Madame boudoir (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
kako mmisliš ne treba ukapat?veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
dam ti mail od ovih mojih. ali za mali teško da bi van zegeja.
a ja sam čuo dok sam bio dole da može bez građevne do 24m2
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
Bazen tlocrtne površine do 100 m² i ukopan u tlo - bez građevinske dozvole, ali obavezno izgrađen sukladno glavnom projektu.
Guest- Guest
to je onda nekaj novo.Noor wrote:veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
Bazen tlocrtne površine do 100 m² i ukopan u tlo - bez građevinske dozvole, ali obavezno izgrađen sukladno glavnom projektu.
2014-12-30
veber wrote:to je onda nekaj novo.Noor wrote:veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
je, od 2. srpnja 2015.
Guest- Guest
na novoj kući jer nemam prostora okolo napravit ću na krovu. doduše bit će to poveća kada.prckov wrote:kako mmisliš ne treba ukapat?veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
2014-12-30
prckov wrote:kako mmisliš ne treba ukapat?veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
ako želiš izbjeći građevinsku dpzvolu, mora biti ukopan. i veličine može biti čak do 100 m2.
Guest- Guest
a ako oću na prvom katuna tarasi tu treba?Noor wrote:prckov wrote:kako mmisliš ne treba ukapat?veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazioveber wrote:a, di bi gradio bazen?
ako želiš izbjeći građevinsku dpzvolu, mora biti ukopan. i veličine može biti čak do 100 m2.
2014-04-19
prckov wrote:a ako oću na prvom katuna tarasi tu treba?Noor wrote:prckov wrote:kako mmisliš ne treba ukapat?veber wrote:pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2prckov wrote:
na moru, imam i ja jednog u zg ali necu s njim, i necu jos dok ne budem dolazio
tu ćeš s g.dozvolom
Guest- Guest
ok falaNoor wrote:prckov wrote:a ako oću na prvom katuna tarasi tu treba?Noor wrote:prckov wrote:kako mmisliš ne treba ukapat?veber wrote:
pazi, ne moraš ga ukapat. i treba ti građevinska ako je više od 12m2
tu ćeš s g.dozvolom
2014-04-19
prckov wrote:ok falaNoor wrote:prckov wrote:a ako oću na prvom katuna tarasi tu treba?Noor wrote:prckov wrote:
kako mmisliš ne treba ukapat?
tu ćeš s g.dozvolom
Guest- Guest
kako si se oslobodila onih šveđana..ja jedva pobjegla s plaže..
2014-04-12
nagovorila ih da idu kod škiljinice žicat da nas pusti na tranpulin, pa se izvukla dok se ona s njima sporazumijevala-prepirala.maggie13 wrote:kako si se oslobodila onih šveđana..ja jedva pobjegla s plaže..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jesi ti vidila što je ono napasno,..ne puštaju..i na večeru nas htjeli vodit, po našem izboru..dobro smo odoljele..frakcija wrote:nagovorila ih da idu kod škiljinice žicat da nas pusti na tranpulin, pa se izvukla dok se ona s njima sporazumijevala-prepirala.maggie13 wrote:kako si se oslobodila onih šveđana..ja jedva pobjegla s plaže..
2014-04-12
pa fini su to momci.. ti skandinavci znaju sve po kući radit..maggie13 wrote:jesi ti vidila što je ono napasno,..ne puštaju..i na večeru nas htjeli vodit, po našem izboru..dobro smo odoljele..frakcija wrote:nagovorila ih da idu kod škiljinice žicat da nas pusti na tranpulin, pa se izvukla dok se ona s njima sporazumijevala-prepirala.maggie13 wrote:kako si se oslobodila onih šveđana..ja jedva pobjegla s plaže..
2016-03-09
ne da znaju, nego i rade..a, da ims e ipak javimo za večeru...onaj jedan mi uvalio broj moba..frakcija wrote:pa fini su to momci.. ti skandinavci znaju sve po kući radit..maggie13 wrote:jesi ti vidila što je ono napasno,..ne puštaju..i na večeru nas htjeli vodit, po našem izboru..dobro smo odoljele..frakcija wrote:nagovorila ih da idu kod škiljinice žicat da nas pusti na tranpulin, pa se izvukla dok se ona s njima sporazumijevala-prepirala.maggie13 wrote:kako si se oslobodila onih šveđana..ja jedva pobjegla s plaže..
2014-04-12
meni prvo palo na pamet da im naplatimo večeru u mojoj konobi..parlafinta ekskluziva..utarapit ćemo im vino po 100 kn.maggie13 wrote:ne da znaju, nego i rade..a, da ims e ipak javimo za večeru...onaj jedan mi uvalio broj moba..frakcija wrote:pa fini su to momci.. ti skandinavci znaju sve po kući radit..maggie13 wrote:jesi ti vidila što je ono napasno,..ne puštaju..i na večeru nas htjeli vodit, po našem izboru..dobro smo odoljele..frakcija wrote:nagovorila ih da idu kod škiljinice žicat da nas pusti na tranpulin, pa se izvukla dok se ona s njima sporazumijevala-prepirala.maggie13 wrote:kako si se oslobodila onih šveđana..ja jedva pobjegla s plaže..
2016-03-09
dogovorit cemo se poslije,moram skuhat nesto...meni Bjorn ;Dfrakcija wrote:meni je Folk sladak..koji je tebi?
2014-04-12
meni čudan instikt..tako bi moj tata pokupio strance i doveo kod nas na večeru i tobože glumio da plača materi za večeru i vino..posli bi oni redali runde po pristojnoj cijeni.. bilo je i za patike i za kino.. njima je to ništa..u njih su cifre astronomskemaggie13 wrote:dogovorit cemo se poslije,moram skuhat nesto...meni Bjorn ;Dfrakcija wrote:meni je Folk sladak..koji je tebi?
2016-03-09
prcko se odlogirao u 1:29, a ja ulogirala u 1:32..što ti je usud
2016-03-09
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50