Osnovana nova pro zapadna vlada u Siriji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Osnovana nova pro zapadna vlada u Siriji
asila i epi rade popis Gulenista u Grvatskoj, ja i dva brata prvi na listi, da mogu hitro postupit kad dođe nalog od Sultana
već se izmišljaju neke veze sa Merkel, CIAom i pučistima
muslimanska fronta juriša da sruši nenarodni kapitalizam koji uništava čovjekov duh, kapitalizam pretvara ljude u materijaliste bez duše
muslimanska fronta juriša da sruši nenarodni kapitalizam koji uništava čovjekov duh, kapitalizam pretvara ljude u materijaliste bez duše
Guest- Guest
hahaha Pa u biti u neku ruku imaš i pravo izvor propasti svakog uređenja, ideje i sl. nije izvana nego iznutradeda born again wrote:asila i epi rade popis Gulenista u Grvatskoj, ja i dva brata prvi na listi, da mogu hitro postupit kad dođe nalog od Sultana
Kermit-
2014-04-17
jesi razmišljao o detoksikaciji? otrov ti već uništava vitalne organe
http://zdravakrava.24sata.hr/zdravlje/citateljica-zeljka-krece-na-dubinski-detox-program-11720
povedi i epija, zajedno možda dobijete popust na kuru
http://zdravakrava.24sata.hr/zdravlje/citateljica-zeljka-krece-na-dubinski-detox-program-11720
Guest- Guest
ajde deda petak je saćeš opet igrati igrice i bacati majmuna do ponjedeljka hehehehdeda born again wrote:jesi razmišljao o detoksikaciji? otrov ti već uništava vitalne organe
Kermit-
2014-04-17
misliš si ako ti to radiš, da tako vrijeme provode i svi ostali?asilovski wrote:
ajde deda petak je saćeš opet igrati igrice i bacati majmuna do ponjedeljka heheheh
Guest- Guest
au gadne li zenskinje,na kakvim li je ova steroidima
2014-04-14
ne, pa ja, kako ti osobno navodiš, vršim intoksikaciju preko vikenda hehehe mudrice moja ima da pređeš ceo nivo i da nađeš magičnu sikirudeda born again wrote:misliš si ako ti to radiš, da tako vrijeme provode i svi ostali?asilovski wrote:
ajde deda petak je saćeš opet igrati igrice i bacati majmuna do ponjedeljka heheheh
Kermit-
2014-04-17
Deda voli Musclave cure..meni su plivacice najzgodnije..izgledaju softy,ali dok je dotaknes,sve kao mramor..Winter is coming wrote:au gadne li zenskinje,na kakvim li je ova steroidima
Guest- Guest
bogomdani wrote:Deda voli Musclave cure..meni su plivacice najzgodnije..izgledaju softy,ali dok je dotaknes,sve kao mramor..Winter is coming wrote:au gadne li zenskinje,na kakvim li je ova steroidima
ovako?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
a ne..to voli deda,Musclava cura..plivacice nemaju tako izrazene misice..udba wrote:bogomdani wrote:Deda voli Musclave cure..meni su plivacice najzgodnije..izgledaju softy,ali dok je dotaknes,sve kao mramor..Winter is coming wrote:au gadne li zenskinje,na kakvim li je ova steroidima
ovako?
Guest- Guest
deda born again wrote:asila i epi rade popis Gulenista u Grvatskoj, ja i dva brata prvi na listi, da mogu hitro postupit kad dođe nalog od Sultana
Guest- Guest
aoj bulo dje su ti dimije
2014-04-14
ne čekaš ti vikend, to je kod tebe svakodnevno, ako ne gutaš opijate, onda se truješ kojekakvim teorijama zavjereasilovski wrote:ne, pa ja, kako ti osobno navodiš, vršim intoksikaciju preko vikenda hehehe mudrice moja ima da pređeš ceo nivo i da nađeš magičnu sikirudeda born again wrote:misliš si ako ti to radiš, da tako vrijeme provode i svi ostali?asilovski wrote:
a nakon što uzrijaš samog sebe onda se treba nekako opustiti, pa pucaš tenkom po livadi ili što već relaksira
Guest- Guest
Koja konfuzija na zadnjoj šajbi.... sadam i laden zajedno nisu mogli ni prije, a ni sada kada su baatovi oficiri prešli u isil i zatatili s nusrom...asilovski wrote:
Šoferšajbna prozapadne milicije Zinki, inače djeco ubojica
majkumupoljubim pa to je prijelaz ka muškarcu a sa atributima ženeudba wrote:bogomdani wrote:Deda voli Musclave cure..meni su plivacice najzgodnije..izgledaju softy,ali dok je dotaknes,sve kao mramor..Winter is coming wrote:au gadne li zenskinje,na kakvim li je ova steroidima
ovako?
Kermit-
2014-04-17
njih dva ko Marx i Engels, nasljedili imovinu od baba i didova, brodicom se vozaju na Kornate i uz čašu alkohola seru protiv kapitalizmadva brata wrote:deda born again wrote:asila i epi rade popis Gulenista u Grvatskoj, ja i dva brata prvi na listi, da mogu hitro postupit kad dođe nalog od Sultana
Guest- Guest
jedino zajedničko je da su imali istog saveznika koji ih je sredio kad su bili nepotrebni :)mutava baštarda wrote:Koja konfuzija na zadnjoj šajbi.... sadam i laden zajedno nisu mogli ni prije, a ni sada kada su baatovi oficiri prešli u isil i zatatili s nusrom...asilovski wrote:
Šoferšajbna prozapadne milicije Zinki, inače djeco ubojica
Moderna žena :)asilovski wrote:majkumupoljubim pa to je prijelaz ka muškarcu a sa atributima ženeudba wrote:bogomdani wrote:Deda voli Musclave cure..meni su plivacice najzgodnije..izgledaju softy,ali dok je dotaknes,sve kao mramor..Winter is coming wrote:au gadne li zenskinje,na kakvim li je ova steroidima
ovako?
Guest- Guest
Sad će Sirija biti spašena. Od Putina prvo, što je najvažnije.asilovski wrote:hahaha Pa u biti u neku ruku imaš i pravo izvor propasti svakog uređenja, ideje i sl. nije izvana nego iznutradeda born again wrote:asila i epi rade popis Gulenista u Grvatskoj, ja i dva brata prvi na listi, da mogu hitro postupit kad dođe nalog od Sultana
Guest- Guest
Nakon Sirije ide Kosovo, pa spašavanje RS.Starhemberg wrote:
Sad će Sirija biti spašena. Od Putina prvo, što je najvažnije.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Delnicama osnovana nova desna stranka-Genaracija obnove
» Scholz: Nova vlada će olakšati dolazak stranim radnicima
» Nova vlada
» Nova Vlada
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Scholz: Nova vlada će olakšati dolazak stranim radnicima
» Nova vlada
» Nova Vlada
» Nova srpska Vlada: SPISAK