa u prijevodu mediteran i jest medjuzemlje :D, e sad ko je mordor a ko gondorn_razbojnik wrote:Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mordor je Moskva, Gondor Ankara
2014-04-15
A L-jubl-jana je bolana.n_razbojnik wrote:Mordor je Moskva, Gondor Ankara
Guest- Guest
medjugorje je nesto kao isengrad aEroo wrote:Međugorje je ipak nešto drugo, Gospe hvala ti.Leviathan2 wrote:pa u prijevodu mediteran i jest medjuzemlje :D, e sad ko je mordor a ko gondorn_razbojnik wrote:Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
Misliš IsengArd?Leviathan2 wrote:medjugorje je nesto kao isengrad aEroo wrote:Međugorje je ipak nešto drugo, Gospe hvala ti.Leviathan2 wrote:pa u prijevodu mediteran i jest medjuzemlje :D, e sad ko je mordor a ko gondorn_razbojnik wrote:Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
2016-07-22
i on je nas neprijatelj, naime i on spada u ravan bogovaEroo wrote:Zato vas i je vrag odnija...Leviathan2 wrote: bogovi su nasi neprijatelji
a ebesga tocno, davno bilo kad sam citao tolkina,Eroo wrote:Misliš IsengArd?Leviathan2 wrote:medjugorje je nesto kao isengrad aEroo wrote:Međugorje je ipak nešto drugo, Gospe hvala ti.Leviathan2 wrote:pa u prijevodu mediteran i jest medjuzemlje :D, e sad ko je mordor a ko gondorn_razbojnik wrote:Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
Sutra ce i sa Kinezima da flertuju, samo da ima interesa.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
U ovakvom izdanju se mi više dopada...
2016-07-22
jastreb wrote:
I mi imamo takav potencijal. Primjerice,malo kome je znano da u crikvenici postoji ruska pravosl.crkvica.
To bi trebalo obilato iskoristiti i vis a vis toga pozvati Putina na memorijalni posjet.
Nadam se da će netko malo promisliti o tome.
Meni je poznato. Osim Crikve, imamo mi i u Batini krasan Augustinčićev spomenik Pobjeda postavljen u sjećanje na nastradale vojnike Crvene armije. Svojedobno sam pisala Turističkoj zajednici, naravno nikad mi nisu odgovorili, i predlagala turističke ture krstarenja Dunavom s posjetom spomeniku za rusko tržište. Malo kontinentalnog turizma ponuditi, a da nisu samo Plitvice, jer kaj je Rusima kad već dođu u HR, posjetiti i Baranju i Slavoniju, pa se onda zaputit na more.
Kaj se tiče hrvatsko ruske razmjene, Azimov je kazao da su hrvatsku vladu unatrag 6-7 godina već 11 puta zvali u Rusiju, no bez nekog odjeka. Hrvatska vlast jednostavno je autistična kad je u pitanju Rusija.
Guest- Guest
Eto..Drago mi je radi Eere sto se Zlovenija priblizila Majci Russiji...
Guest- Guest
ovo bratimljenje Slovenaca i Putina su mnogi turisti platili znojem i nesvjesticom u kilometarskim kolonama. Hrvati ne bi smjeli ovakvo cirkusiranje dozvoliti usrid sezone, imaju 10 mjeseci u godini pa neka divane, a ne sada kad mi brojimo šolde od koji živimo preostalih 10 mjeseci.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Kaj su te vrnuli u život? Bravo!Eroo wrote:provocator wrote:Ero na aparatima!
Taman kad sam se upitao, pa majkumu, a di sam tu ja i evo.
Hvala, trupino.
Slovenijom, ak niš drugo, bar ne vladaju poltroni, kao Hrvatskom. Mudru vanjsku politiku vode, za razliku od HR koju vode budale, i prije i sada i budu opet.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» HVALA...
» Hvala Scholz
» Hvala ti Bože
» Hvala ti Boze
» HVALA...
» Hvala Scholz
» Hvala ti Bože
» Hvala ti Boze
Page 3 of 3