ŠTA SE GOVORILO U SANDŽAKU: Dačić tvrdi kako raspolaže podacima da bošnjački dužnosnici iz BiH žele destabilizaciju i sukobe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ŠTA SE GOVORILO U SANDŽAKU: Dačić tvrdi kako raspolaže podacima da bošnjački dužnosnici iz BiH žele destabilizaciju i sukobe
Jel ima koji srbo u toj vladi???Sve cigani i albanciEroo wrote:
Guest- Guest
Re: ŠTA SE GOVORILO U SANDŽAKU: Dačić tvrdi kako raspolaže podacima da bošnjački dužnosnici iz BiH žele destabilizaciju i sukobe
Rotacija kadrova...turci u njemckoj, srBe u hrvatskoj, albanski u srpskoj. .tre911 wrote:Jel ima koji srbo u toj vladi???Sve cigani i albanciEroo wrote:
Guest- Guest
Što jeste jeste, priznajem. Nego jesi li ti do sada pisao na ovom forumu ili na prošlom net.hr? ne činiš mi se poznatim ali imaš žicu rijetko realnog srbina koji ne nastupa sa pozicija velike srbije što mi brzo upadne u okodzmrdz wrote:Rotacija kadrova...turci u njemckoj, srBe u hrvatskoj, albanski u srpskoj. .tre911 wrote:Jel ima koji srbo u toj vladi???Sve cigani i albanciEroo wrote:
Guest- Guest
Jesam do 2007 naPrijateljima, malo pre toga na Vip koji je u stvari pomogao da se oformi jedno fino društvo među kojima se ipak razgovaralo s postovanjem i nekoliko godina cak i privatno dopisivali. Iskreno, ja sam uvek posramljen kad me neko drugacije vidi jer sam godinama posle rata sklapao mozaik mojih uspomuspomena iz 90ih izakljucio da ja mogu samo za sebe biti odgovoran. Kad me vec pitaš da li sam realan uvezi srpske politike, mislim da jesam. Aj iz inata il kad mw neko nagazi mozda kažem nesto sto ne mislim ali uistinu netre911 wrote:Što jeste jeste, priznajem. Nego jesi li ti do sada pisao na ovom forumu ili na prošlom net.hr? ne činiš mi se poznatim ali imaš žicu rijetko realnog srbina koji ne nastupa sa pozicija velike srbije što mi brzo upadne u okodzmrdz wrote:Rotacija kadrova...turci u njemckoj, srBe u hrvatskoj, albanski u srpskoj. .tre911 wrote:Jel ima koji srbo u toj vladi???Sve cigani i albanciEroo wrote:
misim da je Karlovac niti Virovtica srpski a niti da trba da budu. Da li bi zelio Krajinu opet..ne daj Bože. Da li sam Srbin, 100% ali to mi nije zanimanje, glavna crta niti nešto čega se sramim svakako izuzev sto mi je žao što se i neki ligavci tako zovu.
Velika Srbija. ? Hahaha.. . . To samo ko ne voli Srbe može da propagira. Ja vidim opstanak progres Srba iskljucivo radom , skolovanjem i suočavanjem sa istinom o nekim stvarima koe nas jebu vekovima.
Mrzim mitomaniju i popove i lopove i sve što nam stavla mrenu na oci.
Ja tebe ne mogu promeniti ali sebe mogu, pa tako mozda se i tvoj odnos prema meni promeni. Ista logika vredi i za narod.
Jbg ne dam na sebe i ne guramprste u ranu druigima. Izbegavam da ljude oslovljavam ustasa il balija baš radi svoje te borbe i daja budem tajSrbin kakvog zamisljam da treba da bude.
Mislim da ovo i nije za ovaj forum a i ja isto tako s obzirom da ogomnu eergiju ovde ljudi potroše na ubedivanje, vredjanje i lupetanje čega se ja uzdrzavam.
