najveći argentinski sin
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: najveći argentinski sin
[size=36]Diego Maradona to Argentina in Copa final: Win or don't return[/size]
Argentina legend Diego Maradona has said that the Albiceleste should win Sunday's Copa America Centenario final against Chile in New Jersey, but warned his compatriots that if they lose they should not return home.
Argentina advanced to the tournament decider with a 4-0 victory over the United States as Lionel Messi became the nation's all-time leading scorer.Messi has now scored more goals for Argentina (38) as captain than Maradona (34) did in his entire Argentina career.
Argentina are out to clinch their first continental title since 1993, this time in a rematch against the same side that beat them on penalties in last year's final.
Maradona, who led the Argentines to World Cup glory in 1986, told C5N on Wednesday: "Of course I think we'll win."
But he also issued a warning to Tata Martino's men: "But if you don't win, don't come back."
On the 30th anniversary of his famous solo goal against England at Mexico '86, Maradona looked back on the strike.
"[England defender Terry] Butcher gave me a real big kick," he recalled. "But when I saw the ball going in it stopped hurting right away. It was a dream goal."
leo ide doma samo što to nije argentina. svaki put kad se sjeti da nije španjolac zasuzi a sad bježi u penziju jer nije sve po njegovom skupa sa ostatkom umišljenih klošara
Argentina legend Diego Maradona has said that the Albiceleste should win Sunday's Copa America Centenario final against Chile in New Jersey, but warned his compatriots that if they lose they should not return home.
Argentina advanced to the tournament decider with a 4-0 victory over the United States as Lionel Messi became the nation's all-time leading scorer.Messi has now scored more goals for Argentina (38) as captain than Maradona (34) did in his entire Argentina career.
Argentina are out to clinch their first continental title since 1993, this time in a rematch against the same side that beat them on penalties in last year's final.
Maradona, who led the Argentines to World Cup glory in 1986, told C5N on Wednesday: "Of course I think we'll win."
But he also issued a warning to Tata Martino's men: "But if you don't win, don't come back."
On the 30th anniversary of his famous solo goal against England at Mexico '86, Maradona looked back on the strike.
"[England defender Terry] Butcher gave me a real big kick," he recalled. "But when I saw the ball going in it stopped hurting right away. It was a dream goal."
leo ide doma samo što to nije argentina. svaki put kad se sjeti da nije španjolac zasuzi a sad bježi u penziju jer nije sve po njegovom skupa sa ostatkom umišljenih klošara
te priče su bile već gotove tamo kad je messi imao 25 da je najveći od najvećih
End- Posts : 21177
2015-08-25
Vjerojatno, ali na barcabalkan masturbiralištu Jedan je največi ZINEDINE ZIDANE!!!End1899 wrote:te priče su bile već gotove tamo kad je messi imao 25 da je najveći od najvećih
Zidane prvo mora biti veći od Xavija, a onda od magičara koji danas nastupa Inieste.
2015-08-25
ahahahahaha daj se uozbilji. Zidane je ćaća, gdje god je igrao rasturao je i sve osvajao. Kakav igrač, veči čak i od ModrićaEnd1899 wrote:Zidane prvo mora biti veći od Xavija, a onda od magičara koji danas nastupa Inieste.
Na aparatima srbin u pokusaju grande conte ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Na aparatima srbin u pokusaju grande conte ...
da prestanem da pisem na ovom forumu, mislim da bi se psihopata iz kosta rike obesio od muke i tuge...
Guest- Guest
Pa jeben ti mater kad te volim ko da si mi dijete konju. Glup si ko kurac idoliziras gejaru sa madeire seres za 10 ali opet te volim cigane. Majke ti ga nabijemBraćala wrote:pablo_escobar wrote:Na aparatima srbin u pokusaju grande conte ...
da prestanem da pisem na ovom forumu, mislim da bi se psihopata iz kosta rike obesio od muke i tuge...
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Pa jeben ti mater kad te volim ko da si mi dijete konju. Glup si ko kurac idoliziras gejaru sa madeire seres za 10 ali opet te volim cigane. Majke ti ga nabijemBraćala wrote:pablo_escobar wrote:Na aparatima srbin u pokusaju grande conte ...
Koliko smo se svi prevarili u messija nista sa reprezentacijom nula teska dotle su nam naslovi i trofeji portugala predvodjenih ronaldon poceli izlazit na usta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End1899 wrote:Zidane prvo mora biti veći od Xavija, a onda od magičara koji danas nastupa Inieste.
darth_vader-
2014-04-17
Trol, trol, trol the bus gently down the street..
darth_vader-
2014-04-17
pablo_escobar wrote:Koliko smo se svi prevarili u messija nista sa reprezentacijom nula teska dotle su nam naslovi i trofeji portugala predvodjenih ronaldon poceli izlazit na usta
2015-08-25
End1899 wrote:pablo_escobar wrote:Koliko smo se svi prevarili u messija nista sa reprezentacijom nula teska dotle su nam naslovi i trofeji portugala predvodjenih ronaldon poceli izlazit na usta
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Najveći...
» najveći SIN
» Najveci
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Najveći...
» najveći SIN
» Najveci