Poduzetnička inicijativa
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Poduzetnička inicijativa
policajac ima normu jer mora puniti proračun, vlastiti i državni, umjesto da efektivno kontrolira i sankcionira sve one koji su u prekršaju i ugrožavaju sigurnost drugih sudionika u prometu.veber wrote:policajac je dužan "uloviti" 250 autiju koji voze prebrzo na ljubljanskoj ili slavonskoj, u smjeni.
kaj on ima s tim?
Last edited by Ships&Chips on 28/7/2016, 22:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
paraziti su nojgori oblik postojanja,
umirovljenici, doktori, učitelji, uprava, svi nan isporučuju račune za usluge ke nismo iskali.
umirovljenici, doktori, učitelji, uprava, svi nan isporučuju račune za usluge ke nismo iskali.
2014-04-16
Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.aben wrote:paraziti su nojgori oblik postojanja,
Guest- Guest
ma to jo napišen svako toliko,Ships&Chips wrote:Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.aben wrote:paraziti su nojgori oblik postojanja,
zno se na ča mislin:)
2014-04-16
kic wrote:veber wrote:bogtejebo, pa nije službenik kriv...
svak radi svoj posao, ali nitko nema odgovornosti? malo je to hm, kriva filozofija sorry..
I meni je to perverzna kvarna filozofija koja ne drži vodu. Službenik nije kriv? nema nikakve odgovornosti znači može raditi što god mu padne na pamet u datom trenutku može zakone interpretirati kako mu se prohtje. Ovo je tema gdje se ja sa budaletinama poput Vebera koljem skoro svakodnevno u RL čak i do početka fizičkog obračuna a o jebanjima majki obostrano da i ne pričam psovka ima na lopate.
Mislim si kakav to mentalni sklop imaju ljudi koji brane svoje tlačitelje? Stokholmski sindrom ili šta?
Guest- Guest
kriv je, svaki od njih zna da cini krivo i opet to cini, to pravdaju da im takav posao, isto kao u ratu kad se cine zlocini,naredili mi, jos u ratu mozes uzeti olaksavajucu okolnost da se covjek boji jer ako ne poslusa njega ce al jedan policijot koji vata ljude po cesti samo da im rebne kaznu je drugo nista nego govno, ili jedan inspektor koji ide kontrolirati rad nekog poduzetnika, on kad udje mora napisati kaznu pa makar to bila i izblijedela naljepnica za racun, krivi su jer otimaju ljudima i oni to znaju , to su jebeni alati opresijeveber wrote:bogtejebo, pa nije službenik kriv...
E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:ma to jo napišen svako toliko,Ships&Chips wrote:Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.aben wrote:paraziti su nojgori oblik postojanja,
Guest- Guest
mentalni sklop je da su uvjereni ako tih krvopija ne bude da necemo moci funkcionirati, mi smo nesposobni bez njih, a kru te jebo, kako bi tek fino funkcionirali kad bi policijoti i inspektori sluzili za regulaciju a ne otimacinu i opresijuUsne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:veber wrote:bogtejebo, pa nije službenik kriv...
svak radi svoj posao, ali nitko nema odgovornosti? malo je to hm, kriva filozofija sorry..
I meni je to perverzna kvarna filozofija koja ne drži vodu. Službenik nije kriv? nema nikakve odgovornosti znači može raditi što god mu padne na pamet u datom trenutku može zakone interpretirati kako mu se prohtje. Ovo je tema gdje se ja sa budaletinama poput Vebera koljem skoro svakodnevno u RL čak i do početka fizičkog obračuna a o jebanjima majki obostrano da i ne pričam psovka ima na lopate.
Mislim si kakav to mentalni sklop imaju ljudi koji brane svoje tlačitelje? Stokholmski sindrom ili šta?
je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:ma to jo napišen svako toliko,Ships&Chips wrote:Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.aben wrote:paraziti su nojgori oblik postojanja,
2014-04-16
I meni je ta depersonalizacija sustava neprihvatljiva. Pa nije se sustav stvorio sam od sebe nego su ga kreirali ljudi u ili iz sustava.Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:veber wrote:bogtejebo, pa nije službenik kriv...