Guest- Guest
Ovo mi je ok mada ja radije u duelu kažem nekome da je četnik nego da podvlačim nazivnik pod sve srbe i tako opletem po onima koji su ni krivi ni dužni i to ne radim samo prema srbima nego i prema židovima ili rusima... jednostavno spustim loptu na osobnu razinu i tu se fajtam, imam ja i generaliziranja, ne bježim ali u globalu se ovoga držim.dzmrdz wrote:Jesam do 2007 naPrijateljima, malo pre toga na Vip koji je u stvari pomogao da se oformi jedno fino društvo među kojima se ipak razgovaralo s postovanjem i nekoliko godina cak i privatno dopisivali. Iskreno, ja sam uvek posramljen kad me neko drugacije vidi jer sam godinama posle rata sklapao mozaik mojih uspomuspomena iz 90ih izakljucio da ja mogu samo za sebe biti odgovoran. Kad me vec pitaš da li sam realan uvezi srpske politike, mislim da jesam. Aj iz inata il kad mw neko nagazi mozda kažem nesto sto ne mislim ali uistinu netre911 wrote:Što jeste jeste, priznajem. Nego jesi li ti do sada pisao na ovom forumu ili na prošlom net.hr? ne činiš mi se poznatim ali imaš žicu rijetko realnog srbina koji ne nastupa sa pozicija velike srbije što mi brzo upadne u okodzmrdz wrote:Rotacija kadrova...turci u njemckoj, srBe u hrvatskoj, albanski u srpskoj. .tre911 wrote:Jel ima koji srbo u toj vladi???Sve cigani i albanciEroo wrote:
misim da je Karlovac niti Virovtica srpski a niti da trba da budu. Da li bi zelio Krajinu opet..ne daj Bože. Da li sam Srbin, 100% ali to mi nije zanimanje, glavna crta niti nešto čega se sramim svakako izuzev sto mi je žao što se i neki ligavci tako zovu.
Velika Srbija. ? Hahaha.. . . To samo ko ne voli Srbe može da propagira. Ja vidim opstanak progres Srba iskljucivo radom , skolovanjem i suočavanjem sa istinom o nekim stvarima koe nas jebu vekovima.
Mrzim mitomaniju i popove i lopove i sve što nam stavla mrenu na oci.
Ja tebe ne mogu promeniti ali sebe mogu, pa tako mozda se i tvoj odnos prema meni promeni. Ista logika vredi i za narod.
Jbg ne dam na sebe i ne guramprste u ranu druigima. Izbegavam da ljude oslovljavam ustasa il balija baš radi svoje te borbe i daja budem tajSrbin kakvog zamisljam da treba da bude.
Mislim da ovo i nije za ovaj forum a i ja isto tako s obzirom da ogomnu eergiju ovde ljudi potroše na ubedivanje, vredjanje i lupetanje čega se ja uzdrzavam.
Guest- Guest
Bakir ne kapira da su im ga zavukli Sandzaklije da se rokaju po Bosni a kod njih se nikad nista nije desilo.
Usput pretenduju i na mesto Predsednika Srbije.
Veci Srbi od Srba u Srbiji i Muslimani od Muslimana u Bosni a Bakir bio i ostao zelenko.
Usput pretenduju i na mesto Predsednika Srbije.
Veci Srbi od Srba u Srbiji i Muslimani od Muslimana u Bosni a Bakir bio i ostao zelenko.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Starhemberg wrote:Veliko leglo salafista i vehabija, što će reći pritajenih glavosječa. Bude li proširenja Islamske Države na europskom tlu, to će najvjerojatnije biti odatle.Eroo wrote: Novi Pazar
tesko, zna se ko je streptomicin za takve. bice ponovo kmecanja ,,genocid, genocid''
Guest- Guest
Antijunak wrote:Srbi su stvarno nevjerojatan narod.
Od buhe prave slona.
Bakir je samo spomenuo kako je posjetio Novi Pazar kao većinsko bošnjačko mjesto kao što srbijaanski dužnosnici posjećuju mjesta u BiH sa većinskim srpskim pučanstvom kao što su Banja Luka i Trebinje.
Nije spominjao nikakvu autonomiju a kamoli sukobe, a ne vjerujem da je aludirao na to, mada ruku na srce bilo bi pošteno da ako Srbi imaju entitet u BiH, onda da i Bošnje imaju entitet u Srbiji.
ne vec je rekao da su banja luka i novi pazar isto. nisu isto niti ce ikada biti!
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bošnjački poljoprivrednici žele blokirati granicu sa HR
» GOEBBELS NA APARATIMA: NOVI DAN - NOVA PODVALA: Kako bošnjački mediji Čoviću podmeću
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» BOŠNJAČKI RADIKALI Nastavljaju klevetati Čovića i strašiti Bošnjake, kako bi ih mobilizirali da majoriziraju Hrvate
» GOEBBELS NA APARATIMA: NOVI DAN - NOVA PODVALA: Kako bošnjački mediji Čoviću podmeću
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» BOŠNJAČKI RADIKALI Nastavljaju klevetati Čovića i strašiti Bošnjake, kako bi ih mobilizirali da majoriziraju Hrvate
Page 2 of 2