Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
Ero,Ukrajina i Ukrajinci su umjetni termini.
Koliko znamo, sve do Oktobarske revolucije nisu postojali termini Urajnina i Ukrajinci.
Znali smo za Malorusiju, Kijevsku Rusiju,,Galiciju,Bukovinu, Maloruse,Rusine,Galicijanere...
Nedavno sam (po tko zna ki put) pročitao "Na Drini Ćupriju". Ovoga puta u oko mi je upalo samoubojstvo mladog vojnika austrijske vojske Gregora Feduna,za kojeg Andrić kaže da je bio iz Malorusije,da je pjevao "maloruske pesme" i da je po vjeri bio unijat.
Koliko znamo, sve do Oktobarske revolucije nisu postojali termini Urajnina i Ukrajinci.
Znali smo za Malorusiju, Kijevsku Rusiju,,Galiciju,Bukovinu, Maloruse,Rusine,Galicijanere...
Nedavno sam (po tko zna ki put) pročitao "Na Drini Ćupriju". Ovoga puta u oko mi je upalo samoubojstvo mladog vojnika austrijske vojske Gregora Feduna,za kojeg Andrić kaže da je bio iz Malorusije,da je pjevao "maloruske pesme" i da je po vjeri bio unijat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:)provocator wrote:Ero na aparatima!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ero, jest da se ne slazemo oko nekijeh stvari al smatram da je to stvarno bijedno od slovenaca da te zatvaraju ko nekog huligana il dzepara, mislim, halo, tako su jugokomunisticki milicajci zatvarali kurve i klosare po zagrebu kad je dolazila neka delegacija,Eroo wrote:Evega, i ovaj se me sjetio...Leviathan2 wrote:banali ga slovencisitting_bull wrote:ero u pritvoru dok putin ne ode...provocator wrote:Ero na aparatima!
treba uputit protestnu notu ipak je ero nas drug sa foruma
ni vredu da ni ga vrag jebe
Čak i ono šta je govorio na komemorativnom skupu mogao bih objeručke podpisati.
Za razliku od vas Rusofila, mi si ne želimo ruske čizme, suradnju da...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A onda smo te iste ih gledali uz željezničku prugu, dok su ga mrtvog(bez noge) vozili u BG.Leviathan2 wrote:mislim, halo, tako su jugokomunisticki milicajci zatvarali kurve i klosare po zagrebu kad je dolazila neka delegacija,
Ostali smo tada otvarali šampanjac...
Last edited by Eroo on 31/7/2016, 18:30; edited 1 time in total
2016-07-22
O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
Inače, Putin se kao gost ponašao savim pristojno, nemam niti jedne primjedbe.
Guest- Guest
Imamo mi faktore i bez mene, ali ih između ostalog biram i ja.Ships&Chips wrote:O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
Naše "faktore" ne postavlja Putin, kao vaše...Došao je, vidio, izjadao nam se i otišao.
2016-07-22
Nisam te sorte...Noor wrote:...jel ti mahao na teveju? ;)
2016-07-22
jest, neki su otvarali sampanjac al ja ipak mislim da si ti ipak plakao, broz vam je bio tata i mama u to dobaEroo wrote:A onda smo te iste ih gledali uz željezničku prugu, dok su ga mrtvog(bez noge) vozili u BG.Leviathan2 wrote:mislim, halo, tako su jugokomunisticki milicajci zatvarali kurve i klosare po zagrebu kad je dolazila neka delegacija,
On je idolopoklonik. Svejedno tko maše. Može i Dodik.Leviathan2 wrote:eri mase samo kolinda sa teveja, ostalo ne gledaEroo wrote:Nisam te sorte...Noor wrote:...jel ti mahao na teveju? ;)
Guest- Guest
Nas je posjetio Erdogan.Eroo wrote:Imamo mi faktore i bez mene, ali ih između ostalog biram i ja.Ships&Chips wrote:O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
Naše "faktore" ne postavlja Putin, kao vaše...Došao je, vidio, izjadao nam se i otišao.
Guest- Guest
Svaka ptica svome jatu.Ships&Chips wrote:Nas je posjetio Erdogan.Eroo wrote:Imamo mi faktore i bez mene, ali ih između ostalog biram i ja.Ships&Chips wrote:O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
2014-04-22
Nije se vid'lo Hasu u protokolu posjete ili mi je promaklo.jastreb wrote:Svaka ptica svome jatu.Ships&Chips wrote:Nas je posjetio Erdogan.Eroo wrote:Imamo mi faktore i bez mene, ali ih između ostalog biram i ja.Ships&Chips wrote:O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
Guest- Guest
Ships&Chips wrote:Nas je posjetio Erdogan.Eroo wrote:Imamo mi faktore i bez mene, ali ih između ostalog biram i ja.Ships&Chips wrote:O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
Saveznik i prijatelj...Čemu onda tolika frustracija?
2016-07-22
OK,OK...šta si navalio s time..Dovezite si ga već jednom kući, a ne da stalno kukate za njim.Leviathan2 wrote:jest, neki su otvarali sampanjac al ja ipak mislim da si ti ipak plakao, broz vam je bio tata i mama u to dobaEroo wrote:A onda smo te iste ih gledali uz željezničku prugu, dok su ga mrtvog(bez noge) vozili u BG.Leviathan2 wrote:mislim, halo, tako su jugokomunisticki milicajci zatvarali kurve i klosare po zagrebu kad je dolazila neka delegacija,
Jes da je bez noge, jbga...Možemo vam i nogu dopremit, pa ga post festum kompletirajte.
Pizzon vam može organizovat i parastos, da se mu duša smiri već jednom, a ne da luta okolo ko nekršćena duša...
2016-07-22
Otkud ideja ta? Vid' kraljice i sultana veličanstvenog. A Hase iz zapećka ne vadi.Eroo wrote:Ships&Chips wrote:Nas je posjetio Erdogan.Eroo wrote:Imamo mi faktore i bez mene, ali ih između ostalog biram i ja.Ships&Chips wrote:O, jebote! Kao da si ti neki faktor.Eroo wrote:
Saveznik i prijatelj...Čemu onda tolika frustracija?
Guest- Guest
Jedno srce, jedna duša.Ships&Chips wrote:
Ero se previše oslanja i pouzdaje u tehnologiju.kaja_333 wrote::)provocator wrote:Ero na aparatima!
Ako ovako nastavi mogao bih mu isključiti aparate.
Pa da onda vidimo.
2014-04-22
Pa ne mogu oba brata u Hrvatsku u tako kratkom roku...Što bi ljudi rekli, Ameri pogotovo, qrac bi one Kiowe dopremili, morali bi kao Vučko preklinjati za maketu S300
ali je očito da savezništvo Mordora i Gondora širi utjecaj po regiji, nazovimo ga prigodno Međuzemljem - od Vardara pa do Triglava
ali je očito da savezništvo Mordora i Gondora širi utjecaj po regiji, nazovimo ga prigodno Međuzemljem - od Vardara pa do Triglava
2014-04-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» HVALA...
» Hvala Scholz
» Hvala ti Bože
» Hvala ti Boze
» HVALA...
» Hvala Scholz
» Hvala ti Bože
» Hvala ti Boze
Page 2 of 3