Guest- Guest
za regulaciju?Leviathan2 wrote:mentalni sklop je da su uvjereni ako tih krvopija ne bude da necemo moci funkcionirati, mi smo nesposobni bez njih, a kru te jebo, kako bi tek fino funkcionirali kad bi policijoti i inspektori sluzili za regulaciju a ne otimacinu i opresijuUsne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:veber wrote:bogtejebo, pa nije službenik kriv...
2014-04-16
A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:ma to jo napišen svako toliko,Ships&Chips wrote:Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.aben wrote:paraziti su nojgori oblik postojanja,
Guest- Guest
Ships&Chips wrote:A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:ma to jo napišen svako toliko,Ships&Chips wrote:Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.aben wrote:paraziti su nojgori oblik postojanja,
dont go there :D
Lasciate ogni speranza voi ch'entrate.kic wrote:Ships&Chips wrote:A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:
ma to jo napišen svako toliko,
Guest- Guest
nis oltugeder, ali se trudin.Ships&Chips wrote:A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:ma to jo napišen svako toliko,Ships&Chips wrote:
Pa upravo su liječnici i stomatolozi u privatnoj praksi meta inspekcija, za razliku od onih u državnim bolnicama i domovima zdravlja. Tamo je mali raj.
rič je o tomu da u onome delu u kin san u sustavu, ploćun nekn nepoznatin ljudima školovanje i lječenje i sl protiv svoje volje, a to imo svoje ime i počinje na f
2014-04-16
zoč, mi stalno tribamo razmjenjivati ideje kako potkopavati državu, recimo, dogodine ću se rastaviti od žene zbog poreza na prvu nekretninu, jer država te tiro da cela uža obitelj moro prijoviti prebivalište na tu nekretninu.kic wrote:Ships&Chips wrote:A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:
2014-04-16
aben wrote:zoč, mi stalno tribamo razmjenjivati ideje kako potkopavati državu, recimo, dogodine ću se rastaviti od žene zbog poreza na prvu nekretninu, jer država te tiro da cela uža obitelj moro prijoviti prebivalište na tu nekretninu.kic wrote:Ships&Chips wrote:A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:
jel ona zna za to? mislim, još si na životu :^^
ni joj drogo, ali šoldi su joj draži, a
i još će dobivati i alimentaciju:)
i još će dobivati i alimentaciju:)
2014-04-16
Ships&Chips wrote:I meni je ta depersonalizacija sustava neprihvatljiva. Pa nije se sustav stvorio sam od sebe nego su ga kreirali ljudi u ili iz sustava.Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:veber wrote:bogtejebo, pa nije službenik kriv...
Depersonalizacija vodi u tiraniju i fašizam to se već desilo i opet se dešava a nitko ni da trepne. Najlakše je ljudima lupat kazne i otimat novac a da za to nitko nije odgovoran, tj. svaki od tih parazita odgovornost prebacuje na višu instancu i time sebe oslobađa od grijeha odnosno wrongdoing nešto slično kao crkvena hijerarhija.
Guest- Guest
fuckin' shitaben wrote:nis oltugeder, ali se trudin.Ships&Chips wrote:A ti si izvan sustava altogether i ne plaćaš nikakve doprinose?aben wrote:je, ali ako jo izaberen pričekati besplatnu uslugu, ti ćeš je plotiti, a to je fašizam.Ships&Chips wrote:E, ali imaš izbor. Platiti za bržu, ali ne nužno kvalificiraniju uslugu u privatnoj klinici ili pri/čekati besplatnu.aben wrote:
rič je o tomu da u onome delu u kin san u sustavu, ploćun nekn nepoznatin ljudima školovanje i lječenje i sl protiv svoje volje, a to imo svoje ime i počinje na f
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Velika inicijativa EU parlamenta radi bojkota Mundijala (SPN-a) u Rusiji
» Njemačka inicijativa "kupujmo balkansko"
» "INICIJATIVA TRI MORA" je ipak bila vizionarska
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Velika inicijativa EU parlamenta radi bojkota Mundijala (SPN-a) u Rusiji
» Njemačka inicijativa "kupujmo balkansko"
» "INICIJATIVA TRI MORA" je ipak bila vizionarska
Page 2 of 6