Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
dijagram wrote:umjesto majke, zene ili djece trebao je spasiti zgodnu sisatu susjedu
Longi?
Guest- Guest
Re: Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
Inače dileme nema. Ak je moj muž, spašava ženu, a ak je moj sin, spašava majku.
Guest- Guest
laki bastrd...treba li te 'spasit' :PRegoč wrote:Pauziram između dva kupanja pa da malo prokomentiram ponešto. Fino se ručak slegao pa se može dalje. Pozdrav!
2014-04-12
hahaha,dalmos mamu svakako :DEva wrote:Inače dileme nema. Ak je moj muž, spašava ženu, a ak je moj sin, spašava majku.
2014-04-12
maggie13 wrote:hahaha,dalmos mamu svakako :DEva wrote:Inače dileme nema. Ak je moj muž, spašava ženu, a ak je moj sin, spašava majku.
Ima on i brata:))
Last edited by Eva on 29/7/2016, 15:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
a pcija ljubavnica???.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Majka je ovdje trebala sama učiniti žrtvu i baciti se u nabujalu rijeku i tako sina osloboditi od ove dileme.
Barem tako bih ja učinio da moje dijete dođe u dilemu,koga spasiti mene ili svoju suprugu/supruga.
Ja sam svoje gusle odguslio,a na njima je da nastave lozu.
Barem tako bih ja učinio da moje dijete dođe u dilemu,koga spasiti mene ili svoju suprugu/supruga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ojebovas Irud...pa zena ima..masurina...jedna zalegne druga ce roditi dijete..teraj to..
Guest- Guest
gledaš puno filmova......sretni završeci i ta sranja.....gdje bi svekrva sina prepustila snajki......žene.....nemoš razumjet da živiš još toliko....jastreb wrote:Majka je ovdje trebala sama učiniti žrtvu i baciti se u nabujalu rijeku i tako sina osloboditi od ove dileme.
2015-07-28
Nema tu vremena za razmišljanje, čisti instinkt... izbori bi bili razni, čemu čuđenje...
Guest- Guest
Moš mislit, nakon četiri pive postaje požrtvovan ali samo na papiru. Ako bi se i bacio u nabujalo rijeku to bi bilo samo zato da fingira vlastitu smrt i pod drugim imenom počne drugi život negdje drugdje, da se riješi jebene aždaje.v_vlado wrote:gledaš puno filmova......sretni završeci i ta sranja.....gdje bi svekrva sina prepustila snajki......žene.....nemoš razumjet da živiš još toliko....jastreb wrote:Majka je ovdje trebala sama učiniti žrtvu i baciti se u nabujalu rijeku i tako sina osloboditi od ove dileme.
Neki dan sam čitao zanimljivu temu. Recimo desi se neka teška katastrofa. Ljudi poput Noe spašavaju pojedine životinjske primjerke.
Ekipa se nađe u situaciji;spasiti posljednji živući par goveda ili jednog čovjeka?
Što učiniti?
Ekipa se nađe u situaciji;spasiti posljednji živući par goveda ili jednog čovjeka?
Što učiniti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uzet goveda, poslije imaš na brodici faširano, ramstek, dobro juhu goveđu, čak i gumeni bomboni se rade od krava.jastreb wrote:Neki dan sam čitao zanimljivu temu. Recimo desi se neka teška katastrofa. Ljudi poput Noe spašavaju pojedine životinjske primjerke.
Što učiniti?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ovisi koje krave?jastreb wrote:Neki dan sam čitao zanimljivu temu. Recimo desi se neka teška katastrofa. Ljudi poput Noe spašavaju pojedine životinjske primjerke.
Što učiniti?
ako su holštajn,nek se utope
a za simentalca bi krenuo...
izdržljiviji je i daje više mesa...
a,ako je čovjek,ovisi koji?
imaš boju kože,vjeru,spol
za neki zgodni pičić,može....
plivam..
2015-07-28
a ebote,a zena nakon 20 godina braka kaze,kako se konacno probudila iz nesvijesti i ne moze skuziti zasto je izgubila toliko vremena u zivotu sa Kretenom..
Guest- Guest
Regoč wrote:Poprilično neshvatljivo, unatoč ljubavi prema majci.
Kako bi ti reagirao u ovoj situaciji?
Guest- Guest
Možda mater ima dobru penziju...
Nema izbora, spasavas djecu (barem normalni ljudi) onda ako stignes i ostaleStarhemberg wrote:Nema tu vremena za razmišljanje, čisti instinkt... izbori bi bili razni, čemu čuđenje...
dijagram-
2015-08-09
Djeca od tebe deset metara, majka dva i nju eventualno ugledaš prije...nema tu baš pravila, to je stvar sekunde-dvije...dijagram wrote:Nema izbora, spasavas djecu (barem normalni ljudi) onda ako stignes i ostaleStarhemberg wrote:Nema tu vremena za razmišljanje, čisti instinkt... izbori bi bili razni, čemu čuđenje...
Guest- Guest
meni se žena i mala preokrenule u čamcu, u biti ništa strašno, ali sam prvo malu isčupao iz vode. uhvatio ju za kosu i doslovce isčupao iz vode.Starhemberg wrote:Djeca od tebe deset metara, majka dva i nju eventualno ugledaš prije...nema tu baš pravila, to je stvar sekunde-dvije...dijagram wrote:Nema izbora, spasavas djecu (barem normalni ljudi) onda ako stignes i ostaleStarhemberg wrote:Nema tu vremena za razmišljanje, čisti instinkt... izbori bi bili razni, čemu čuđenje...
kasnije je vrištala jer sam ju počupao, ženu sam tražio tek kada sam malu bacio na obalu...
2014-12-30
Pa ok, no ne znači da bi svi na tvom mjestu postupili jednako...veber wrote:meni se žena i mala preokrenule u čamcu, u biti ništa strašno, ali sam prvo malu isčupao iz vode. uhvatio ju za kosu i doslovce isčupao iz vode.Starhemberg wrote:Djeca od tebe deset metara, majka dva i nju eventualno ugledaš prije...nema tu baš pravila, to je stvar sekunde-dvije...dijagram wrote:Nema izbora, spasavas djecu (barem normalni ljudi) onda ako stignes i ostaleStarhemberg wrote:Nema tu vremena za razmišljanje, čisti instinkt... izbori bi bili razni, čemu čuđenje...
kasnije je vrištala jer sam ju počupao, ženu sam tražio tek kada sam malu bacio na obalu...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Koga ćete birati kad vam ukidaju radno mjesto?
» Ako bi nanesla prilika i ako bih već morao birati između Josipovića i Komšića birao bih Komšića :)
» Srbi su i ovog puta tema hrvatskih izbora , no koga će oni birati ?
» Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Ako bi nanesla prilika i ako bih već morao birati između Josipovića i Komšića birao bih Komšića :)
» Srbi su i ovog puta tema hrvatskih izbora , no koga će oni birati ?
» Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
Page 2 of 3