Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
Pa ok, no ne znači da bi svi na tvom mjestu postupili jednako...veber wrote:meni se žena i mala preokrenule u čamcu, u biti ništa strašno, ali sam prvo malu isčupao iz vode. uhvatio ju za kosu i doslovce isčupao iz vode.Starhemberg wrote:Djeca od tebe deset metara, majka dva i nju eventualno ugledaš prije...nema tu baš pravila, to je stvar sekunde-dvije...dijagram wrote:Nema izbora, spasavas djecu (barem normalni ljudi) onda ako stignes i ostaleStarhemberg wrote:Nema tu vremena za razmišljanje, čisti instinkt... izbori bi bili razni, čemu čuđenje...
kasnije je vrištala jer sam ju počupao, ženu sam tražio tek kada sam malu bacio na obalu...
Guest- Guest
Re: Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
ne znači, ali sam prvo izvlačio dijete. nagonski bez neke odluke.Starhemberg wrote:Pa ok, no ne znači da bi svi na tvom mjestu postupili jednako...
2014-12-30
Mislio sam da je jasno iz drugoga komentara. Prioritet su djeca, njih spašavaš prve. Nakon djece majku, ako se mene što dogodi da imaju koga pouzdanoga da se skrbi o njima. Nakon toga roditelji po načelu tko mi je prostorno bliži.Noor wrote:Regoč wrote:Poprilično neshvatljivo, unatoč ljubavi prema majci.
Kako bi ti reagirao u ovoj situaciji?
Pouka: Ne stavljati sva joojca u istu kosharu..
Guest- Guest
Poštedi nas svojih naravoučenija barem ponekad.bogomdani wrote:Pouka: Ne stavljati sva joojca u istu kosharu..
Guest- Guest
to sto si tutlek pa ne kuzis da obitelj nikad ne treba okupljati u nekim situacijama koje mogu biti rizicne,nije moj bed..tvoj je..Starhemberg wrote:Poštedi nas svojih naravoučenija barem ponekad.bogomdani wrote:Pouka: Ne stavljati sva joojca u istu kosharu..
Guest- Guest
ova tema je za crnkinju khroniku e megi megi,tako ti je to kad zenskinje otvaraju teme
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Koga ćete birati kad vam ukidaju radno mjesto?
» Ako bi nanesla prilika i ako bih već morao birati između Josipovića i Komšića birao bih Komšića :)
» Srbi su i ovog puta tema hrvatskih izbora , no koga će oni birati ?
» Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Ako bi nanesla prilika i ako bih već morao birati između Josipovića i Komšića birao bih Komšića :)
» Srbi su i ovog puta tema hrvatskih izbora , no koga će oni birati ?
» Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
Page 3 of 3