Najveći fudbalski čergar
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Najveći fudbalski čergar
Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić mogao bi da bude "žrtva" dolaska Gonsala Iguaina u Juventus i karijeru nastavi u Premijerligi, prenosi Tutosport.
Kako se navodi, za nekadašnjeg napadača Dinama, Volfzburga, Bajerna i madridskog Atletika, zainteresovani su londonski klubovi Arsenal i Vest Hem.
Arsenal je u prednosti, pre svega zbog Lige šampione, dok je adut Vest Hema menadžer Slaven Bilić.
Mandžukić je sa Juventusom prošle sezone osvojio duplu krunu, dok je za Hrvatsku odigrao 68 utakmica i postigao 24 gola.
Kako se navodi, za nekadašnjeg napadača Dinama, Volfzburga, Bajerna i madridskog Atletika, zainteresovani su londonski klubovi Arsenal i Vest Hem.
Arsenal je u prednosti, pre svega zbog Lige šampione, dok je adut Vest Hema menadžer Slaven Bilić.
Mandžukić je sa Juventusom prošle sezone osvojio duplu krunu, dok je za Hrvatsku odigrao 68 utakmica i postigao 24 gola.
Guest- Guest
Re: Najveći fudbalski čergar
zovi M za trofeje
vise naslova je osvojio mandzukic
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
mandžo je samo 1 od 100 koji su ispred modrića po svemu u nogometu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Njegovi roditelji radili su u obrovačkim socijalističkim poduzećima, sve do početka srpske agresije naHrvatsku. Modrići su se 1991. godine našli na teritoriju na kojem su pripadnici srpske vojske radili strašan teror nad hrvatskim stanovništvom. Žrtva je srpske agresije 18. prosinca 1991. tako postao i Modrićev djed Luka, koji je kao civil ubijen od četničke paravojskeEnd1899 wrote:mandžo je samo 1 od 100 koji su ispred modrića po svemu u nogometu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
desert_fox wrote:vise naslova je osvojio mandzukic
lako je to kada igras sa 20 filijala i kada igras namestena prvenstva...
Guest- Guest
šta ti je drugo preostalo nego od te prevare raditi žrtvu
End- Posts : 21177
2015-08-25
sinko njegova djeda su ubili CETNICI .......covjek je pao kao zrtva zlocinackog pohoda zlocinackog naroda bar postuj mrtve posebno one koji su ubijeni bili samo zato jer su hrvati...a da samo znas u kakvom su sotonskom okruzju zivili ti MODRICI i koja se bolesna nakupina olosa oko njih naselila onda bi postovao zrtvu jadnog starca..End1899 wrote:šta ti je drugo preostalo nego od te prevare raditi žrtvu
2015-09-13
da da da znamo vec godinama slusamo kako jedino partizan nema filijale i kako je partizan posten ...je dokaza LOTHAR takodjer...Braćala wrote:desert_fox wrote:vise naslova je osvojio mandzukic
lako je to kada igras sa 20 filijala i kada igras namestena prvenstva...
DOSLO VRIME DA TI PAMET STANE VIDI SVABO VODI PARTIZANE.............VUCIC COVIC ...
2015-09-13
desert_fox wrote:Braćala wrote:desert_fox wrote:VUCIC COVIC ...
vidi se da si tu oni idoli, mentalna sirotinjo...
Guest- Guest
JEL ZAVRSILA UTAKMICA U LJUBLJANI.........LOPOVEBraćala wrote:desert_fox wrote:Braćala wrote:desert_fox wrote:VUCIC COVIC ...
vidi se da si tu oni idoli, mentalna sirotinjo...
2015-09-13
http://www.football-italia.net/88443/sarri-higuain-disappointed-everyone?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
imao video gdje mu cijele tribine viču ime pet minuta a on ovako ode. tako je i van persie puknuo šamar wengaboyu and co
imao video gdje mu cijele tribine viču ime pet minuta a on ovako ode. tako je i van persie puknuo šamar wengaboyu and co
prosjaci iz torina su poceli kao i drzavni projekat iz minhena-prvo uzeli pjanica, sada higuaina, hteli su i kulibalija da otmu, ali crnja se nije dao zaplasiti mafijaskim pretnjama...
Guest- Guest
prije par dana nitko nebi niti pomislio da je ovaj transfer moguć, ipak kad je Juventus u pitanju treba očekivati i nemoguće kao što je osvajanje 102 boda ili osvajanje najvećeg sina rivalima, i to ne bilo kakvim rivalima.
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1