Francuska odlučila da više neće objavljivati kada je napadnuta u terorisitičkim napadima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Francuska odlučila da više neće objavljivati kada je napadnuta u terorisitičkim napadima
ima ih koji shvaćaju
a oni koji još ne shvaćaju brzo će shvatiti, sad kad se teror povećao i u njihovu dvorištu
a oni koji još ne shvaćaju brzo će shvatiti, sad kad se teror povećao i u njihovu dvorištu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Re: Francuska odlučila da više neće objavljivati kada je napadnuta u terorisitičkim napadima
stvar je sto je to kumulativno,ali ovo jos interventna rastjera...Neve wrote:ima ih koji shvaćaju
Guest- Guest
ma može interventna rastjerivati.. ali samo do izbora
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ja sam samo ljudima preveoNeve wrote:pa ako građane nakon svega još treba upozoravati tko je potencijalna opasnost, onda su ti građani inteligentni otprilike koliko i čitatelji dnevno.hrmarcellus wrote:haha o jebem vam mater pa treba vas postrijeljat
znači građani ne smiju biti upozoreni na potencijalnu opasnost, pa to svako ko strada treba tužit državu i tražit odštetu
btw, vidim da se ne čita uvodni članak, prevruće je, dosta je pročitati naslov i uključiti maštu :D
Kermit-
2014-04-17
i opet ce zasjesti neki koji ce nastaviti filati Khozojebe po direktivi mankija Ubame & USA IncNeve wrote:ma može interventna rastjerivati.. ali samo do izbora
Guest- Guest
na kraju ce pretvoriti ajfelov toranju u dzmiju iz koje ce se odza derati preko nekih ogromnih zvucnika i ponavljati po 1000 puta alahu ekber alahu ekber
2014-04-14
Ne neg si ti idiot. To što neko nije izvukao osigurač ne znači da sljedeći put neće a kao si sve prezentirao ispalo je da do rata ne bi ni došlo da mediji nisu o tome pisali kao što idioti u francuskoj misle da će nešto postići ako ne budu imena muslimanskih heroja objavljivali. Ti si siting uvreda i za inteligenciju ali si najveća uvreda samom sebi.sitting_bull wrote:budala.tre911 wrote:Znači da nisu mediji o tome pisali srbi bi zaustavili agresijusitting_bull wrote:došli francuzi pameti.
ovo objavljivanje, snimke, komentari su na tragu izvještavanja o akciji na plitvicama kad su novinarske budaletine objavile kako je autobus pogođen tromblonskom minom koja nije eksplodirala jer tamo neki četnički idiot nije izvukao osigurač na mini...
mediji su odmah pojasnili četniku da drugi put treba izvaditi osigurač s tromblonske mine ako hoće ubiti ustaše. tvoj mentalni sklop više ne zna jesi li ti ustaša, ili četnik. da si budala to se vidi i na to nacionalnost nema utjecaja...
Guest- Guest
pa pratimo slijed dogadjajaWinter is coming wrote:na kraju ce pretvoriti ajfelov toranju u dzmiju iz koje ce se odza derati preko nekih ogromnih zvucnika i ponavljati po 1000 puta alahu ekber alahu ekber
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
» Neće me više praviti budalom
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» SAD više neće primati sirijske izbjeglice
» PRADA vise nece koristiti krzno
» Neće me više praviti budalom
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» SAD više neće primati sirijske izbjeglice
» PRADA vise nece koristiti krzno
Page 3 of 3